Yhteisö

Hae mukaan!

Alla upea joukko ammattilaisia, jotka ovat luoneet tuotteita juuri sinua varten.

Yhteisömme jäsenet tarjoavat sinulle laajalti osaamistaan koko luovan matkasi varrelle aina henkilökohtaisista mentoroinneista yksittäisiin preset-paketteihin. Klikkaamalla jäsenen henkilökuvaa, näet kunkin jäsenen tarjoaman palveluvalikoiman.

Petri Mast

Brändisisällön tuotanto stilleiksi on toinen nimeni.  Vahvuuteni on henkilö- ja tapahtumakuvauksessa, sekä tv- ja elokuvatuotannoissa. Olen myös moninkertaisesti palkittu häävalokuvaaja.

Petri Mast

Brändisisällön tuotanto stilleiksi on toinen nimeni. Vahvuuteni on henkilö- ja tapahtumakuvauksessa, sekä tv- ja elokuvatuotannoissa. Olen myös moninkertaisesti palkittu häävalokuvaaja.

Nanianette

Nani Anette

Olen valokuvaaja ja kirjoittaja Sipoosta. Valokuvaajan työni ohella teen Luovia-podcastia, sparraan taidealan yrittäjiä, syön sipsiä ja rapsutan koiria. Rakastan hyvää vuorovaikutusta ja kaikenlaista viestintää. Aloitteleva viherpeukalo.

Joel Forsman

Joel Forsman
Tuote- ja outdoorkuvaaja

Ammennan inspiraationi luonnosta ja ulkoilmasta. Luonnon kauneus ja erämaan estetiikkaa näkyvät myös kuvissani ja sävyni ovat hillittyn tyylikkäitä ja luonnollisia.

783 DSC02901

Jukka Lariola

Haluan antaa sinulle hyvät eväät matkallesi kohti liikkuvan kuvan hallintaa. Videota ei kannata pelätä, vaikka se voi tuntua hirveän monimutkaiselta. Selitän vaikealta tuntuvat konseptit yksinkertaisella tavalla, jotta tekniikka ei tule visiosi tielle!

Jussi Alexander 2

Jussi Alexander

Videontekijä ja tubettaja. Teen videotuotantoa asiakkailleni, kuten mainoksia yrityksille, ja lisäksi pyöritän Youtube kanavaani, jolla on yli 14 000 tilaajaa ja yli 500 000 katselukertaa. Kanavallani opetan käytännöllisiä tekniikoita videoiden kuvaamiseen ja -editointiin, sekä teen arvosteluja ja opetus videoita kuvauskalustoon liittyen.

Portfolio 01

Mark Malyshev

Composer and sound designer Sound has always been a passion I felt I need to share. It is exiting to make common objects sounds like you would never expect them to. That experience is going beyond limits of imagination.

NELLI 11

Nelli Kivinen

Mä olen Nelli Kivinen, Suomen positiivisin valokuvaaja. Kuvaan kaikenkokoisille yrityksille erityisesti brändi-, henkilö-, ja tapahtumakuvia – aina ihminen edellä. Yritykseni arvot ovat inhimillisyys, luotettavuus ja arvostus.

Niki

Niki Strbian

Newborn and family photographer capturing the perfect and imperfect moments in the comfort of your home and outdoors. Warning: Your kids might fall in love with me.
🙂
hugs, Niki

Satu MAli

Satu Mali

Moikkis, Olen Satu Mali. Olen valo- ja videokuvaaja ja teen täyspäiväisesti töitä yrittäjänä pääasiallisesti yritysasiakkaille. Inspiraationi on ihmisissä, pienissä yksityiskohdissa ja tarinoissa ihmisten ja yritysten takana.

2

Mirkku Merimaa & Niina Stolt, Ihana Elämys

Me olemme valokuvaajat ja näkyväksi tekijät Mirkku & Niina Ihana Elämys Oy:stä. Autamme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä loistamaan kuvissa. Meillä on yhteensä yli 25 vuoden moni­puolinen kokemus valokuvaustyöstä ja olemme erikoistuneet ihmisten kuvaa­miseen ja visuaalisten mielikuvien rakentamiseen.