MANFROTTO Befree Live 3-Way videojalustasetti

Tuotetunnus (SKU): 684600

265,32 alv 0 %

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

MANFROTTO Befree Live 3-way jalustasetti on kompakti jalusta, jonka mukana toimitetaan näppärä videopää. Kevyt kuljettaa ja kantaa mukana nopeisiin videokuvaustarpeisiin.

Näytä enemmän

Kuvaus

  • Tehokas valokuva- / videosarja ultrakompaktissa koossa
  • Tukeva täysin taitettava 3-way jalustapää 6 kg: n kantavuudella
  • Yhteensopiva Arca-swissin ja Manfrotto 501PL -videolevyn kanssa
  • Optimaalinen yhdistelmä siirrettävyyttä, vankkautta ja helppoa asennusta

Befree 3-Way Live Advanced on innovatiivinen malli, joka liittyy Manfrotton lippulaiva-jalustaperheeseen, Befree Advanced, matkakuvaus- ja videokuvauskäyttöön. Kehitetty erityisesti harrastajakuvaajille ja videokuvaajille, jotka haluavat maksimaalisen suorituskyvyn ja monipuolisuuden kompaktissa all-in-one-tuessa.

Befree 3-Way Live Advanced on markkinoiden ensimmäinen jalustasarja, joka on kehitetty sekä valokuva- että videosovelluksiin. Se yhdistää tarkkuuden ja monipuolisuuden innovatiivisiin ja ainutlaatuisiin ominaisuuksiin auttaakseen valokuvaajia ja videotaiteilijoita luomaan korkealaatuisia video- tai still-kuvia.

Sarja koostuu upouudesta Manfrotton Befree 3-way Live Head -sarjasta, joka on varustettu onnistuneella Befree Advanced alumiinijalustalla. Se täyttää kaksikäyttöisten valokuva- / videokamerapakettien tarpeen nykyisen kamerakehityksen ja -käytön seurauksena. Uusissa kameroissa yhdistyvät korkealaatuiset valokuvaesitykset täysikokoisella kennolla ja 4K-videotallennuksella sekä näiden kahden maailman täydentävyys.

Manfrotton Befree 3-way Live Head, innovatiivinen Manfrotton 3-way nestepää, sisältää täysin taitettavat kahvat vertaansa vailla olevaan kompaktiuteen ja huomattavaan tukevuuteen, jonka kannattavuus on jopa 6 kg. Tämä pää on erittäin suorituskykyinen Befree Fluid Drag -järjestelmä, ja sen hallinta on tasaista sekä panoraama- että kallistusliikkeissä, joten tämä pää on poikkeuksellisen helppo hienosäätää. Käytetty korkean suorituskyvyn neste edustaa viimeisintä Manfrotton nestepäätekniikkaa, joka on rakennettu tarjoamaan tasaisimmat hallinnan ja liikkeet sekä poikkeuksellisen vakauden myös äärimmäisissä lämpötiloissa (-30 ° / + 70 °).
Pitkä panoraamakahva, muotokuva-asento ja 3 vesivaakaa täydentävät päätä, mikä takaa täydellisen kuvaustarkkuuden ja monipuolisuuden luovien ideoiden ja upeiden ulkokuvausten edistämiseksi.

Jalustapäässä on myös ainutlaatuinen 200PL-PRO-levy, joka on valmistettu korkealaatuisesta alumiinirungosta ja joka on täysin yhteensopiva Manfrotto RC2- ja Arca-Swiss-tyyppisten pään kiinnikkeiden kanssa: 2 kumi-insertillä, jotka maksimoivat otteen myös kulmikkaimmissa kuvissa. Lisäksi pään levyteline on yhteensopiva myös 501PL-videolevyn kanssa, mikä takaa täydellisen tasapainon myös pidemmillä linsseillä.

Sarjan ergonominen muotoilu tekee Manfrotto Befree 3-Way Live Advanced -sovelluksen käytöstä intuitiivista ja nopeaa, jolloin jopa vaativimmatkin käyttäjät voivat asettaa laitteistonsa nopeasti ja helposti, unohtamatta haluamaasi laukausta. QPL Travel jalkojen lukitusjärjestelmän avulla asennus ja säätäminen on helppoa ja turvallista, mikä tarjoaa täydellisen vakauden kaikissa kokoonpanoissa, kun jalusta on auki.

Ergonominen jalkakulma-valitsin on suunniteltu sekä oikean- että vasenkätisten käyttäjien käyttöön, jolloin jokainen voi muuttaa kuvausnäkymiä intuitiivisesti ja löytää oikean jalustan korkeuden menettämättä keskittymistä otettavaan otokseen. Matkajalusta voidaan helposti asettaa kolmeen erilliseen jalkakulma-asentoon, mikä takaa täydellisen kuvauskokemuksen kaikille luoville ideoille, joita voi syntyä ulkona.

Manfrotto Befree 3-Way Live Advanced on paras matkajalusta intohimoisille valokuvaajille ja videokuvaajille, jotka haluavat maksimaalisen suorituskyvyn kevyessä muodossa. Se on optimaalinen yhdistelmä siirrettävyyttä, vakautta, helppoa asennusta ja käyttöä. Se on rakennettu ainutlaatuisella tavoitteella, jonka avulla ihmiset voivat ilmaista kykyjään kameransa avulla ylivertaisen tukiratkaisun luottavaisina.

 

Valmistajan nro MKBFRLA4BK-3W
Jalasten jatkot 4
Maksimi korkeus cm 151
Maksimi korkeus cm (runko alhaalla) 132
Maksimi kuormitus 6 kg
Minimi korkeus cm 42
Pikaliitin 200PL-PRO

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006