WANDRD PRVKE 31 L Travel Bundle kuvausreppu, vihreä

Tuotetunnus (SKU): D156041

233,06 alv 0 %

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Kuvaus

WANDRD PRVKE 31-litrainen vihreä matkareppu

WANDRD PRVKE 31-litrainen yhdistää mukavuuden, kestävyyden, tyylikkyyden ja intuitiivisen muotoilun yhteen reppuun. Laukku on valmistettu vettä hylkivästä pressusta ja sen tilavuus on 31 litraa. Rullattava yläosa tarjoaa lisätilaa 4 litraa.

Vahvat ja vedenpitävät materiaalit

PRVKE-sarja on valmistettu kestävästä ja vedenpitävästä pressusta ja paksusta nylonista. Vetoketjut ovat myös vedenkestäviä, joten kaikki varusteesi ovat aina turvallisesti suojattuja sääolosuhteilta.

Valokuvaukseen ja jokapäiväiseen käyttöön

PRVKE 31-litraisen muotoilu on ihanteellinen tien päällä olevalle valokuvaajalle. Sisäosasto on tilava ja sopii kameravarusteille tai matkatarvikkeille. Sivussa on osasto, joka antaa suoran pääsyn sisäosastoon. Lisäksi repussa on hylly kannettaville tietokoneille ja tableteille, jotka ovat enintään 15″.

Monipuolinen

WANDRD-reppua luonnehtivat monet hyödylliset lisäominaisuudet. Magneettiset kahvat tekevät kantamisesta helppoa ja mukavaa sekä tarjoavat mahdollisuuden kiinnittää takin alle. Voit helposti säilyttää vesipullon tai matkajalustan sivussa olevassa ulosvedettävässä osastossa. Et koskaan enää hukkaa objektiivin suojuksia kiinnittämällä ne olkahihnaan kiinnitetyn joustavan nauhan taakse.

Ihanteellinen matkustamiseen

PRVKE:ssa on tilaa kaikille tarvikkeillesi ja matkatarpeillesi. Laukussa on erityisiä osastoja passille, älypuhelimelle, avaimille ja erityinen säilytyslokero akuille ja muistikorteille repun läpässä. Voit helposti laittaa kirjan, lehdet tai jopa polkupyörän lukon tilavaan etutaskuun.

Matkapaketti

Matkapaketti koostuu laukusta, jossa on kaksi ylimääräistä hihnaa, lantiovyö ja sadesuoja. Käytät ylimääräisiä hihnoja eri tarkoituksiin, kuten kiinnittämällä jalustan tai takin laukkuun tai muuntamalla PRVKE:n seisovaksi työasemaksi. Lantiovyö tarjoaa lisämukavuutta ja vähentää repun olkakuormaa. Sadesuoja suojaa reppuasi rankkasateilta.

Ominaisuudet

– Vedenpitävä
– Tilavuus 31 litraa
– Rullattava yläosa
– Tilava sisäosasto
– Kannettavan tietokoneen osasto 15″ kannettaville ja tableteille
– Magneettiset kahvat
– Jalustaosasto
– Erityisesti varustetut osastot passille, älypuhelimelle ja avaimille
– Voidaan käyttää kamera- ja matkalaukkuna
– Lisävaruste: WANDRD CAMERA CUBE MEDIUM (D156151)
– Elinikäinen takuu

Pakkauksessa

– WANDRD PRVKE 31-litrainen vihreä
– WANDRD lisähihnat
– WANDRD Rainfly 31-litrainen
– WANDRD lantiovyö

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006