Profoto B10X Plus akkusalama Duo Kit

Tuotetunnus (SKU): 901195

3.822,58 alv 0 %

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

 

  • 30% tehokkaampi ohjausvalo (2300 -> 3250 lumenia)
  • nopeampi salaman varautumisaika
  • kompakti ja monipuolinen hybridisalama

Näytä enemmän

Kuvaus

B10X-laitteet ovat monikäyttöisiä. Tämä tarkoittaa, että olitpa sitten kuvaamassa videota tai still-kuvia, B10X ja B10X Plus selviytyvät siitä helposti. Niissä on myös hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jatkuva valoteho, joka on kasvanut 2500 lm:stä 3250 lm:iin verrattuna B10- ja B10 Plus -malleihin. Se on 30%:n kasvu. B10X että B10X Plus ovat nopeampia kierrätysnopeuksiltaan kuin edeltäjänsä.

B10X-laitteet ovat erittäin helppoja käyttää suoraan laatikosta niiden selkeiden ja käyttäjäystävällisten käyttöliittymien ansiosta. Tämä tarkoittaa, että kaikki huomio voidaan keskittää kuvien luomiseen sen sijaan, että säätöjä pitäisi säätää. Profoto-sovellus tekee myös kaikkien asetusten tarkastelun ja hallinnan helpoksi kämmenelläsi ja uusien päivitysten asentamisen sekunneissa.

Molemmat valot sisältävät myös Profoton Bluetooth-yhteydellä varustetun AirX-teknologian. Joten voit vapauttaa B10X:n ja B10X Plus:n täyden tehon myös kuvatessasi älypuhelimellasi, mikä mahdollistaa kuvien tallentamisen, muokkaamisen ja julkaisemisen samalla laitteella. Tämä vähentää dramaattisesti aikaa luovasta konseptista julkaistuun kuvaan.

Laaja valikoima valonmuokkausmahdollisuuksia on myös saatavilla kevyiden ja helppokäyttöisten OCF-modifikaattorien perheessä ja 120 muussa valonmuokkaustyökalussa Profoto-valikoimassa.

Ammattivalokuvaajana viimeinen asia, jota haluat on näyttää epäammattimaiselta. Sinulla on riittävästi tekemistä kuvaushetkellä, kuten asiakkaiden vaatimukset, ajanhallinta, muuttuvat sääolosuhteet ilman ylimääräistä stressiä siitä, että ajaako mukana oleva kalusto asiansa. Varmasti haluat asioiden sujuvan mahdollisimman sujuvasti ja yksinkertaisesti, kuten oikean valotehon saaminen oikeaan aikaan, kerta toisensa jälkeen. Tässä kohtaa uudet Profoto B10X ja B10X Plus astuvat peliin. Näiden salamalaitteiden ansiostaan ​​voit keskittyä täydellisen kuvan ottamiseen, koska ne tarjoavat täydellisen valon ja toimintavarmuuden. Molemmat ovat monikäyttöisiä, joten kuvaatpa videoita tai stillejä, niin B10X ja B10X Plus voivat auttaa. Vähemmän varusteita – enemmän kuvaamista!

Molemmat salamat on rakennettu ja suunniteltu maailmanluokan standardien mukaisesti ja  huokuvat luotettavuutta, jota Profotolta odotat. Ei ylikuumenemista eikä mustia ruutuja. Salamannopea kierrätysaika, erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja entistä tehokkaampi jatkuva valo videoille ja valokuville. “Molemmissa malleissa on myös uusia ja hyödyllisiä ominaisuuksia”, sanoo Goran Maren, tuotepäällikkö Profotosta. ”Olemme lisänneet jatkuvan valotehon 2500 lumenista 3250 lumeniin. Se on 30% lisäys. Ja molemmat B10X: t tarjoavat nopeamman kierrätysnopeuden kuin edeltäjänsä. B10X ja B10X Plus yhdessä laajan OCF -valonmuokkaimien valikoiman kanssa avaavat aivan uuden maailman.”

Paketissa mukana:

Profoto B10X Plus x 2
Li-Ion Battery for B10 x 2
Battery Charger 3A x 2
Stand Adapter for B10 x 2
USB-A to USB-C 0,6m x 1
Power Cable C7 Long x 2
Core Backpack S x 1

 

Salama
Max energy 500 Ws
Energy range 10 f-stops (1.0-10)
Recycling time 0.05-2.2 s
Energy stability 0.2 f-stops
F-stop @ 2m / 100 ISO 32.7 with OCF Magnum reflector 16.7 without reflector
TTL Yes
HSS Yes
Measurements
Width 11 cm (4.3”)
Height 23.5 cm (9.3”)
Length 10 cm (3.9”)
Weight 1.9 kg / 4.2 lbs. (inc battery and stand adapter)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006