Think Tank MindShift BackLight 26L Photo Daypack, Woodland/Green

Tuotetunnus (SKU): 116877

241,13 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kevyt, mutta tukeva reppu, joka sopii mm. ulkoiluun ja vaellusretkille.

Näytä enemmän

Kuvaus

BackLight 26L, jossa on takalokero valokuvausvälineille, mahdollistaa varusteiden käytön ilman repun riisumista.

Voit vaihtaa objektiivia tai ottaa nopean valokuvan yksinkertaisesti pyörittämällä laukkua vartalon etupuolelle, kun vyötärövyö on vielä kiinni.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

 • Avautuva takapaneeli mahdollistaa pääsyn kaikkiin kameravarusteisiisi ilman repun riisumista, jolloin voit työskennellä repusta ilman, että valjaisiin tulee likaa, märkää, mutaa tai jäätä
 • Erilliset lokerot joihin sopii jopa 15 tuuman kannettava tietokone ja täysikokoinen tabletti
 • Päivärepun tilavuus! Etutaskut yhteensä 9 L, kuljeta henkilökohtaisia varusteita päivän retkelle: ylimääräisiä kerroksia, kevyt takki, ruokaa, jne.

Lisäominaisuudet

 • Takapaneelin käyttö lisää turvallisuutta myös matkustettaessa, sillä kameravarusteet on suojattu selän takana.
 • Täyttää useimmat kansainväliset ja yhdysvaltalaiset käsimatkatavaravaatimukset*
 • Daisy chain -remmi, jääkirveslenkit ja lisäkiinnityspisteet kantavuuden lisäämiseksi
 • Sisältää jalustan/monopodin kantojärjestelmän edessä tai sivulla
 • Mukava pehmustettu vyötärövyö tarjoaa mukavuutta koko päivän liikkeellä oloon
 • Läppää kannattelevan kaulahihnan avulla voit vaivatta työskennellä suoraan laukusta
 • Kaksi suurta vesipullotaskua, joissa on kiristysnaru, sopivat 9,5 litran Nalgene-pullolle
 • Sivupuristushihnat, joissa on lukittavat SR-soljet, lisäävät ripustuspisteitä
 • Ilmakanava ja ristiseläntuki takapaneelissa koko päivän mukavuutta varten
 • Ergonomiset vetoketjut joihin on helppo tarttua käsineillä tai kylmillä sormilla
 • Korkealaatuisiet YKK RC Fuse -vetoketjut, 420D Velocity ja 420D suuritiheyksinen nylon pitkäaikaiseen kestävyyteen ja lujuuteen
 • Etutaskut välttämättömille tarvikkeille: otsalamppu, käsineet, laturit
 • Säädettävät jakajat suurille teleobjektiiveille, perinteisille valokuvauslaitteille tai henkilökohtaisille tavaroille
 • Ylätasku, josta pääset nopeasti käsiksi tärkeimpiin tavaroihin
 • Sisätilojen verkkotaskut suotimien, paristojen, kaapeleiden jne. säilyttämiseen.
 • Saumasuojattu sadesuoja mukana, taittuu tasaiseksi käytettäväksi maanpeitteenä
 • Yhteensopiva Tripod Suspension Kitin, Filter Nestin, Filter Hiven ja Switch Casen kanssa

Mitä mahtuu?

 • 1 vakiokokoinen DSLR-kamera ja 4-6 vakiotyyppistä zoom-objektiivia sekä salama
 • 2 suurta peilitöntä kameraa ja 5-7 objektiivia sekä salama.
 • Henkilökohtaiset varusteet mahtuvat 9 litran etutaskuihin
 • Objektiivin enimmäiskoko: 200-400 f/4 rungosta irrallisena
 • Fuji XT-1 50-140 mm f/2,8 kiinnitettynä, Fuji X Pro-1 18 mm f/2,0 kiinnitettynä, 56 mm f/1,2, 23 mm f/1,4, 14 mm f/2,8, 18-55 mm f/2,8-4,0, 60 mm makro f/2.4 sekä valinnaiset FilterNest Mini ja GP Series kotelot.
 • Canon 5D Mark III Canon 70-200 mm f/2,8 kiinnitettynä, 24-70 mm f/2,8, 16-35 mm f/2,8, 85 mm f/1,8, 100 mm makro sekä valinnaiset FilterNest Mini ja GP Series kotelot
 • Nikon D810 24-70 mm f/2,8 kiinnitettynä, 70-200 mm f/2,8, 105 mm f/2,8 makro ja 14-24 mm f/2,8 sekä SB900 -salama ja valinnaiset FilterNest Mini ja GP Series kotelot

Tekniset ominaisuudet Ulkomitat: 29 x 51,5 x 20 cm

 • Sisämitat:* 26 x 49 x 15 cm Kannettavan tietokoneen Tasku: 25,5 x 38,8 x 2,5 cm Tabletti: 23,5 x 26 x 1,5 cm Paino:1,8 kg Tilavuus: 26 litraa

Materiaalit Ylivoimaisen vedenkestävyyden takaamiseksi kaikissa ulkokankaissa on kestävä vettä hylkivä pinnoite, ja kankaan alapuolella on polyuretaanipinnoite. Siinä on myös korkealaatuiset kulutusta kestävät YKK® RC-Fuse -vetoketjut, 420D Velocity-nailonia, 420D suuritiheyksistä nailonia, 320G UltraStretch-verkkoa, 350G ilmaverkkoa, nailonnauhaa, 3-kerroksista sidottua nailonlankaa. Sisältä: Hopeasävyinen 210D nylonvuori, heksaverkkotaskut, suuritiheyksinen umpisoluinen solumuovi, PE-vahvikelevy, 3-kerroksinen sidottu nylonlanka.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006