Think Tank MindShift BackLight 36L Photo Daypack, Charcoal

Tuotetunnus (SKU): 116878

289,52 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Repussa on 11 litraa päivärepputilaa, joka tarjoaa runsaasti tilaa henkilökohtaisille varusteille, mukaan lukien erilliset lokerot 10 tuuman tabletille ja 15 tuuman kannettavalle tietokoneelle.

Näytä enemmän

Kuvaus

BackLight 36L -repun avautuva takapaneeli mahdollistaa pääsyn kaikkiin varusteisiisi, kun repun riisuminen ei ole vaihtoehto.

Repussa on 11 litraa päivärepputilaa, joka tarjoaa runsaasti tilaa henkilökohtaisille varusteille, mukaan lukien erilliset lokerot 10 tuuman tabletille ja 15 tuuman kannettavalle tietokoneelle.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

 • Avautuva takapaneeli mahdollistaa pääsyn kaikkiin kameravarusteisiisi ilman repun riisumista, jolloin voit työskennellä repusta ilman, että valjaisiin tulee likaa, märkää, mutaa tai jäätä
 • Erilliset lokerot joihin sopii jopa 15 tuuman kannettava tietokone ja 10 tuuman tabletti
 • Päivärepun tilavuus! Etutaskut yhteensä 11 L, kuljeta henkilökohtaisia varusteita päivän retkelle: ylimääräisiä kerroksia, kevyt takki, ruokaa, jne.

Lisäominaisuudet

 • Täyttää useimmat kansainväliset ja yhdysvaltalaiset käsimatkatavaravaatimukset*
 • Daisy chain -remmi, jääkirveslenkit ja lisäkiinnityspisteet kantavuuden lisäämiseksi
 • Sisältää jalustan/monopodin kantojärjestelmän edessä tai sivulla
 • Pehmustettu vyötärövyö tarjoaa mukavuutta koko päivän ajan nailonkiskolla johon voit kiinnittää MindShiftin lisävarusteita
 • Nopea vyötäröhihnan säätö nopeaa ja kätevää kiinnitystä varten
 • Sivupuristushihnat, joissa on lukittavat SR-soljet, lisäävät ripustuspisteitä
 • Kaapelilokero suotimien tai salamalaitteiden kuljettamiseen
 • Ilmakanava ja ristiseläntuki takapaneelissa koko päivän mukavuutta varten
 • Ergonomiset vetoketjut joihin on helppo tarttua käsineillä tai kylmillä sormilla
 • Korkealaatuisiet YKK RC Fuse -vetoketjut, 420D Velocity ja 420D suuritiheyksinen nylon pitkäaikaiseen kestävyyteen ja lujuuteen
 • Etutaskut välttämättömille tarvikkeille: otsalamppu, käsineet, laturit
 • Säädettävät jakajat suurille teleobjektiiveille, perinteisille valokuvauslaitteille tai henkilökohtaisille tavaroille
 • Ylätasku, josta pääset nopeasti käsiksi tärkeimpiin tavaroihin
 • Sisätilojen verkkotaskut suotimien, paristojen, kaapeleiden jne. säilyttämiseen.
 • Saumasuojattu sadesuoja mukana
 • Yhteensopiva Tripod Suspension Kitin, Filter Nestin, Filter Hiven ja Switch Casen kanssa Tarkista lentoyhtiöltäsi nykyiset käsimatkatavaravaatimukset Irrota ylätasku ja vyötäröhihna pienentääksesi ulkomittoja

Mitä mahtuu?

 • 2 kahvallista DSLR-kameraa objektiivit kiinnitettynä ja 4-6 vakiotyyppistä zoom-objektiivia sekä salama
 • 2 kahvallista peilittömän kameran runkoa objektiivit kiinnitettynä ja 6-8 objektiivia sekä salama
 • Tilaa jopa 15″ kannettavalle tietokoneelle ja 10″ tabletille
 • Henkilökohtaiset varusteet mahtuvat 11 litran etutaskuihin
 • Objektiivin enimmäiskoko: 600 mm f/4 irrallisena
 • 600 mm f/4, Sigma 35 mm f/1,4 ART, 70–200 mm f/2,8, Nikon D4S
 • Nikon D3S 24–70 mm f/2,8 kiinnitettynä, Nikon D4S 14–24 mm f/2,8 kiinnitettynä, 135 mm f/2, 70–200 mm f/2,8, 105 mm f/2,8 makro, 85 mm f/1,8, Sigma 35 mm f/1,4 ART, 50mm f/1.4, suotimia
 • Canon 1DX 400 mm f/2,8 kiinnitettynä, 16–35 mm f/2,8, 70–200 mm f/2,8, 24–70 mm f/2,8

Tekniset ominaisuudet Ulkomitat: 31,8 x 57 x 23 cm Kameralokero: 30,5 x 53,5 x 18 cm Kannettavan tietokoneen Tasku:28,5 x 41 x 2,5 cm Tabletti: 27 x 26 x 1,5 cm Paino: 2,2 kg Tilavuus: 36 litraa

Materiaalit Ylivoimaisen vedenkestävyyden takaamiseksi kaikissa ulkokankaissa on kestävä vettä hylkivä pinnoite, ja kankaan alapuolella on polyuretaanipinnoite. Siinä on myös korkealaatuiset kulutusta kestävät YKK® RC-Fuse -vetoketjut, 420D Velocity-nailonia, 420D suuritiheyksistä nailonia, 320G UltraStretch-verkkoa, 350G ilmaverkkoa, nailonhihna, 3-kerroksista sidottua nailonlankaa. Sisältä: Hopeasävyinen 210D nylonvuori, heksaverkkotaskut, suuritiheyksinen umpisoluinen solumuovi, PE-vahvikelevy, 3-kerroksinen sidottu nylonlanka.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006