Ecoflow Gas Generator

Tuotetunnus (SKU): GasEB-EU

1.599,00 sis. alv

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kun katastrofit iskevät, kuten pitkittyneet sähkökatkot ja kovat myrskyt, kaikki tarvitsevat virtalähdettä pysyäkseen turvassa. EcoFlow Smart Generator toimii hätävaihtoehtona, joka integroituu DELTA Pron tai DELTA Maxin kanssa.

Näytä enemmän

Kuvaus

Perinteiseen kaasugeneraattoriin verrattuna EcoFlow Smart Generator tarjoaa paremman polttoainetehokkuuden ja pienemmän energiahäviön, kun lataat esim. DELTA Prota tai DELTA Maxia. Se saavuttaa tämän lataamalla kannettavan voimaosan suoraan yksinkertaisen ja tehokkaan tasavirtalatausprosessin avulla.

Hätätilanteissa asiat eivät joskus mene suunnitelmien mukaan. Sen lisäksi, että EcoFlow Smart Generator antaa sinulle hätävirtaa, siinä on myös AC-lähtö, joka antaa virtaa muille laitteille samalla kun lataat yksikköäsi lisäakulla.

Neljä helppoa tapaa käynnistää EcoFlow Smart Generator: Jos olet lähellä yksikköä, voit käynnistää sen sähköisellä tai manuaalisella käynnistyksellä. Hätätilanteissa, kun et voi mennä ulos, voit käynnistää älygeneraattorin EcoFlow-sovelluksella. Tehoturvallisuuden ja tehokkuuden lisäämiseksi älygeneraattori käynnistyy ja sammuu automaattisesti, kun yksikkö saavuttaa määritetyn akun rajan.

EcoFlow-sovellus antaa sinulle täydellisen hallinnan EcoFlow Smart Generatoriin napin painalluksella. Voit hallita, valvoa ja käyttää älygeneraattorisi asetuksia, kuten valita, milloin se käynnistyy automaattisesti hätätilanteessa.

EcoFlow Smart Generator yksinkertaistaa hätävirransyöttöä, sillä siinä on LCD-näyttö, häkävaroitin, polttoaineen varoitus ja automaattinen sammutus – saat kaiken tarvitsemasi pysyäksesi turvassa sähkökatkon tai hätätilanteen aikana.

Mitat:
59.7*29.6*47.5cm

Paino:
28,5kg

Teho:
1800W

DC-virta:
Max 32A

 

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006