Peak Design Everyday Backpack 20L v2 kamerareppu – Charcoal

Tuotetunnus (SKU): 123300

273,39 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Reppu, joka mukautuu jatkuvasti muuttuviin varusteisiisi, elämäntyyliisi ja ympäristöön.

Näytä enemmän

Kuvaus

Everyday Backpack [v2] on rakennettu pääsyn, organisoinnin, laajentamisen ja suojaamisen ympärille. Ainutlaatuinen MagLatch-laitteisto tarjoaa salamannopean pääsyn yläosaan, ja kahteen sivuun pääsee kahdella säänkestävällä sivuvetoketjulla. Sisällä kolme konfiguroitavissa olevaa FlexFold-jakoa pitävät valokuvaus-, lennokki- tai arkivarusteet järjestyksessä ja suojassa, eivätkä ne jää kasaan laukun pohjalle. Erilliset suojataskut jopa 15 tuuman kannettavalle tietokoneelle, tabletille ja asiakirjoille sekä useita sisätaskuja pienille tavaroille. Ulkopuolella 100 % kierrätetty 400D-sääsuojattu kuori pitää kaiken turvassa. Valtava ulkoinen kantokapasiteetti, jonka mahdollistavat monipuolinen reppuhihnajärjestelmä ja 2 laajennettavaa ulkoista sivutaskua.

PEAK DESIGN EVERYDAY BACKPACK 20L V2 – CHARCOAL 

Tärkeimmät ominaisuudet:

Nappaa varusteesi heti. Avaa laukku kummaltakin puolelta kahdella säänkestävällä UltraZips-vetoketjulla tai ylhäältä ainutlaatuisella MagLatch-laitteistolla – salamannopea, vahva ja hiljainen (ihanteellinen valokuvaajille).
Kolmen konfiguroitavan FlexFold-jakajan avulla voit järjestää ja suojata kaikenlaiset varusteet. Erilliset suojataskut jopa 15 tuuman kannettavalle tietokoneelle, tabletille tai asiakirjoille. Erilaiset sisätaskut pitävät pienemmät tavarat järjestyksessä, turvassa ja helposti saatavilla.

MagLatch-laitteisto mahdollistaa 3 litran sisäisen laajennuksen. Säilytettävien ulkoisten kantohihnojen avulla voit kiinnittää tavarat laukun ulkopuolelle. Venyvät ulkotaskut vesipulloille tai jalustoille.
Tämä jokapäiväinen työjuhta ei ole vain kameralaukku, vaan se on suunniteltu täydelliseksi matkarepuksi, kannettavan tietokoneen repuksi tai työmatkalaukuksi. Sopeutuu loistavasti mihin tahansa varustukseen, elämäntapaan tai ympäristöön.
Tehtävämme on tehdä parhaita asioita. Ei hyviä, ei loistavia, vaan kirjaimellisesti parhaita tuotteita omassa kategoriassaan. Siksi jokaisella Peak Design -tuotteella on elinikäinen takuu ilman ongelmia ja retoriikkaa.

Pakkaus sisältää:

  • 3 jakajaa
  • 2 pitkää ulkoista kantohihnaa
  • 2 lyhyttä ulkoista kantohihnaa
  • 1 rintaremmi
  • 1 avainremmi

Tekniset tiedot

  • All Weather-sääsuoja: Kyllä
  • Laukkusarja: Everyday Line
  • Ulkomitat: 565 x 540 x 300mm
  • Paino: 1660g
  • Sopii laitteille: 15″ Laptop, 14″ Kannettava tietokone, 13” Kannettava tietokone, 12.9″ iPad Pro

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006