Evoc Photo Professional CP 35l kamerareppu

Tuotetunnus (SKU): 501310100

282,26 alv 0 %

Tilattavissa

Jos olet kaivannut todella tilavaa, kuvauskäyttöön suunniteltua reppua ei kannata katsella kauemmas. CP 35l malliin mahtuu sisällä vaikka kokonainen DJI Phantom drone tarvikkeineen tai 600mm f4 teleobjektiivi. Repun sisäosaan pääset käsiksi suuresta, sivulle aukeavasta takapaneelista. Repun yläosassa on irroitettava tavaratila, johon voi säilöä vaikka vaihtovaatteet. Siihen pääsee käsiksi myös repun etupuolelta helposti. Läppäritaskuun mahtuu 15″ tietokone. Repun sivuilta löytyy juomapullotaskut, joihin saa halutessaan vaikka juomarakon letkuineen. Lantiovyö on irroitettavissa, jos kokee ettei sitä tarvitse.

Evoc-repuilla on 2v. valmistajan takuu.

Tule tutustumaan reppuun Studiovarustamon myymälään!

Näytä enemmän

Kuvaus

CP 35l on luotettava, monikäyttöinen ja käyttömukavuudeltaan erinomainen reppu ammattitason valokuvauslaitteille ja -koptereille. Se on suunniteltu vähentämään selkään kohdistuvaa rasitusta, suojaamaan kameratarvikkeita ja tarjoamaan paljon järkevästi sijoitettua säilytystilaa. Reppu on kehitetty urheiluvalokuvaajien kanssa yhteistyössä kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin, se tarjoaa seikkailua etsiville ammattilaisille säilytysratkaisun joka kestää kaikkein ankarimmatkin säätilanvaihtelut.

Tekniset tiedot

TIlavuus: 35l

Paino: 2580 g,

Ulkomitat: 55 x 34 x 19 cm,

Kamerapuolen mitat: 41 x 33,5 x 17,5 cm

  • Kamera pysyy turvallisesti paikoillaan pehmusteiden ansiosta myös urheillessa. Kameralokeron voi jakaa osiin ja aukaista yhdellä kädellä.
  • Ei selkäkipuja, täydellinen sijoittelu ja optimaalinen ilmastointi ergonomisen tuen ja pituussäädettävän lannevyön ansiosta
  • Ylimääräisiä säilytyslokeroita henkilökohtaisille tavaroille, kuten pienille osille, kartoille, lumivyörytarvikkeille, kannettavalle tietokoneelle ja 3 litran nesterakolle
  • Vyössä paikat jääkirveille, suksille, lumilaudalle ja kolmijalalle sekä sisäänrakennettu sadesuoja
  • Vahvistettu pohja kumijaloilla ja upotettu kantokahva helpompaan käsittelyyn vaikeakulkuisessa maastossa
  • Joustava ja pituussäädettävä lannevyö (80-125 cm)

Materiaalit

N420 D HD POLYURETAANIPINNOITTEELLA
Erittäin vahvojen ja korkealaatuisten nylonkuitujen ansiosta materiaali kestää kulutusta poikkeuksellisen hyvin. Kestävä polyuretaanipinnoite takaa repun vedenkestävyyden eikä kosteus pääse tunkeutumaan kuitujen sisälle.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006