Mindshift Gear FirstLight® 30L

Tuotetunnus (SKU): 116872

257,26 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa

30 litrainen vaellusreppu kamerajakajilla

Näytä enemmän

Kuvaus

MindShift Gear FirstLight 30L reppu on suunniteltu ulkoilmakuvaajalle. Erittäin mukavat 11-piste säädettävät olkahihnat sopivat kaikenkokoisille naisille ja miehille.

Reppuun mahtuu suuri määrä kameratarvikkeita, sekä 15″ kannettava tietokone.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

 • Säädettävä vartalon pituus sopii pienille ja suurille vartalotyypeille
 • Kestävä, mukava ja muotoiltu valjasjärjestelmä, jossa 11 säätöpistettä
 • Mitoitettu kotimaan- tai ulkomaanmatkailuun* Tarkista lentoyhtiöltäsi niiden nykyiset käsimatkatavaravaatimukset

Lisäominaisuudet FirstLightin muotoillut, 11-pisteen säädettävät vartalovaljaat sopivat useimmille miehille ja naisille. Repussa on kestävä, ballistista nailonia oleva rakenne ja siinä on tilaa pitkälle objektiiville sekä ylimääräistä tilaa kannettavalle tietokoneelle ja henkilökohtaisille varusteille.

 • Erilliset vesipullotaskut molemmin puolin
 • Tabletti tai kannettava sopii pehmustamattomaan taskuun edessä (sopii useimmille 15 tuumaisille kannettaville tietokoneille)
 • Sisältää jalustan/monopodin kantojärjestelmän edessä tai sivulla
 • Parempi painonjakauma mukavammalle kuormalle mahdollistaa helpomman koko päivän käytön liikkeellä ollessa
 • Saumaton sadesuoja (sisältyy toimitukseen) toimii myös alustana
 • Kiinnitettynä sadesuoja mahdollistaa pienten ja keskisuurten jalustojen kuljettamisen etu- tai sivuasennossa
 • Kaksi etutaskua matka- tai vaellustarvikkeille: lisäkerrokset, kevyt takki, ajovalaisin, käsineet, laturit
 • Säädettävät suuritiheyksiset umpisoluiset solumuovijakajat suurille teleobjektiiville, perinteisille valokuvalaitteille tai henkilökohtaisille tavaroille
 • Suuri vesipullo- tai lisävarustetasku tyhjennysreiät ja kiristysnaru turvallisuutta varten
 • Ylätasku, josta pääset nopeasti käsiksi tärkeimpiin tavaroihin
 • Pohjapaneeli ballistisesta nailonista takaa kestävyyden ankarissa olosuhteissa
 • Muotoiltu alumiininen vartalotuki antaa lisätukea
 • Kahvat kahdella puolella helpottavat nostamista ylähyllylle, autoon tai tavaratilaan
 • Sisätilojen verkkotaskut suotimien, paristojen, kaapeleiden jne. säilyttämiseen.
 • Sivupuristushihnat, joissa on lukittavat SR-soljet, lisäävät ripustuspisteitä
 • Olkahihnat ja vyötärövyö kiertyvät eteen kompaktia ylähyllylle säilytystä varten
 • Pilli integroitu rintaremmin solkeen
 • Yhteensopiva MindShift Tripod Suspension Kit -ripustussarjan, Lens Switch Case -kotelon ja muiden suodinkotelojen kanssa Tarkista lentoyhtiöltäsi niiden nykyiset käsimatkatavaravaatimukset

Mitä mahtuu?

 • 1 kahvallinen DSLR-kamera ja 4-6 vakiotyyppistä zoom-objektiivia, ja 1 salama.
 • Objektiivin enimmäiskoko: 500 mm f/4 irrallisena tai 400 f/2.,8 kiinnitettynä.

Tekniset ominaisuudet Ulkomitat: 30,5 x 48,3 x 22 cm Sisämitat: 28,5 x 46 x 18 cm Etutasku:

 • mahtuu jopa 15 tuuman kannettava tietokone Paino: 2,4 kg Tilavuus: 30 litraa

Materiaalit Ulkoa: Ylivoimaisen vedenkestävyyden takaamiseksi kaikissa ulkokankaissa on kestävä vettä hylkivä pinnoite, ja kankaan alapuolella on polyuretaanipinnoite. Siinä on myös korkealaatuiset kulutusta kestävät YKK® RC-Fuse -vetoketjut, 420D Velocity-nailonia, 420D suuritiheyksistä nailonia, 1680D ballistinen nailon, 210D nailon, nailonhihna, 320G DurraStretch-verkkoa, 350G ilmaverkkoa, nailonhihna, 3-kerroksista sidottua nailonlankaa. Sisältä: Hopeasävyinen 210D nailonvuori, belly-o verkkotaskut, suuritiheyksinen umpisoluinen solumuovi, PE-vahvikelevy, 3-kerroksinen sidottu nailonlanka.

Lisätarvikkeet sisällä

 • Vahvistetut jakajat
 • Saumasuojattu sadesuoja
 • Jalustaremmit

 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006