Profoto Pro-11 2400 AirTTL

Tuotetunnus (SKU): 901011

15.403,23 alv 0 %

Tilattavissa

Profoton uusin (2021) versio tehokkaimmasta ja nopeimmasta salamageneraattorista. Pro-11 on käyttöliittymältään ja sisuskaluiltaan päivitetty versio Pro-10:stä. Siihen on lisätty Profoton AirX teknologia langattoman hallinnan ja tulevaisuuden toiminnallisuuksien mahdollistamiseksi.

Pro-11 saapuu Studiovarustamon esittelykalustoon kevään 2021 aikana!

https://www.youtube.com/watch?v=bjY065t9pgM

Näytä enemmän

Kuvaus

Teho, nopeus ja liitettävyys

Maailman nopein, Profoton ainutlaatuisen AirX-tekniikan ansiosta. Sen lisäksi että saat paitsi alan tehokkaiman, saat myös henkeäsalpaavan lyhyen välähdyajan, jopa 1/80 000s sekä nopeimman 0.02-0.7s latausajan.

Sisäänrakennetulla Profoto AirX -yhteydellä voit käyttää Pro-11: tä minkä tahansa kameratyypin kanssa, jopa älypuhelimellasi. Profoto-sovellusten avulla voit myös käyttää puhelintasi kaukosäätimenä sekä päivittää Pro-11-laiteohjelmiston langattomasti.

Specifications

Overview

 • Product number: 901011
 • Recommended for: High volume studio photography
 • Popular applications: Fashion, Action, High Speed

pro-11

Flash

 • Max energy: 2400 Ws
 • Energy range: 11 f-stops (2.4-2,400 Ws)
 • Energy control increments: 1/10 or full f-stops
 • Recycling time: 0.02-0.7 s (quick burst capability up to 50 flashes per second)
 • Flash mode settings: Freeze (shortest flash duration) or Normal (color balanced) mode
 • Flash duration t0.5: Normal mode: 1/800 s (2,400 Ws) – 1/12,000 s (2.4 Ws), Freeze mode: 1/1,000 s (2,400 Ws) – 1/80,000 s (2.4 Ws)
 • Flash duration t0.1: Normal mode: 1/400 s (2,400 Ws) – 1/6,500 s (2.4 Ws), Freeze mode: 1/600 s (2,400 Ws) – 1/17,500 s (2.4 Ws)
 • Energy stability ± 1/20 f-stop
 • Color temp stability: Normal mode: ±100 K over range. ±50 K flash to flash, Freeze mode: ±1500 K over range. ±150 K flash to flash
 • F-stop @ 2m / 100 ISO: 128 with ProHead Plus and Magnum Reflector

Continuous light

 • Selectable settings: Max, Prop, Off
 • Max power: 2 x 500W

Wireless connectivity

 • Profoto AirX: Air and Bluetooth enabled connectivity with all Profoto remotes and apps.
 • Wireless operating range: From Profoto remotes (Air): Up to 300 meters
  From mobile devices (Bluetooth): Up to 30 meters
 • Frequency band: Air: 2.4 GHz (2404 to 2479.3 MHz), Bluetooth: 2.4 GHz (2404 to 2479.3 MHz)
 • Max radio power output, Air: 19.9 dBm, Bluetooth: 8 dBm
 • No. of frequency channels: Air: 20 Bluetooth: 40, Wire connections
 • USB port: USB 2.0 Type B port (service port)
 • Sync socket: 1⁄4 sync socket. Compliant to ISO 10330 standard.

 width=

Powering

 • Input power supply: 100-127 V / 200-240 V, 50/60 Hz (nominal)
 • Mains fuse requirement: Automatic fuse characteristic C 13A / 200- 240V, 15A / 100-127V

Miscellaneous

 • Fan cooling: Yes
 • Auto dumping: Yes
 • Photocell/IR-slave and switch: Yes

Measurements

 • Width: 21 cm
 • Length: 29 cm
 • Height: 30 cm
 • Weight: 13.2 kg

 width=

Lisätiedot

Paino 14 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006