ELINCHROM ELC Pro HD 500/500 studiosalamasetti

1999,00 sis. alv 24% // 1612,10 alv 0%

Osamaksulla 90.5 € / kk / 36kk

Elinchromen uusin ammattisalamalaitesetti studiokäyttöön

Toimitettavissa 4-7 arkipäivässä

Kerro tuotteesta muille:

Email
tuotetunnus (SKU) 20662.2 (Tuote)Osastot: , Avainsana tuotteelle Brand:

Kuvaus

Elinchrom ELC Pro HD 500 on 500 Ws studiosalama langattomalla radiolaukaisujärjestelmällä (skyport-lähetin lisävaruste). ELC Pro HD-salamat on suunniteltu, ja ne myös valmistetaan Sveitsissä, Elinchromen pääkonttorin yhteydessä olevassa tuotantolaitoksessa. Sveitsiläinen työnlaatu ja sveitsiläiset työskentelynormit ovat takeena näiden monipuolisten studiosalamalaitteiden korkeasta laadusta.

Elinchrom ELC Pro HD 500 studiosalaman latautumisaika on salamannopea (0,6s täydellä teholla). Samalla sveitsiläisellä tarkkuudella toteutettuna saadaan täsmälleen samantehoisia ja värisiä välähdyksiä, toinen toisensa perään. Lisäksi, välähdysaikojen ollessa hyvin nopeat (1/5000s), saat pysäytettyä liikkeen paremmin kuin koskaan. ELC on ensimmäinen studiosalamalaite, jossa on integroitu OLED näyttö, joka kertoo kuvaajalle laitteen kulloisetkin asetukset. Tehonsäätö näytetään sekä aukkoina, että jouleina. Näytöstä ilmenee myös välähdysaika, ja monet muut asetukset. Uutta menuvalikkoa komennetaan helpolla kiertokytkimellä.

Kuvattaessa kameran sarjakuvaustoiminnolla on salaman maksiminopeus minimiteholla 20 ruutua sekunnissa. Lasikuvun suojaaman 300 wattisen halogeeniohjausvalon ansiosta näitä salamalaitteita voi kkäyttää myös videokuvauksessa. Halogeenipolttimon valo on puhdasta, eikä aiheuta värivirheitä.

ELC:ssä on kolme uutta valaisutapaa, joilla kuvaaja saa aikaiseksi mielenkiintoisia efektejä.

  • Sequence Mode – mahdollistaa jopa 20 ELC-salamalaitteen väläyttämisen halutussa järjestyksessä. Toiminto voidaan valita kertaluonteisena, tai jatkuvana kiertävänä välähdyssarjana. Tämän toiminnon avulla voit hyödyntää kameran nopeaa laukaisutahtia.
  • Delayed Mode – Tällä toiminnolla saat täsmäyksen haluamaasi ajankohtaan, ensimmäiselle tai toiselle verholle, tai minne tahansa sille välille.
  • Strobo Mode – stroboefektin tuottaminen yksittäiselle ruudulle.

Videot