iWorkCase 14″ M1 digicase suojalaukku

Tuotetunnus (SKU): iWC202114M1

644,35 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

iWorkCase on enemmän kuin suojalaukku tai kuljetusväline. Se on suunniteltu täydelliseksi työpisteeksi kuvaajille, digitecheille, assistenteille ja muille luovan työn tekijöille jotka käyttävät Macbook Prota työnkulussaan. Jokainen iWorkCase digicase valmistetaan käsin Saksassa. Pelicaseen kääritty kokonaisuus kiinnittyy suoraan kolmijalkaan pohjan kiinnityslevyn ansiosta.

Näytä enemmän

Kuvaus

iWorkCase V3 14 sopii MacBook Pro 14″ tuumaisiin malleihin, jotka on julkaistu 2021-.
Laukun mukana tulee häikäisysuoja, tumma kangas, mallikohtaisesti muotoiltu vaahtomuovisisus, alumiininen jalustakiinnitysjärjestelmä, kantohihna ja avaimet.

 

Optimoitu kiinnitysjärjestelmä tekee nykyisestä laukkumallista kevyimmän koskaan valmistetun iWorkCasen. Pienten yksityiskohtien parannukset ja asiakkaan ideoiden toteutukset tekevät tästä iWorkCasesta kaikkien aikojen parhaan laukun.

Vaihdettavien iWorkCase-vaahtomuovisisuten ansiosta sen käyttöikää voidaan jatkaa seuraavat parikymmentä vuotta. Eli kun päivität Macbookisi tuoreempaan, niin tarvitset korkeintaan vaan uuden sovitteen laukun sisälle ja matka jatkuu!

Vahva, kevyt ja mainio matkakumppani iWorkCase DigiCase. Todistettavasti hyväksi havaittu kuvauksissa viimeisten 10 vuoden aikana.
iWorkCase on vedenpitävä, kestävä ja käsimatkatavarasäädökset täyttävä.

Kokonaisuus sisältää seuraavat tuotteet:

 • iWorkCase vaihdettavalla vaahtomuovilla
 • Sisältää alumiininen kiinnitysjärjestelmä
 • aurinkosuojayksikkö
 • tumma kangas
 • ilmankiertoyksikkö
 • kantohihna
 • lokeroyksikkö
 • 2 avainta

iWorkCase V3 14 säilytysratkaisuihin mahtuu läppärin lisäksi:

 • 1 HyperJuice 1.5 222 tai 1.5 150 virtalähde
 • 2 HyperJuice USB-C PD 100 virtalähdettä
 • 1-2 ulkoista kovalevyä koosta riippuen tai MacBook Pro virtajohto
 • 1 Samsung SSD T5 ulkoinen SSD
 • 1 USB-C kortilukija (maksimi koko 73 x 63 x 23 mm)
 • 4 CF muistikorttia
 • 4 SD muistikorttia
 • varaosia omassa erillisessä pussissa

Tekniset tiedot

 • mitat 48 x 35 x 13 cm
 • iWorkCase V3 paino 3,65kg
 • häikäisysuojan ja kantohihnan kanssa 4,4kg

Lisätiedot

Paino 4 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006