Think Tank Urban Access Sling 10, Dark Grey

Tuotetunnus (SKU): 116739

112,10 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Kuvaus

Helppo pakata ja vielä helpompi pääsy, Urban Accessin avulla voit saada varusteesi esiin nopeasti— olit sitten liikkeellä tai studiossa.

Urban Access™ sling bag -reput Helppo pakata ja vielä helpompi pääsy, Urban Access 10 sling bag -repun avulla voit saada varusteet nopeasti ottamatta reppua pois. Innovatiivinen “Slings Both Ways” -toiminnon avulla voit heittää repun yli vasemman tai oikean olkapään, riippuen mieltymyksestäsi. Yksinkertaisesti vaihtamalla olkahihna laukun puolelta toiselle voit säätää kuormitusta mukavuuden lisäämiseksi pitkillä retkillä. Molemmilla puolilla olevat tukipaneelit tarjoavat pääsyn kameravarusteisiisi ilman, että pakkausta tarvitsee irrottaa tai siirtää jakajia uudelleen.

Urban Access 8 Sling, Urban Access 10 Sling

 • “Slings Both Ways” -toiminto mahdollistaa repun kantamisen vasemmalla tai oikealla olkapäällä
 • Kyky vaihtaa hartioita vähentää väsymystä pitkillä retkillä Jalustan kiinnitys edessä turvaa pienen jalustan

Lisäominaisuudet

 • Erillinen tablettiosasto
 • Kameraan pääsy kummaltakin puolelta ilman, että jakajia tarvitsee konfiguroida uudelleen
 • Syvään etutaskuun mahtuu hattu ja hanskat
 • Irrotettava vyötärövyö mukana
 • Pinoa pienemmät objektiivit mukana tulevilla jakajilla
 • SR-solki ja kahva olkahihnassa helppoa poistaa pois ottamista varten
 • Sisäiset järjestäjätaskut tarjoavat nopean pääsyn suotimiin, akkuihin, kortteihin jne
 • Yläkahva
 • Käyntikorttiteline
 • Saumasuojattu sadesuoja mukana

Mitä mahtuu – Urban Access 10 sling bag -laukku

 • Yksi kahvaton DSLR:n tai peilittömän runko
 • 2-5 objektiivia
 • 10″ tabletti Esimerkiksi: Nikon D750, 85 mm f/1,8 kiinnitettynä, 24–70 mm f/2,8 ja SB-910 -salama Esimerkiksi: Canon 5D, 70–200 mm f/2,8 kiinnitettynä ja 580 EXII -salama Esimerkiksi: Sony a7rII, 90 mm f/2,8 -makro kiinnitettynä, 16–35 mm f/4, 50 mm f/1,8 ja 28 mm f/2,0 Esimerkiksi: Fujifilm X-T3, 56 mm f/1,2 kiinnitettynä, 50-140 mm f/2,8, 23 mm f/1,4 ja 16 mm f/1,4

Tekniset ominaisuudet Sisäiset mitat: 22 x 36 x 12,3 cm (Urban Access 10 Sling) Ulkomitat: 23 x 39,5 x 15 cm (Urban Access 10 Sling) *10″ Tablettitasku: * 19 x 25 x 2,5 cm (Urban Access 10 Sling) Paino: 0,7 kg (Urban Access 10 Sling)

Huomautus: Kavennukset ja mitat otetaan suurimmasta kohdasta.

Materiaalit Ulkoa:

 • Kestävä vettä hylkivä (DWR) pinnoite polyuretaanipohjaisella kankaalla takaa erinomaisen vedenkestävyyden
 • 500D kaksisävyinen polytech-kangas
 • YKK® RC Fuse (kulutusta kestävät) -vetoketjut
 • 420D suuritiheyksinen nailon
 • Nailonhihna
 • Suuritiheyksinen nailonverkko
 • 3-säikeinen sidottu nailonlanka Sisältä:
 • Umpisoluiset solumuovimuovijakajat
 • Polyuretaanitaustainen vuoraus ja jakajat
 • 210D nailon
 • Super-Grip velex
 • Heksaverkko
 • Suuritiheyksinen nailonmikrokuituliina
 • 2x PU-päällystetty nailon 190T saumasuojattu tafti sadesuoja
 • 3-säikeinen sidottu nailonlanka

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006