Studiovarustamo on Profoton virallinen Pro Dealer ja valikoimastamme löytyy Profoton tuotevalikoima kokonaisuudessaan.
Meidän kauttamme hoituu myös Profoto kaluston huolto. Studiovarustamon varustevuokraamosta löytyy todella kattava tarjonta Profoton laitteita vuokrakäyttöön.

Miljoonia kuvia otetaan päivittäin ja Profotolla omistaudutaan tekemään jokaisesta niistä paras mahdollinen auttamalla tuomaan siihen parhaan mahdollisen valon. Voi siis sanoa, että sitoutuminen valon muotoiluun on täydellistä.

Viisikymmentä vuotta sitten Conny Dufgran ja Eckhard Heine päättivät tehdä parhaan salaman parhaille valokuvaajille, ja he onnistuivat siinä varsin hyvin. Nykypäivänä Profoto on valokuvauksen maailmassa eräänlainen standardi, jota he eivät vain pyri ylläpitämään, vaan ylittämään. Profotolla innovointi jatkuu maailman johtavien valojen ja valonmuokkaustyökalujen avulla. He luovat huipputeknologiaa, joka yhdistää kameran, sovelluksen sekä valon saumattomasti ja näkymättömästi, jolloin valo on helpommin kaikkien ulottuvilla nyt ja tulevaisuudessa.

Koska uskomme, että tilanteesta riippumatta ja käyttämästäsi kamerasta riippumatta valo on kaiken kuvan luomisen välttämätön sydän. Ja taito käyttää ja muokata valoa liittyy suoraan kykyyn luoda upeita valokuvia. Tämä perusperiaate on avain maailman parhaille valokuvaajille – ja niille, jotka haluavat olla.

Uutuus – Profoto B10X

Varmasti haluat asioiden sujuvan mahdollisimman sujuvasti ja yksinkertaisesti, kuten oikean valotehon saaminen oikeaan aikaan, kerta toisensa jälkeen. Tässä kohtaa uudet Profoto B10X ja B10X Plus astuvat peliin. Näiden salamalaitteiden ansiostaan voit keskittyä täydellisen kuvan ottamiseen, koska ne tarjoavat täydellisen valon ja toimintavarmuuden. Molemmat ovat monikäyttöisiä, joten kuvaatpa videoita tai stillejä, niin B10X ja B10X Plus voivat auttaa. Vähemmän varusteita – enemmän kuvaamista!

Molemmat salamat on rakennettu ja suunniteltu maailmanluokan standardien mukaisesti ja  huokuvat luotettavuutta, jota Profotolta odotat. Ei ylikuumenemista eikä mustia ruutuja. Salamannopea kierrätysaika, erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja entistä tehokkaampi jatkuva valo videoille ja valokuville. “Molemmissa malleissa on myös uusia ja hyödyllisiä ominaisuuksia”

  • 30% tehokkaampi ohjausvalo (2300 -> 3250 lumenia)
  • nopeampi salaman varautumisaika
  • kompakti ja monipuolinen hybridisalama studioon ja lokaatioon

    Tutustu uutuusiin alla olevista linkeistä

    B10XB10X PlusB10X Duo KitB10X Plus Duo Kit

Akkusalamat

Kannettavien tavaroiden määrä ja koko merkkaa liikkuvalle kuvaajalle todella paljon. Kameran, sovelluksen ja valojen yhdistäminen saumattomasti silmänräpäyksessä on tärkeää. Pienet akkusalamat A10, B10 ja B10 Plus ovat yhdessä Profoton AirX tekniikan kanssa helposti synkronoitavissa ja säädettävissä. Selkeä ja minimalistinen käyttöliittymä on erittäin suuri etu käytettävyyden suhteen. Akkusalamat voit viedä halutessasi minne vaan, mutta B10 toimii yhtälailla verkkovirralla studiossa.

Studiosalamat

Profoton studiosalamat on suunniteltu selättämään kaikki salamalaitteille asetetut haasteet. Salamat pysyvät menossa mukana 20 ruutua sekunnissa kuvatessa ja mahdollistavat jopa 1/8000 suljinnopeuden. Tehokkaat ja helppokäyttöiset salamat mahdollistavat luotettavuuden ja tasalaatuisen valon. Profoto tarjoaa tuotteet valokuvaajille, jotka vaativat vain parasta.

Valonmuokkaimet

Valon muotoilu on avain upeiden kuvien luomiseen. Profoto on maailman johtava valonmuokkaustyökalujen valmistaja ja saatavilla on yli 150 erilaista muokkainta, joista jokaisella on oma vaikutus valoon ja sen jakautumiseen. Valikoimaan kuuluu erilaisia softboxeja, sateenvarjoja ja värikalvoja. Tutustu Profoton valonmuokkaimiin tästä!

Meiltä Studiovarustamolta löydät koko Profoton tuotevalikoiman. Pääset tarkemmin tutustumaan tuotteisiin täältä!