Rode NTG-5 mikrofoni

Tuotetunnus (SKU): NTG5

386,29 alv 0 %

Alin hinta viimeisen 30pv aikana: 479,00 (sis. alv)

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Rode NTG-5 mikrofoni lokaatiokitillä.

Näytä enemmän

Kuvaus

Rode NTG5 on erittäin kevyt ammattimainen haulikkomikrofoni, joka on ihanteellinen käytettäväksi vaativimmissa tilanteissa. Vallankumouksellisen akustisen suunnittelun, tiukasti säädetyn taajuusvasteen, tasaisen off-axis vasteen ja erittäin alhaisen omakohinainen (vain 10 dBA) NTG5 kuulostaa upealta monissa sovelluksissa, erityisesti lokaatio- ja elokuvantekotilanteissa, joissa ylivoimainen äänenlaatu on välttämätöntä.

  • Vallankumouksellinen akustinen muotoilu vertaansa vailla olevalla akustisella läpinäkyvyydellä ja luonnollisella, värittömällä äänellä
  • Erittäin kevyt (vain 76 g) ja lyhyt (vain 203 mm)
  • Tiukasti hallittu taajuusvaste ja erittäin alhainen omakohina
  • Erittäin suunnattu superkardioidinen napakuvio
  • RF-bias-tekniikka ja mukautuva pinnoite takaavat erinomaisen suorituskyvyn epäsuotuisissa olosuhteissa
  • Toimitetaan täydellisessä lokaatiokitissä, jossa on WS10-tuulisuoja, PG2-R-pistoolikahva ja tarvikkeet

Puomittajan unelma
NTG5:ssä on lyhyt, erittäin kevyt alumiinirunko (vain 76 g!), joten se on yksi pienikokoisimmista saatavilla olevista ammattihaulikkomikroista – unelma puomioperaattoreille, jotka joutuvat pitkiin kuvauksiin, tai elokuvantekijöille ja äänittäjille, jotka etsivät kannettavampaa ja kevyttä laitetta, joka tuottaa upeaa lähetystason ääntä.

Lisätietoja valmistajan sivuilla.

Specifications

Acoustic & Electrical Specifications

Acoustic Principle
RF-bias condenser

Active Electronics
RF-bias demodulation

Polar Pattern
Supercardioid shotgun

Frequency Response
20 Hz – 20 kHz

Frequency Response
80 Hz – 20 kHz ±3 dB

Output Impedance
25 Ω

Signal-to-Noise Ratio
84 dB

Equivalent Noise
10 dB SPL (A-weighted, as per IEC651)

Input SPL @ 1% THD
130 dB SPL (1kHz @ 1% THD, 600 Ω load)

Power Requirements
2 mA @ 48V phantom power

Sensitivity
-23.5 dB re. 1 Volt/Pascal or Better (66 mV @ 94 dB SPL @ 1 kHz)

Mechanical Specifications

Weight (g)

NTG5: 76

PG2-R: 224


Dimensions (mm)

NTG5: 203 (H) x 19 (W) x 19 (D)

PG2-R: 240 (H) x 60 (W) x 117 (D)

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006