SmallRig 4292 V-Mount Battery Mini VB99 Pro akku

Tuotetunnus (SKU): 126141

273,39 alv 0 %

Alin hinta viimeisen 30pv aikana: 339,00 (sis. alv)

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Noin 70 % tavallisen V-mount-akun koosta, koska sen erittäin integroitu rakenne vie vähemmän tilaa, mikä tekee siitä kevyemmän ja kannettavamman. Tukee 100W (Max.) pikalatausta, latautuu täyteen 2 tunnissa. Sen kuori on valmistettu tukevasta, pudotuskestävästä alumiiniseoksesta ja paloturvallisesta polykarbonaatista.

Näytä enemmän

Kuvaus

SmallRig 4292 V-Mount akku Mini VB99 Pro

Erittäin integroitu (pikalatausprotokolla + MCU + jännitteen lisäyksen ohjaus) BMS-piiri tukee useita yleisiä pikalatausprotokollia (PD / QC / PPS jne.), kaksisuuntaista 100W (Max.) USB-C PD-pikalatausta sekä adaptiivista jännitteen lisäystä / adaptiivista virran säätöä jne!

Lisäksi sen räätälöity älykäs järjestelmä takaa nopeamman ja turvallisemman latauksen tarjoamalla useita suojauksia ylivirtaa / oikosulkua / ylilämpötilaa / ylijännitettä jne. vastaan.

Tällaiset liitännät kuten D-tap / USB-C / USB-A / DC 8V / DC 12V / BP-elektrodi ovat myös mukana kameran / videokameran / monitorin / langattoman videolähettimen / LED-videovalon / matkapuhelimen / kannettavan tietokoneen jne. tehokkaaseen lataamiseen / virran syöttämiseen ilman V-mount-virransyöttyölevyä.

BMS-sirussa on 16-bittinen ADC / tehomittarin algoritmi yhdessä MCU: n ja TFT-digitaalinäytön kanssa, jotta voit seurata akun tilaa koko ajan.

Sisäänrakennettu korkealaatuinen korkean suorituskyvyn akku, joka on ladattava ja vakaa ja täyttää MSDS / UN38.3 / IEC62133 / UL2054 / UL62368 ja muut kansainvälisesti tunnustetut standardit.

Sen kuori on valmistettu tukevasta, pudotuksenkestävästä alumiiniseoksesta ja paloturvallisesta PC:stä, ja siinä on kestävä, naarmuuntumaton PC- ja akryylikansi etupuolella, ja TFT-värinäyttö näyttää akun tilan selkeästi ja tarkasti.

Kaiken kaikkiaan tämä tuote on turvallinen ja tarpeeksi tehokas, jotta voit tallentaa jokaisen hetken ilman taakkaa!

Kapasiteetti – 14.8V 6.7Ah 99.16Wh. Nimellisteho – 100W V Mount / D-TAP-tulo – 8A (Max) V Mount / D-TAP-lähtö – 14,8V / 14A (Max) USB-A-lähtö QC2.0/3.0 – 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A (Max.)) USB-C1 tulo/lähtö – Max. tulo/lähtö 100W. 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (Max.) USB-C2 Lähtö – Max lähtö 100W. 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (Max.) DC1-lähtö – 8V / 3A (Max) DC2 lähtö – 12V / 3A (Max) Valinnainen latausmenetelmä – 16,8V D-TAP-laturi, USB-C-laturi, kuten GaN-laturi, jossa on PD-pikalataustekniikka (jopa 100W).

Yhteensopivuus: Videokamerat, kamerat, monitorit, seurantatarkennus, kuvanlähettimet, LED-videovalot, matkapuhelimet, tabletit, kannettavat tietokoneet jne.

Paketti sisältää:

1x V Mount-akku VB99 Pro mini

1x 100W USB-C-latauskaapeli

1x Käyttöohje

1x SmallRig-tarra

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006