Phase One Cultural Heritage ratkaisut digitointiin ja arkistointiin

 

Studiovarustamo edustaa yksinoikeudella Phase One Cultural Heritage -ratkaisuja Suomen ja Baltian markkinoilla.

Tarjoamme parhaimmat korkealaatuiset ratkaisut, jotka mahdollistavat kulttuuriperintömateriaalien, kuten valokuvien, taideteosten, kirjojen ja muiden arvokkaiden kulttuuriesineiden digitoinnin ja kuvaamisen tutkimus- ja arkistointikäyttöön.

Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja tukea projektiensa kanssa. Ratkaisuvaihtoehdoista löydämme sinun ja organisaatiosi tarpeita palvelevan kokonaisuuden.

Olipa tavoitteenasi digitalisoida ja säilyttää kulttuurimateriaaleja tai esitellä niitä suurella tarkkuudella, Studiovarustamo tarjoaa tarvittavat työkalut ja tiedon.

Ota yhteyttä meihin ja sovitaan tapaaminen aiheesta. Yhteystietolomakkeen löydät tältä sivulta, tai voit olla yhteydessä suoraan info@studiovarustamo.fi


 

Läpivalaistavien originaalien digitointi

Luotettava ja tehokas ratkaisu filmien ja lasinegatiivien digitointiin korkeimmalla mahdollisella laadulla, Phase One Cultural heritage järjestelmä on ratkaisusi.

Filmimateriaalit, diakuvat ja lasinegatiivit voidaan kaikki digitoida filmitason ja erityisten pidikkeiden avulla nopeasti ja originaalia vahingoittamatta.

Phase One film capture stage yhdessä eri filmimateriaaleille suunniteltujen pidikkeiden kanssa mahdollistaa todella nopean digitoinnin yhdessä Capture One Cultural Heritage -ohjelmiston kanssa. Auto PPI -toiminnolla sekä automaattisella rajauksella pystyt työstämään originaalit tasaisella, korkealla laadulla.

Tutustu Phase One ratkaisuihin 

Phase One on luonut kattavan esittelyn Phase One Cultural Heritage Solution guide -julkaisun muodossa. Siinä käydään läpi yksityiskohtaisesti eri käyttötarkoituksiin soveltuvat ratkaisut pintaoriginaalien digitoinnista filminegatiiveihin, veistoksiin ja muihin erikoissovellutuksiin. Julkaisussa vertaillaan myös perinteisen skannauksen ja kuvaamisen eroja. Voit ladata ja tutustua Cultural Heritage Solution guideen täältä.

Multispekrikuvaus

Olen kiinnostunut Phase One CH -ratkaisuista

Blogi