SmallRig 2070 ARTICULATING ARM W/ DOUBLE BALLHEADS

Tuotetunnus (SKU): 113234

80,00 sis. alv

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lisätarvikevarsi kahdella pallonivelellä joiden päässä on 1/4″ ruuvi, muuntuva varsi monenlaisten varusteiden kiinnittämiseen kameraan.

Näytä enemmän

Kuvaus

SMALLRIG 2070 Articulating Aarm with Double Ballheads on varustettu kummastakin päästään pallonivelellä jossa on 1/4″ sormella kiristettävä ruuvikiinnike. Se on suunniteltu kiinnitettäväksi lisävarusterankaan, esim. SmallRig Sony Camera Cage 1661 tai kameran päälle kiinnittyvään lisävarustelevyyn kuten SmallRig Top Plate 1853/1974/2032 joissa on 1/4″-20 kierteellä varustettu kiinnitysreikä, ja toisesta päästään monitoriin tai muuhun lisävarusteeseen jossa on vastaavasti 1/4″-20 kierteinen reikä. Kummankin pään kiristäminen käy helposti sormiruuvilla, joten työkaluja ei käyttöön tarvita.

Lisäkiristys onnistuu tarvittaessa mukana tulevalla kuusiokoloavaimella. Asennetun lisävarusteen, esim. monitorin, paikkaa ja kulmaa on helppo säätää laajalla liikeradalla varustetuilla pallonivelillä, jotka kiristetään tukevasti paikalleen varren rungosta löytyvällä siipiruuvilla.

O-rengastiivisteet pallonivelten pidikkeessä parantavat pidikkeen pitoa ja kumityynyt ruuvipidikkeiden päissä suojelevat varusteita naarmuilta. Pakkaus sisältää: 2 x Ballhead with 1/4″ Screw 1 x Ballhead Clamp 1 x Hex Spanner

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006