Sigma 18-50MM F/2.8 DC DN C L-MOUNT

Tuotetunnus (SKU): 585969

458,87 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

18-50 mm F2.8 DC DN | Contemporary objektiivissa yhdistyvät kompakti muotoilu, kevyt paino, korkea suorituskyky ja suuri aukko.
Se tukee erilaisia kuvaustarpeita ja -tilanteita; ainoa linssi uuteen peilittömään kameraan? Objektiivi videokuvaukseen? Varaobjektiivi täyden kennon kameraan? Se sopii kaikkeen.

Näytä enemmän

Kuvaus

Suuri F2.8 -aukon zoomausobjektiivi, jota ei koskaan tarvitse irroittaa kamerasta. Tämä poikkeuksellisen pieni, kevyt ja valovoimainen vakio-zoom peilittömille kameroille on ultimaattinen työjuhta.

SIGMA:n ensimmäisessä peilittömille kameroille suunnitellussa APS-C-koon zoomausobjektiivissa on monipuolinen zoomausalue, joka vastaa täydellä kennolla väliä 27-75 mm. Se on ihanteellinen monenlaisiin valokuvaus- ja videosovelluksiin, kuten maisemiin, muotokuviin, katukuvaukseen, arkkitehtuuriin ja tapahtumiin. Sitä voidaan käyttää myös makrokuvaukseen lähikuvissa, koska sen suurin suurennos on 1:2,8*1, mikä mahdollistaa vain 12,1 cm tarkennusetäisyyden. Kirkkaalla F2.8- aukollaan sillä on helppo kuvata käsivaralta hämärässä ja tarjoaa vaikuttavan ja kapean syväterävyyden.

Automaattinen tarkennus on poikkeuksellisen nopea ja hiljainen askelmoottorin ansiosta, mikä voi olla erityisen hyödyllistä videokuvauksessa tai nopeasti liikkuvissa kohteissa, kuten lapsissa ja eläimissä. Objektiivi on poikkeuksellisen pieni ja kevyt – se painaa alle 300 g mikä tekee siitä täydellisen ensiobjektiivin, samoin kuin vara-objektiivin täysikokoisille runkoille*2, erilaisiin kuvaustilanteisiin.
*1 Pienin tarkennusetäisyys ja suurin suurennussuhde ovat molemmat leveän pään arvoja.
*2 Vaihda APS-C-rajaustilaan, kun sitä käytetään täysikokoisissa kameroissa.

Suuri F2.8 -aukko ja erinomainen kuvanlaatu

SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN | Contemporary kattaa 27–75mm 35mm formaatissa, ja sen valovoimainen aukko on F2.8 koko zoomausalueella. Tämän ansiosta sumeiden taustojen aikaansaaminen on helppoa, mikä sopii erinomaisesti houkuttelevien muotokuvien ja lähikuvien kuvaamiseen. Bokeh on pehmeä ja houkutteleva, joten se ei vie huomiota kuvan kohteelta.

Objektiivin kolme erittäin tarkkaa lasipuristettua asfääristä elementtiä yhdistettynä elementtien kokonaismäärän minimointiin tuottaa erinomaisen optisen laadun ilman liiallista painoa, ja kameran sisäisen poikkeaman korjauksen käyttö poistaa edelleen optiset epätäydellisyydet, kuten vääristymät ja vinjetoinnin. Tämän on mahdollistanut uusin optinen suunnittelutekniikka SIGMA:n ainoassa Aizun tuotantolaitoksessa, jossa kaikki SIGMA -objektiivit valmistetaan.

Poikkeuksellisen kompakti ja kevyt runko – ihanteellinen peilittömille kameroille
SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN | Contemporary on erittäin kompakti ja vastaa APS-C-peilittömien kamerarunkojen keveyttä. Tämä tekee siitä täydellisen työjuhdan, joka on ihanteellinen yleiseen päivittäiseen käyttöön. Objektiivi on tällä hetkellä luokkansa pienin ja kevyin*1, ja sen suodinkierre on ø65,4mm, pituus 74,5mm ja paino 290g*2, mutta säilyttää silti vakion aukon F2.8.

Jotta linssi olisi mahdollisimman kevyt, SIGMA rakensi rungon huolellisesti valituista materiaaleista. rungon rakentamiseen käytettiin polykarbonaattia nimeltä Thermally Stable Composite (TSC), joka on tyylikäs, kestävä ja mikä tärkeintä, sen lämmönjohtavuus on lähellä alumiinia. Tämä takaa vakaan suorituskyvyn ja hyvän käytettävyyden vaihtelevissa lämpötiloissa. Valikoidut sisärakenteiden osat ovat metallia jotta ne voivat olla paljon ohuempia ja jäykempiä, varmistaen että linssi kestää jatkuvaa ja kovaa käyttöä.

*1 AF-yhteensopivana F2.8-vakio-aukon zoomauslinssi APS-C: lle (lokakuusta 2021 alkaen, SIGMA) *2 Arvot koskevat L-kiinnitystä.

Tukee erilaisia kuvaustilanteita

SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN | Contemporary objektiivissa on nopea ja lähes äänetön automaattitarkennus, joten se sopii täydellisesti moniin kuvaustilanteisiin; kuten kuvaamiseen hiljaisessa ympäristössä, videoiden tallentamiseen ja nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaamiseen. Tämä on saavutettu käyttämällä askelmoottoria. Koska se on pieni ja kevyt, sitä voidaan käyttää joustavasti esimerkiksi käsivaralta kuvaamisessa, joka vaatii suurta liikkuvuutta, gimbal-kuvauksessa, yhden henkilön videokuvauksessa ja vloggaamisessa.

SIGMA suunnitteli objektiivin mahdollisimman monipuoliseksi monenlaisiin kuvausolosuhteisiin. SIGMA suunnitteli objektiivin, jonka minimitarkennusetäisyys on 12,1 cm ja suurin suurennus 1:2,8*, joten se sopii myös lähikuviin.
* Pienin tarkennusetäisyys ja suurin suurennus ovat molemmat leveän pään arvoja.

Yhdessä taskukokoisen ja täysikennoisen SIGMA fp:n kanssa, kokonaispaino on vain 712g. Se voi olla hyödyllinen myös täysikennoisten kameroiden kanssa käytettynä kun paino halutaan pitää alhaisena. (Täysikennoisten kameroiden kanssa tulee käyttää crop-modea).

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006