Fujifilm GFX 50S II – Demolaite

Tuotetunnus (SKU): 14000076

2.411,29 alv 0 %

Varastossa

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Demokäytössä ollut Fujin keskikoon kamera.
Täysi takuu!
Demolaitteet myös Leasingilla. 

Näytä enemmän

Kuvaus

Demokäytössä ollut Fujin keskikoon kamera.
Täysi takuu! 

51.4 megapikseliä, X-Processor 4 ja vakuuttava kuvanvakautus

Uuden GFX50S II:n 51.4 megapikselin CMOS-kenno on mitoiltaan 43.8×32.9 mm, mikä on noin 70 % suurempi pienkoon kennoon verrattuna. Vastaavalla resoluutiolla jokaisesta pikselistä tulee suurempi, mikä näkyy erinomaisena ISO-herkkyytenä ja laajana sävykirjona varjoista valoihin. Optimoimalla kennon valoakeräävien mikrolinssien koko ja muoto erotetaan valo jokaisessa pikselissä niin, että vältytään tahattoman valon sekoittumiselta. Yhdessä XProcessor 4:n tehokkuuden ja korkealaatuisten GF-objektiivien kanssa kamera tallentaa kuvia hyvin tarkalla yksityiskohtaisuudella ja kolmiulotteisella luonteella, mikä on ominaista tämän koon kennoille.

GFX50S II:een on kehitetty viisiakselinen kuvanvakain (IBIS), joka takaa korkean kuvanlaadun myös käsivaralla kuvatessa ja minimoi liikkeen epätarkkuuden heikossa valaistuksessa. Kuvanvakain on kaikkien aikojen tehokkain GFX-järjestelmässä ja voi kompensoida jopa 6,5 askelta pidemmän suljinajan. Sitä paitsi kameran automaattitarkennusteho voi hyödyntää vakautusta kontrolloidakseen kennon liike-epätarkkuutta ja siten parantaa niin nopeutta kuin tarkkuuttakin.

X-Processor 4:n tehon avulla myös automaattitarkennuksen päivitystaajuus kasvaa ja uudelleenkehitetty tarkennusalgoritmi parantaa kameran kykyä havaita ja seurata kasvoja, silmiä ja liikkuvaa kohdetta jopa niinkin vaikeissa valo-olosuhteissa kuin -3,5EV.

Fujifilmin rakastettu värintoisto perustuu 86 vuoden kokemukseen valokuvafilmin kehityksestä ja se on ollut osana maailman ikonisimpia valokuvia ja elokuvia. GFX50S II sisältää 19 erilaista filmisimulointitilaa, joten fantastisten värien saaminen suoraan kamerasta on helppoa, esimerkiksi uuden filmisimulaation Nostalgic Neg. avulla. Filmisimulointi muistuttaa 1970-luvun”American New Color Photography” -aaltoa ainutlaatuisella sävyllä, lämpimillä valoilla ja lisätyllä kylläisyydellä varjoissa, antaen pehmeämmän ilmeen yksityiskohdat säilyttäen.

GFX50S II on pienikokoinen ja painaa vain 900 g, ja on edeltäjänsä tavoin sääsuojattu tukevalla magnesiumkuorella. Kahva on muotoiltu niin, että kamera istuu mukavasti käteen, vaikka käyttäisikin pidempää zoomiobjektiivia. Kamera on aiemmin lanseeratun GFX100S tavoin saanut uuden säätöpyörän (PSAM-pyörä) valokuvaustilan asettamiseen sekä kuusi ohjelmoitavaa tilaa (C1-C6) tarjoten nopean pääsyn usein käytettyihin asetuksiin. Uuden syöttöpyörän päällä on kytkin, jolla voidaan helposti vaihtaa stillin ja videon välillä.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006