Think Tank Airport Advantage Graphite

Tuotetunnus (SKU): 116725

289,52 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Matkustajille valokuvaajille suunniteltu Airport Advantage -rullalaukku on mitoitettu vastaamaan työmatkojen tai paikallisten lentojen käsimatkatavaravaatimuksiin.

Näytä enemmän

Kuvaus

Rollerin mukautettavan sisätilan ansiosta voit kuljettaa suurimman määrän varusteita lentokoneessa. Airport Advantagen kevyt rakenne auttaa täyttämään painorajoitukset, mutta siinä on sama suojaustaso, josta Think Tank tunnetaan.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

 • Erityisesti suunnitellut sisätilat maksimoimaan varusteiden määrä pienien koneiden käsimatkatavaroissa, kuten työmatkoilla ja alueellisilla lennoilla. Täyttää Yhdysvaltain ja kansainvälisten lentoyhtiöiden käsimatkatavaravaatimukset
 • Erittäin kevyt rakenne, painaa vain 3,4 kg. 2,7 kg
 • Erilliseen kannettavan tietokoneen taskuun mahtuu jopa 15´ kannettavat tietokoneet pehmustetussa avotaskussa

Lisäominaisuudet

 • Varta vasten suunniteltu sisäänvedettävä kahva, jossa on upotettu kanava alumiiniputkessa, lisää lujuutta ja kestävyyttä
 • Jalustakiinnike ja vesipullotasku sivussa. (Lisähihnat mukana suurempia jalustoja varten)
 • YKK® RC Fuse -vetoketjut ja umpisoluinen PU-muovi ovat korkealaatuisia materiaaleja teollisuudessa
 • Kaksi kamerarunkoa, joissa on objektiivit kiinnitettynä
 • Lukittavat vetoketjujen vetimet (lukko ei sisälly toimitukseen)
 • Sisällä vetoketjulliset taskut akuille, muistikorteille, suodtimille ja lisävarusteille
 • Käyttäjän vaihdettava sisäänvedettävä kahva, pyörät, pyörien kotelot ja etujalat pidentävät tuotteen käyttöikää
 • Mittatilaustyönä suunnitellut, suorituskykyiset 80 mm pyörät suljetuilla ABEC luokan 5 laakereilla hiljaiseen rullaukseen
 • Saumasuojattu sadesuoja mukana
 • Kahvat kolmella sivulla varmistavat nopean ja helpon nostamisen ylähyllyltä, auton tavaratilasta jne.
 • Umpisoluiset solumuovijakajat tukevat raskasta kalustoa ja säilyttävät lujuuden pitkään
 • Käyntikorttitasku yläosassa tunnistamista varten

Mitä mahtuu?

 • 1 kahvallinen DSLR-kamera objektiivilla, 1 vakiokokoinen DSLR-kamera objektiivilla sekä 3-4 objektiivia ja 15 tuuman kannettava tietokone
 • Tai 2 kahvallista DSLR-kameraa, objektiivit irrallisina sekä 3-4 objektiivia
 • Tai 2 peilitöntä runkoa, sekä älytön määrä objektiiveja
 • Objektiivin maksimikoko: 200-400 mm f/4 irrallisena (vastavalosuoja käännettynä)
 • Kaksi kamerarunkoa, joissa on objektiivit kiinnitettynä

Tekniset ominaisuudet Sisämitat: 30,5 x 45,7 x 12,4-16,3 cm Ulkomitat: 32,3 x 50,8 x 18,5 cm Kannettavan tietokoneen lokero: 29,5 x 41,6 x 7,4 cm Paino: 2,7-2,8 kg, (Alin paino reppu ilman lisävarusteita ja vain minimimäärä jakajia käytössä)

Lisätiedot

Sisämitat

30.5 x 45.7 x 12.4–16.3 cm

Ulkomitat

32.3 x 49.5 x 18.5 cm

Tietokonetaskun mitat

29.5 x 41.6 x 7.4 cm

Paino

2.8 kg

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006