Hollyland Mars 4K UHD langaton videolinkki

Tuotetunnus (SKU): 121180

700,81 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Hollyland Mars 4K UHD langaton videolinkki

Näytä enemmän

Kuvaus

Hollyland Mars 4K langaton videolähetysjärjestelmä kykenee 150 metrin näköetäisyyteen ja pitää viiveen erittäin matalana, vain 0,06 sekuntia. Mars 4K on suunniteltu yhdistämään korkea suorituskyky ja luotettava laatu edulliseen hintaan.

MARS 4K

150 metrin langaton 4K UHD -videolähetys

4K UHD -videolähetys

Mars 4K tukee 4K UHD -videonsiirtoa 30 kuvaa sekunnissa vaativalle videokuvaajalle, joka etsii korkean resoluution tuotantomahdollisuuksia. Mars 4K tukee myös FHD- ja HD-formaatteja eri kuvataajuuksilla – 24p, 30p ja 60p.

150 metrin LOS-etäisyys ja erittäin matala 0,06 sekunnin viive.

Mars 4K saavuttaa uskomattoman 150 metrin LOS-etäisyyden ja erittäin matalan 0,06 sekunnin viiveen. Sen päivitetty kaksiytiminen koodekkisiru pystyy 12 Mtps:n tiedonsiirtonopeuteen. *150 metrin LOS-alue perustuu häiriöttömiin laboratoriomittauksiin.

HDMI- ja SDI-kaksoisrajapinnat

Mars 4K tukee HDMI- ja SDI-tuloa ja -lähtöä laajennetun liitettävyyden ja yhteensopivuuden varmistamiseksi. SDI tarjoaa laajennettua kuvataajuusjoustavuutta sekä lähetys- että tuotantokuvataajuusstandardeja (desimaalipisteen kuvataajuus) varten ja yhteensopivuutta tuotannon ja jälkituotannon kautta.

Joustavat valvontavaihtoehdot

Mars 4K -lähetin on yhteensopiva enintään kahden vastaanottimen tai neljän mobiililaitteen kanssa, joihin on asennettu sovellus. Jopa neljä mobiililaitetta, joihin on asennettu sovellus, mahdollistavat sen, että enintään neljä osapuolta (kuten ohjaaja, tuottaja, valonohjaushenkilöstö ja äänihenkilöstö) voi seurata kuvauksia yhtä aikaa.

Toiminnallisesti tehokas muotoilu muototekijä

Mars 4K on varustettu erinomaisella korroosion- ja kulutuksenkestävyydellä, joka takaa erinomaisen kestävyyden. Kun siihen on kiinnitetty purkamattomia, luodin muotosia antenneja, harkittu muototekijä optimoi operatiivisen toiminnallisuuden nopeisiin konfiguraatioihin.

Älykäs kanavahaku ja -valinta

Kanavanmääritysvaihtoehdot mahdollistavat häiriöttömän lähetyksen. Vakaa yhteys on mahdollinen automaattisesti käynnistyksen yhteydessä. Älykäs kanavien skannaus auttaa määrittämään, mitkä kanavat ovat varattuja ja valittavissa.

Värillinen nestekidenäyttö, jossa on erityinen keinutyylinen painike

Mars 4K -mallissa on värillinen LCD-näyttö, jonka käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa nopeat määritykset ja tilan tarkistukset. Sen ainutlaatuisesti muotoiltu gamepad-tyylinen painike parantaa huomattavasti käyttöasetuskokemusta.

Useita virtalähdevaihtoehtoja

Mars 4K tukee monenlaisia tasavirtavaihtoehtoja – 6-16 V, NP-F-akkuja ja USB Type-C -latureita.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

 • 4K UHD
 • 150 metrin LOS -alue
 • 0,06 sekunnin matala viive
 • SDI- ja HDMI-tuki
 • Yleislähetys- ja tuotantotasoinen kuvataajuus
 • Joustavat valvontavaihtoehdot
 • Älykäs kanavahaku ja -valinta
 • Useita virtalähdevaihtoehtoja

Laatikossa

 1. Lähetin x 1
 2. Vastaanotin x 1
 3. Antenni x 5
 4. Varustekenkä x 1
 5. Type-C OTG-muunnin x 1
 6. Itselukittuva DC-sovitin x 1
 7. Käyttöopas x 1
 8. Takuukortti x 1
 9. Laajennuslisävaruste x 1″

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006