KUPO CT-20MK 20″ MASTER C-STAND WITH TURTLE BASE KIT -SILVER

Tuotetunnus (SKU): 119346

222,58 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

KUPO CT-20MK 20″ MASTER C-STAND WITH TURTLE BASE KIT -SILVER

Näytä enemmän

Kuvaus

KUPO CT-20MK 20″ MASTER C-STAND WITH TURTLE BASE KIT -SILVER

 

Kupo Master C-Stand kilpikonnajalalla on ainutlaatuinen innovaatio C-Standien maailmassa, joka mahdollistaa kaiken tasoisille liikkumattomien tai liikkuvien kuvien tekijöille jalustan jalkojen avaamisen ja kokoontaittamisen alle kahdessa sekunnissa.

 

Master C Stand on varustettu patentoidulla jousirengaslukitusjärjestelmällä, joka poistaa kaiken jännityksen jaloista, jotta painovoima voi tehdä työn puolestasi. Kilpikonnajalka on alan termi, jossa pystyputkiosa voidaan nopeasti irrottaa jalustasta kuljetuksen helpottamiseksi ja jalustaa voidaan käyttää jalustasovittimen kanssa matalaa asennusasentoa varten. 20″ kiinnityspää kuusikulmaisella tapilla on 2 1/2″ kiinnityspää, joka on asennettu halkaisijaltaan 5/8″:n (16 mm) ja 20” pitkän teräsputken päähän, ja se on viimeistelty hiotulla kuusikulmaisella tapilla, joka pitää valaisimet paikoillaan, kun ne asetetaan varren päähän.

Putken pinta on huolella työstetty karheaksi, jotta pinta olisi liukumaton. 2 1/2″ kiinnityspää koostuu parista pyörivästä alumiinikiekosta, jotka on kiinnitetty 5/8″ (16 mm) vastaanottimeen. Levyissä on neljä erikokoista V-muotoista leukaa, joihin mahtuu mikä tahansa lisävaruste, jossa on 5/8″, 1/2″, 3/8″ tai 1/4″ kiinnitystappi tai -putki. V-muotoisissa leuoissa on hampaat, jotka tarttuvat levyjen väliin asennettuun esineeseen turvallisesti. 2-1/2″ kiinnityspäässä on ylimitoitettu ergonominen T-kahva ja erityiset rullalaakerit, jotka on suunniteltu maksimaalista vääntömomenttia varten.

  • Sisältää 20″ Master C-Stand -jalustan kilpikonnajalalla, yhden 2,5″ kiinnityspään ja yhden 20″ kiinnitysvarren, jossa on 5/8″ kuusikulmainen tappi, jolla valaisimet pysyvät tukevasti paikallaan
  • Ainutlaatuinen patentoitu innovatiivinen jousirengaslukitusjärjestelmä, joka mahdollistaa helpon pystytyksen ja purkamisen.
  • Pohja on viisi kertaa vahvempi kuin alumiini
  • Irrota pylväs helposti ja kiinnitä Kupo Runway Base -jalustaan luodaksesi vahvan, tukevan ja turvallisen liikkuvan jalustan.
  • Varustettu pylväässä olevilla kiinnitettävillä lukitusnapeilla.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006