Smallrig 3989 Heavy-Duty Carbon Fiber Video Tripod Kit FreeBlazer AD-100

Tuotetunnus (SKU): 123623

410,48 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Kuvaus

SmallRig 3989 Heavy-Duty Carbon Fiber Video Tripod Kit FreeBlazer AD-100

Säädettävällä portaattomalla vaimennusjärjestelmällä varustetun videopään avulla voit panoroida kameraa pehmeästi haluamallasi nopeudella.

Panorointi- ja kallistusjärjestelmän vastapainojärjestelmä voi auttaa ohjaamaan tarkasti kameraa tai muita jopa 8 kg painavia laitteita, mikä takaa erinomaisen dynaamisen tasapainon. Painopisteen korkeus on 55 mm. Videopään kantavuus on jopa 10kg.

Hiljattain suunniteltu pikakiinnityslevyn kiinnitys, joka on tehokkaampi kiinnitysratkaisu kuin perinteiset liukukiinnityslevyt. Se on DJI RS 2 / RS 3 / RS 3 Pro -pikakiinnityslevy ja Manfrotto -pikakiinnityslevy yhteensopiva, jotta voidaan helposti vaihtaa vakaimella kuvaamisen ja jalustalla kuvaamisen välillä.

Irrotettava teleskooppikahva helppoa säilytystä ja käyttöä varten, ja se sopii sekä vasen- että oikeakätisille käyttäjille.

Videopäässä on myös yksi 1/4″-20-kierteinen reikä taikavarren ja muiden lisävarusteiden kiinnittämiseen sekä sisäänrakennettu jakoavain, joka helpottaa kameran asentamista ja irrottamista.

Jalustassa on säädettävät jalat, jotka voidaan nopeasti vetää sisään ja ulos käännettävien lukkojen avulla, ja niiden korkeus vaihtelee 79 cm:stä 182 cm:iin (94 -197 cm asennetun 4165-pään kanssa) ja pituus kokoontaitettuna on 85 cm (99 cm asennetun 4165-pään kanssa). Muita ominaisuuksia ovat mm; Hiilikuituiset jalustan jalat Kevyt ja tukeva Vaihdettavat leveät jalat ja piikkijalat maaston mukaan Sisäänrakennettu 75 mm:n kulho ja tasauspallosarja, joka tarjoaa alustan sellaisten videopäiden kiinnittämiseen, joissa ei ole sisäänrakennettua tasauspalloa. Räätälöity kantolaukku parempaa säilytystä, suojausta ja kuljettamista varten.

Yhteensopivuus: Manfrotton pikakiinnityslevy (501PL)

Tekniset tiedot

 • Käyttötarkoitus: Videokamerat, Peilittömät järjestelmät, Peilijärjestelmät
 • Keskiputki: Ei
 • Jalustapään kiinnitys: Bowl 75mm
 • Jalustapään tyyppi: Videopää
 • Jalkojen lukitus: Salpalukot
 • Jalkojen osien lukumäärä: 3
 • Materiaali: Hiilikuitu, Alumiini
 • Vesivaakojen määrä: 1
 • Panoroinnin alue: °360°
 • Pikakiinnitys: Kyllä
 • Kallistuksen alue: 150°
 • Jalkojen ominaisuudet: Piikit, Kumitassut
 • Paino: 5000g
 • Levyntyyppi: Manfrotto
 • Kokoontaitettu pituus: 990mm
 • Maksimikorkeus: 1970mm
 • Jalan maksimikorkeus: 1970mm
 • Kantavuus: 10kg
 • Pienin korkeus: 940mm

Pakkaus sisältää:

 • 1x Carbon Video Tripod Kit (4165 & 4167)
 • 1x kuusiokoloavain
 • 1x kantolaukku
 • 1x Käyttöohje

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006