Sony CLM-FHD5 FullHD LCD-monitori

Tuotetunnus (SKU): CLMFHD5

629,03 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Sonyn kompakti 5″ Full-HD-monitori videokuvauksen avuksi. Näytön toimintoja ovat esimerkiksi zoomaus ja focus peaking, jotka helpottavat tarkennuksen seuraamista ja S-Log-kuvaprofiilin mukaisen loivan kuvan. Näyttö toimii samoilla akuilla kuin kamerat. Yhteensopiva mm. Sony a7R II, a7R III, a7S II, a6300 ja a6500 kameroiden kanssa.

Näytä enemmän

Kuvaus

Sonyn kompakti 5″ Full-HD-monitori videokuvauksen avuksi. Näytön toimintoja ovat esimerkiksi zoomaus ja focus peaking, jotka helpottavat tarkennuksen seuraamista ja S-Log-kuvaprofiilin mukaisen loivan kuvan. Näyttö toimii samoilla akuilla kuin kamerat. Yhteensopiva mm. Sony a7R II, a7R III, a7S II, a6300 ja a6500 kameroiden kanssa.

Laaja valikoima kuvaamisen tukitoimintoja

CLM-FHD5:ssä on runsas valikoima mahtavia still- ja videokuvausta tukevia toimintoja, joilla saat aikaan yksityiskohtaisen kuvanlaadun ja voit tarkentaa tehokkaasti, valottaa kuvat haluamallasi tavalla ja nähdä tarkasti, mitä kamera tallentaa matalan kontrastin kuviin.

Kätevät toiminnot erinomaiseen tarkennukseen

Voit varmistaa tarkennuksen suurentamalla tavallisen näkymän kolmin- tai kuusinkertaiseksi, tai voit määritellä ääriviivatoiminnolla, mitkä kuvan alueet ovat suhteellisen terävästi tarkennettuja.

Vääristyminen

Vääristymistoiminto näyttää videosignaalin tasot koko kuvan osalta värijakaumana, jotta voit säätää valotuksen täsmällisesti.

Videotason merkitsijä

Videotason merkitsijä käyttää värejä, joiden avulla se varoittaa kuvan alueista, jotka ovat yli- tai alivalotettuja suhteessa valitsemaasi videosignaalin tasoon (käytettävissä viisi tasoa).

S-Log-näyttötuki

Tämä toiminto näyttää S-Log-kuvan lähes tavallista kuvaustilaa vastaavalla kirkkaudella ja kontrastilla, jotta voit tarkentaa ja tarkastella kuvaa helpommin.

Käyttö on helppoa ja mukavaa

Näytön ohjaimet ja kaksi mukautettavaa painiketta sijaitsevat siten, että näytön käyttäminen on helppoa. Esimerkiksi kulmassa sijaitsevaa ZOOM/SELECT-painiketta on helppo käyttää.

Akku/verkkovirta takaa pitkän ja kätevän käytettävyyden

Näyttö käyttää samoja W-, M- ja V-tyypin akkuja kuin kameratkin, joten voit ottaa näytön mukaan pitkille kuvausmatkoille ilman erillisiä akkuja. Lisävarusteena on saatavilla verkkovirtasovitin, joka on kätevä valinta pitkiin kuvaussessioihin.

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006