LIVEPRO L1 MULTI-FORMAT VIDEO MIXER

Tuotetunnus (SKU): 114744

429,00 sis. alv

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

LIVEPRO L1 MULTI-FORMAT VIDEO MIXER

Moniformaattinen videomikseri neljällä HDMI-tulolla monikameratuotantoon ja reaaliaikaiseen suoratoistoon.

  • 2 tuuman TFT-näyttö neljän tulon live-esikatseluun
  • Automaattinen katkaisu ja manuaalinen vaihto (T-Bar -vipu)
  • USB-videokaappaus, joka täyttää UVC-standardin suoratoistoon
  • Audio tarjoaa sisäisen tai ulkoisen lähteen josta valita
  • Tukee vaihtoa 6-kuvan PVW:n ja PGM:n välillä HDMI-ulostuloon
  • Tukee PIP:tä
  • T-Bar -vivussa on 14 siirtymäefektiä
  • Lisensoituihin ominaisuuksiin sisältyy DSK, PTZ ohjaus jne.
  • Ohjaus tietokoneella tai älypuhelimella (sovelluksen kautta)

Näytä enemmän

Kuvaus

Edullinen, monikamera livetuotanto

LIVEPRO L1 neljällä HDMI-tulolla ja yhdellä HDMI-ulostulolla, jotka kaikki tukevat 1080p kuvanlaatua. Suoratoistoa varten on USB3.0-liitäntä. Ja lisäksi LAN-portti ohjausta ja päivitystä varten; äänen osalta siinä on 2 liitäntää, yksi tuloa varten ja toinen ulostuloa varten. Kaikkien näiden avulla on helppo luoda ammattimaisia monikameratuotantoja. Se pystyy suoratoistamaan minkä tahansa neljästä HDMI-tulosta mihin tahansa suoralähetysalustalle kolmansien osapuolten suoratoisto-ohjelmistojen, kuten OBS:n, kautta. Yhdistä vain LIVEPRO L1 ja voit vaihtaa suorana neljän korkealaatuisen videokameratulon välillä dramaattisesti paremman kuvan saamiseksi. Tai kytke tietokone PowerPoint-dioja tai pelikonsoleita varten.

Joustava ohjauspaneeli

LIVEPRO L1:ssä on kompakti ohjauspaneeli. Neljä painiketta ovat tulosignaalien valitsemiseksi, vihreän vilkkuminen tarkoittaa, että signaali on valittu, ja käännä sitten T-Bar -vipua, valittu signaali näkyy näytöllä saumattomasti, vihreä painike muuttuu punaiseksi vaihdon jälkeen. Menu-painike on valikkoasetuksille, SW-painike on eri toimintojen, kuten miksauksen, skaalauksen, siirtymäajan asettamisen ja muiden toimintojen valitsemiselle. Vasen nuppi on äänen äänenvoimakkuuden säätöä varten, oikea nuppi on myös valikon asettamista varten. Kahden nupin yhdistelmällä voi ohjata PTZ-kameran kulmaa. TFT-näytöltä voit esikatsella neljää HDMI-signaalia ja tehdä valikkoasetukset helposti.

Kompakti ja kevyt muotoilu

LIVEPRO L1 on pienikokoinen vaihtaja, joka on tarpeeksi pieni sopimaan laitekoteloihin ja kameralaukkuihin. Suunniteltu integroitumaan tyypillisiin videotuotannon työnkulkuihin, LIVEPRO L1:ssä on ruuvikiinnike joka sopii tavallismipiin videokiinnikkeisiin ja sen saa kiinnitetty kätevästi jalustaan ja pidettyä poissa tieltä. Kevyt muotoilu tekee siitä ihanteellisen myös mobiilivideosovelluksiin.

Monta sovellusta, yksi ratkaisu

Normaalille ihmiselle, jotka tarvitsevat pienemmän ja yksinkertaisemman tuotteen live-sovellusten käsittelemiseksi. LIVEPRO L1 voi tehdä tämän, yksinkertaisella ja kompaktilla muotoilulla, runsailla erikoistehosteiden kytkentätoiminnoilla, ruuvireiällä vaihtaja voidaan kiinnittää jalustaan. Näiden avulla suoratoisto ja monisignaalien hallinta on yksinkertaisempaa ja helpompaa.

Nopeampi videotuotanto sekä livestriimaus

Live-tuotanto on nopein tapa tuottaa valmis ohjelma, ja voit suoratoistaa sen livenä globaalille yleisölle YouTuben kautta samanaikaisesti. LIVEPRO L1:n USB 3.0 -lähtö yhdistyy mihin tahansa tietokoneeseen ja näyttää sisäänrakennetulta web-kameralta, joten kaikki striimaus-ohjelmistot sosiaalisen median alustoille toimivat! Jopa neljän HDMI-tulon avulla voit asettaa useita kamerakulmia, kuten laajakuvakuvia, sekä esityksen jokaisen henkilön yksittäiset lähikuvat. Tai voit muodostaa yhteyden tietokoneeseen, jossa on PowerPoint-diaesitys, videoleikkeen toisto, verkkosivustot tai pelikonsolit. Kaikki vaihto tapahtuu reaaliajassa, joten voit striimata livenä mille tahansa sosiaalisen median alustalle, kuten Youtube, Facebook, TikTok, Douyu TV ja monia muita!

 

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006