Think Tank Photo Hydrophobia DLSR 24-70mm V3.0 rain cover

Tuotetunnus (SKU): 740627

104,03 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Think Tank Photo Hydrophobia DLSR 24-70mm V3.0 rain cover

Näytä enemmän

Kuvaus

Suunniteltu erityisesti DSLR-kameroille, joissa on 24-70 mm f/2,8 -objektiivi.

Vettä hylkivät sadesuojat ovat markkinoiden korkealaatuisimpia ja suojaavimpia sadesuojia. Rakennettu kestävästä 3-kerroksisesta materiaalista ja saumasuojattu, varusteesi on erittäin hyvin suojattu kaatosateessa tai pölyisissä olosuhteissa. Erillinen okulaari tarvitaan

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

 • 3-kerroksinen materiaali takaa erinomaisen kestävyyden
 • Saumasuojaus tarjoaa maksimaalisen suojan kaatosateessa tai pölyisissä olosuhteissa
 • Okulaari mahdollistaa täyden pääsyn etsimeen ja suojaa kameraa (okulaari tarvitaan oikeaoppiseen käyttöön – myydään erikseen)

Lisäominaisuudet

 • Isokokoinen ikkuna, jossa voit tarkastella LCD-näyttöä ja säätimiä
 • Mahdollisuus päästä suoraan käsiksi kameraan kahden kääntyvän hihan kautta mahdollistaa helpon pääsyn kaikkiin kameran toimintoihin
 • Integroitu vedenpitävä olkahihna (pois lukien 300-600) mahdollistaa kameran käytön olkapäällä, kun suoja on kiinnitetty. Haluttaessa voidaan korvata suosikkihihnallasi.
 • Asennettavissa jalustaan tai monopodiin
 • Okulaarin läppä taittuu visiiriksi tai, kun sitä ei käytetä, suojaa etsintä sateelta tai pölyltä
 • DWR-pinnoite antaa lisäsuojan
 • Hydrophobia-sadesuojan pohjaan on rakennettu okulaaritasku (okulaari myydään erikseen)
 • Sateenkestävä etuelementin suoja on mukana lisäsuojaksi
 • Liukumaton, säädettävä hihna kiinnittyy suoraan vastavalosuojaan
 • Kameran hihna voidaan kiinnittää kannen sisään
 • Kuljetuspussi mukana kuljetukseen ja varastointiin

Mitä mahtuu?

 • Hydrofobia D: DSLR-kamerarungot
 • Hydrofobia M: Peilittömät täyskennokamerarungot
 • 24-70 mm f/2,8
 • 24-105 mm f/4
 • 16-35 mm f/2,8
 • 14-24 mm f/2,8

*Istuvuus riippuu sekä linssin että okulaarin yhteensopivuudesta. Voit etsiä yhteensopivan okulaarin kameran rungolle katselemalla Okulaarejamme.

Tekniset ominaisuudet Sadesuojan mitat: Pituus 35 cm, halkaisija 10-14 cm Paino: 275 g, vain sadesuoja

Okulaari (myydään erikseen) tarvitaan oikeaoppiseen käyttöön

Materiaalit

 • Saumasuojattu 210T kestävällä repeytymisen estävällä kankaalla, polyuretaanikalvo ja 70D nylon trikoo
 • Polyuretaani saumateippi
 • Säänkestävät vetoketjut
 • Antiikkipinnoitettu metalliosa
 • Kumipinnoitettu laminaatti
 • Suuritiheyksinen kumiköysi
 • Nailonhihna
 • Neopreeni
 • 3-säikeinen sidottu nailonlanka

Laatikossa

 • Kuljetuspussi mukana kuljetukseen ja varastointiin

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006