RODE Wireless Pro

Tuotetunnus (SKU): RODEWIPRO

402,42 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Wireless PRO on tehokkain kompakti langaton mikrofonijärjestelmä koskaan, täynnä ammattimaisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat äärimmäistä joustavuutta uskomattoman puhtaan äänen tallentamiseen sisältöäsi varten.

Näytä enemmän

Kuvaus

Älä koskaan menetä otosta 32-bittisellä tallennuksella, käytössäsi on yli 40 tuntia sisäistä muistia. Pidä kaikki videosi ja äänesi virheettömästi synkronoituna aikakoodilla ja tallenna uskomattomalta kuulostavaa sisältöä vaivattomasti älykkään GainAssist-teknologian avulla. RØDE:n huippuluokan Series IV 2.4GHz digitaalinen lähetystekniikka tarjoaa parhaan mahdollisen kantaman, ja sisäänrakennetut mikrofonit takaavat kristallinkirkkaaksi äänen.

Järjestelmä on yhteensopiva kameroiden, puhelimien ja tietokoneiden kanssa ja siinä on ammattimaisia ominaisuuksia, kuten lukittava mikrofoniliitäntä, oma kytkin tallennusta varten, automaattinen virransäästö, sekä vastaanottimessa TRRS-liitäntä monitorointia varten, mikä tarjoaa vertaansa vailla olevaa joustavuutta.

Pakkaukseen sisältyy myös täydellinen lisävarustesarja, mukaan lukien kaksi Lavalier II mikrofonia, kestävä latauskotelo, karvaiset tuulisuojat, magneettiset kiinnitysklipsit ja kaapelit kaikkien laitteidesi liittämiseen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Kaksikanavainen kompakti langaton mikrofonijärjestelmä
 • RØDE:n huippuluokan Series IV 2.4 GHz digitaalinen lähetystekniikka 128-bittisellä salauksella kristallinkirkkaalle ja uskomattoman vakaalle äänelle, jopa 260 metrin kantamalla
 • Yhteensopiva kaikkien kameroiden, älypuhelimien ja tietokoneiden kanssa
 • 32-bittinen tallennus
 • Edistynyt aikakooditoiminto nopeaan ja helppoon äänensynkronointiin jälkituotannossa
 • Älykäs GainAssist-tekniikka, joustava gainin säätö ja turvakanava takaavat puhtaan äänen tallentaessa suoraan kameraan
 • 32 Gt tallennustilaa kullakin lähettimellä yli 40 tunnin varmuuskopiointitallenteille
 • Lukittavat 3,5 mm TRS-liittimet
 • Kuulokemonitorointi ja äänenvoimakkuuden säätö
 • Täydellinen lisävarustesetti, mukana älykäs latauskotelo, kaksi Lavalier II -mikrofonia, kaapelit, MagClip GO -magneettiset kiinnitysklipsit ja lisävarustekotelo
 • Helppo konfigurointi tietokoneella tai älypuhelimella RØDE Centralin kautta
 • Suunniteltu ja valmistettu RØDE:n tehtailla Sydneyssä, Australiassa.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006