Long Weekend – Morro convertible Backpack Black

Tuotetunnus (SKU): 213-030

141,13 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Anything You Want It To Be

Näytä enemmän

Kuvaus

Eeppiset viikonloppumatkat ja unohtumattomat kesäillat

Kuvittele täydellinen viikonloppumatka: kamera, sinä ja suuntana jännittävä uusi kohde. Long Weekend laukut on suunniteltu juuri tällaisia seikkailuja varten. Long Weekend on youtube sensaatio Willem Verbeeckin kanssa yhteistyössä suunniteltu mallisto, jossa yhdistyy käytännöllisyys, kestävyys ja tietysti ulkonäkö. Long Weekend on erityisen suosittu filmikuvaajien keskuudessa, mutta huhujen mukaan digikamerakin on laukkuun mahtunut.

LONG WEEKEND MORRO CONVERTIBLE BACKPACK

 

Suunniteltu elämää varten, rakennettu seikkailuihin. Päivittäisestä käytöstä roadtripeille, tämä reppu tarjoaa järjestelymahdollisuudet, tilavuuden ja mukavuuden lähes mihin tahansa aktiviteettiin. Kaksiosaiset etutaskut, useat eri sisäänpääsyaukot ja erillinen 16 tuuman kannettavan tietokoneen osasto tekevät varusteidesi järjestelystä ja käytöstä erittäin helppoa.
Lisää mukaan Everyday Zip Pouches -taskut ja vie järjestely uudelle tasolle; lisää vielä Morro Camera Cube 8L ja Morro muuttuu täydelliseksi kameralaukuksi. 

Älä unohda nauttia piiiiitkästä viikonlopusta!

 

An image without an alt, whoops

An image without an alt, whoops

 

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Järjestelmällinen: Useita taskuja varusteidesi säilyttämiseen.
 • Mukava: Pehmeät, pehmustetut olkahihnat ja selkäpaneeli koko päivän seikkailuja varten. Unisex-muotoilu sopii kaikille vartalotyypeille.
 • Suojaava: Pehmusteet siellä, missä niitä tarvitaan pitämään varusteesi turvassa.
 • Tila jopa 16” kannettavalle: Omistettu pehmustettu kannettavan tietokoneen tasku pitää kannettavan irti laukun pohjasta suojaten sitä kolhuilta ja pudotuksilta.
 • Muunneltava: Lisää Morro Camera Cube 8L ja muunna se täydelliseksi kameralaukuksi.
 • Nopea pääsy: Sivupääsy päätaskuun ilman, että reppua tarvitsee ottaa pois olalta.
 • Täysi kameran pääsy: Etuvetoketju mahdollistaa täyden pääsyn laukun pohjaan, jolloin varusteiden käyttö ja järjestäminen on helppoa.
 • Sivutasku: Sopii 1 litran Nalgene-pullolle tai pienelle jalustalle. Vakauttava hihna pitää ne paikallaan.
 • Kiinnityspisteet: Alumiinikarabiinihaka esineiden kiinnittämiseen laukun ulkopuolelle. Kiinnitä Everyday Zip Pouches -taskut laukun sisä- ja ulkopuolen moniin kiinnityslenkkeihin.
 • Säädettävä: Olkahihnat ja rintaremmi säätyvät mukautumaan vartaloosi.
 • Säänkestävä: Kestävät kankaat, joissa on kestävä vettä hylkivä käsittely ja kaksikerroksinen vedenpitävä pinnoite.
 • Nukan kestävä: Räätälöity kangas hylkii lemmikkieläinten karvoja, nukkaa ja likaa.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006