LIVEPRO L1 MULTI-FORMAT VIDEO MIXER

Tuotetunnus (SKU): 114744

345,97 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

LIVEPRO L1 MULTI-FORMAT VIDEO MIXER

Moniformaattinen videomikseri neljällä HDMI-tulolla monikameratuotantoon ja reaaliaikaiseen suoratoistoon.

  • 2 tuuman TFT-näyttö neljän tulon live-esikatseluun
  • Automaattinen katkaisu ja manuaalinen vaihto (T-Bar -vipu)
  • USB-videokaappaus, joka täyttää UVC-standardin suoratoistoon
  • Audio tarjoaa sisäisen tai ulkoisen lähteen josta valita
  • Tukee vaihtoa 6-kuvan PVW:n ja PGM:n välillä HDMI-ulostuloon
  • Tukee PIP:tä
  • T-Bar -vivussa on 14 siirtymäefektiä
  • Lisensoituihin ominaisuuksiin sisältyy DSK, PTZ ohjaus jne.
  • Ohjaus tietokoneella tai älypuhelimella (sovelluksen kautta)

Näytä enemmän

Kuvaus

Edullinen, monikamera livetuotanto

LIVEPRO L1 neljällä HDMI-tulolla ja yhdellä HDMI-ulostulolla, jotka kaikki tukevat 1080p kuvanlaatua. Suoratoistoa varten on USB3.0-liitäntä. Ja lisäksi LAN-portti ohjausta ja päivitystä varten; äänen osalta siinä on 2 liitäntää, yksi tuloa varten ja toinen ulostuloa varten. Kaikkien näiden avulla on helppo luoda ammattimaisia monikameratuotantoja. Se pystyy suoratoistamaan minkä tahansa neljästä HDMI-tulosta mihin tahansa suoralähetysalustalle kolmansien osapuolten suoratoisto-ohjelmistojen, kuten OBS:n, kautta. Yhdistä vain LIVEPRO L1 ja voit vaihtaa suorana neljän korkealaatuisen videokameratulon välillä dramaattisesti paremman kuvan saamiseksi. Tai kytke tietokone PowerPoint-dioja tai pelikonsoleita varten.

Joustava ohjauspaneeli

LIVEPRO L1:ssä on kompakti ohjauspaneeli. Neljä painiketta ovat tulosignaalien valitsemiseksi, vihreän vilkkuminen tarkoittaa, että signaali on valittu, ja käännä sitten T-Bar -vipua, valittu signaali näkyy näytöllä saumattomasti, vihreä painike muuttuu punaiseksi vaihdon jälkeen. Menu-painike on valikkoasetuksille, SW-painike on eri toimintojen, kuten miksauksen, skaalauksen, siirtymäajan asettamisen ja muiden toimintojen valitsemiselle. Vasen nuppi on äänen äänenvoimakkuuden säätöä varten, oikea nuppi on myös valikon asettamista varten. Kahden nupin yhdistelmällä voi ohjata PTZ-kameran kulmaa. TFT-näytöltä voit esikatsella neljää HDMI-signaalia ja tehdä valikkoasetukset helposti.

Kompakti ja kevyt muotoilu

LIVEPRO L1 on pienikokoinen vaihtaja, joka on tarpeeksi pieni sopimaan laitekoteloihin ja kameralaukkuihin. Suunniteltu integroitumaan tyypillisiin videotuotannon työnkulkuihin, LIVEPRO L1:ssä on ruuvikiinnike joka sopii tavallismipiin videokiinnikkeisiin ja sen saa kiinnitetty kätevästi jalustaan ja pidettyä poissa tieltä. Kevyt muotoilu tekee siitä ihanteellisen myös mobiilivideosovelluksiin.

Monta sovellusta, yksi ratkaisu

Normaalille ihmiselle, jotka tarvitsevat pienemmän ja yksinkertaisemman tuotteen live-sovellusten käsittelemiseksi. LIVEPRO L1 voi tehdä tämän, yksinkertaisella ja kompaktilla muotoilulla, runsailla erikoistehosteiden kytkentätoiminnoilla, ruuvireiällä vaihtaja voidaan kiinnittää jalustaan. Näiden avulla suoratoisto ja monisignaalien hallinta on yksinkertaisempaa ja helpompaa.

Nopeampi videotuotanto sekä livestriimaus

Live-tuotanto on nopein tapa tuottaa valmis ohjelma, ja voit suoratoistaa sen livenä globaalille yleisölle YouTuben kautta samanaikaisesti. LIVEPRO L1:n USB 3.0 -lähtö yhdistyy mihin tahansa tietokoneeseen ja näyttää sisäänrakennetulta web-kameralta, joten kaikki striimaus-ohjelmistot sosiaalisen median alustoille toimivat! Jopa neljän HDMI-tulon avulla voit asettaa useita kamerakulmia, kuten laajakuvakuvia, sekä esityksen jokaisen henkilön yksittäiset lähikuvat. Tai voit muodostaa yhteyden tietokoneeseen, jossa on PowerPoint-diaesitys, videoleikkeen toisto, verkkosivustot tai pelikonsolit. Kaikki vaihto tapahtuu reaaliajassa, joten voit striimata livenä mille tahansa sosiaalisen median alustalle, kuten Youtube, Facebook, TikTok, Douyu TV ja monia muita!

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006