Rode NTH100 kuulokkeet

Tuotetunnus (SKU): NTH100

136,29 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

NTH-100 kuulokkeet ovat ammattilaistasoiset over-ear-kuulokkeet, joissa on erittäin hyvä äänenlaatu, sekä erittäin mukava ja hyvin istuva muotoilu.

Ammattimaiset RØDE NTH-100 -over-ear-kuulokkeet sopivat täydellisesti kaikenlaiseen sisällöntuotantoon, kuten miksaukseen, ääni- ja videotuotantoon, nauhoitukseen, podcast-lähetyksiin ja suoratoistoon. NTH-100:ssa yhdistyy erinomainen äänenlaatu, ensiluokkainen mukavuus ja ikoninen ulkonäkö.

Näytä enemmän

Kuvaus

1 Alcantara®️ päälysteinen pehmustettu panta

2 FitLok™️ kuulokepannan lukkolaite

3 Uniikki, ergonominen kuulokemuotoilu

4 vasen- tai oikeanpuoleinen johtoliitäntä

5 Kestävä täysmetallinen kuulokepanta

6 kaksisuuntainen kuulokesäätö

7 Memory foam -kuuloketyynyt CoolTech™️ geelillä

8 lukittuvat kuulokeliittimet

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Mukautetut kaiutinkalvot ja erinomainen taajuustoisto
  • Ihanteellinen ammattikäyttöön ja miksaukseen.
  • Tarkkaan suunniteltu akustinen rakenne on optimoitu hämmästyttävää äänentoistoa, selkeyttä, luonnollista ääntä ja erittäin vähäistä säröä varten
  • Alcantara®-päällysteiset korvatyynyt ja sanka varmistavat maksimaalisen käyttömukavuuden
  • Mullistavat CoolTech™-täytteiset viilentävät korvatyynyt
  • Ainutlaatuiset ergonomiset korvatyynyt on muotoiltu korvan muodon mukaan ja ne takaavat erinomaisen akustisen äänentoiston
  • Täysin säädettävä sanka FitLok™-lukitusjärjestelmällä
  • Valinnainen kaapeliliitäntä sekä L- että R-kuulokkeessa maksimaalisen joustavuuden takaamiseksi
  • Ylivoimainen kestävyys – jokainen osa on suunniteltu huolella kestämään
  • Suunniteltu ja valmistettu RØDEn huippuluokan tehtaassa Sydneyssä Australiassa

Tekniset tiedot:

Transducer Size
40mm

Operating Principle
Dynamic

Frequency Response
5Hz – 35Khz

Impedance
32Ω

Sensitivity
110dB/V

Maximum Input Power
1700mW, 1% THD @ 1kHz

Ear Coupling
Circumaural

Ambient Noise Attenuation
20dBA

Connection Type
Dual TRRS Cable Attachments

Mechanical Specifications

Dimensions (millimetres)

Length: 80

Width: 190

Height: 188


Weight (grams)
350

Cable Length (millimetres)
2400

Paketissa mukana:

1 x 2.4m kuulokekaapeli (musta)

1 x 3.5mm -> ¼” (6,3mm) Adapteri

1 x Säilytyspussi

1 x COLORS ID värikoodausmerkit

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006