TILTA Tiltaing Mini Clamp-on Matte Box kit

Tuotetunnus (SKU): 60005542

120,16 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Mini Matte Box on kompakti ja edullinen ratkaisu peilittömiä- ja DSLR-kameroita käyttäville elokuvantekijöille. Se suojaa objektiivia ja lipan ansiosta valo ei pääse suoraan linssille. Matte Box Kit on elppokäyttöinen ja siinä on useita kiinnityskohtia monille lisävarusteille, kuten pienille LED-valoille tai mikrofoneille.

Paino (g)
310

height
135

Leveys
215

Näytä enemmän

Kuvaus

TILTA Tiltaing Mini Clamp-on Matte Box kit

Mini Matte Box on helppo ja edullinen ratkaisu DSLR: ää ja peilittömiä kameroita käyttäville elokuvantekijöille. Mini Matte Box painaa vain 140 g. Se tarjoaa objektiivillesi lisäsuojaa ja voi estää valonsäteitä mukana toimitetulla french flagin avulla.
1/4 ″ -20 ja 3/8 ″ -16 ruuvinreiät ja cold shoe kiinnitykset tarjoavat useita kiinnityskohtia monille lisävarusteille, kuten pienille LED-valoille tai mikrofoneille. Pakkaus sisältää myös 15 mm: n Rodin adapterille, joka kiinnittyy mattarasian pohjaan ja tukee mattarasian painoa sekä tapaa kiinnittää linssisi paikoilleen linssin vakauden takaamiseksi (ei tue linssejä etuelementillä) teleskooppisesti).

Tämän matte boxin lisäedut ovat kaksi suodatusvaihtoehtoa. Matte boxin etuosassa on aukko kaikille vakiona oleville 4 × 5,65-suodattimille. Lisäksi ruuvisuodattimet voidaan kiinnittää mukana toimitettuihin adapterirenkaisiin sisäkierteiden kautta, jotka vastaavat kutakin adapterirenkaan halkaisijaa. Tämä sovitinrengas kiinnitetään ensin linssiin ja sitten matte boxi kiinnittyy sovitinrenkaaseen.

Pakkaus sisältää

  • 1 kpl Mini Matte Box -runko
  • 1 kpl Mini Matte Box -hiilikuitulippa
  • 1 kpl Tiltaing-tangonpidike (15 mm)
  • 1 kpl musta alumiinitanko (15x100mm)
  • 2 kpl kuusiokoloavaimia
  • 1 kpl Mini Matte Box -tangon tukikiinnitys (15 mm)
  • 1 kpl 67 mm soviterengas
  • 1 kpl 72 mm soviterengas
  • 1 kpl 77 mm soviterengas
  • 1 kpl 82 mm soviterengas

Tekniset tiedot
Väri: musta
Materiaalit: Alumiiniseos, ruostumaton teräs, hiilikuitu

Lisätiedot

Paino 0,31 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006