Profoto Connect Pro (Canon) radiolähetin

Tuotetunnus (SKU): 901321

345,97 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Tämä tuote on myös vuokratuote

Vuokraa tuote

Profoto Connect Pro on uusi langaton lähetin Profoton salamalaitteille. Tyylikäs ja innovatiivinen muotoilu. Yli 100 kanavaa käytettävissä. Helppo 6 ryhmän hallinta. Paino ainoastaan 125 g paristojen kanssa.

Näytä enemmän

Kuvaus

Profoto Connect Pro radiolähetin

Profoto Connect Pro on erittäin helppokäyttöinen. Voit lähestulkoon unohtaa käyttöohjeet, sillä suuri näyttö on intuitiivinen ja suoraviivainen parannetulla TTL- ryhmäohjauksella. Liu’uta se vain kamerasi salamakenkään – ja olet valmis kuvaamaan. Se mahdollistaa jokaisen yksittäisen salaman välittömän ja täydellisen hallinnan. Asetukset näkyvät Connect Pron näytössä kirkkaasti ja selkeinä. Tehoasetusten säätäminen ja tarkastelu on erittäin helppoa.

Profoton palkitun AirX-liitettävyyden johdosta voit räätälöidä työnkulkusi mihin tahansa kuvaustilanteeseen. Voit myös valita, mitä kautta ohjaustiedot välitetään, koska Connect Pron ryhmähallinnat näkyvät iPadin, iPhonen tai Android-älypuhelimen Profoto Control -sovelluksessa. Käytössäsi on jopa 100 kanavaa, joten aina löytyy vapaa kanava – jopa suurimmissa kaupallisissa studioissa. Kun tähän lisätään parannettu akun käyttöikä ja mahdollisuus käyttää ladattavia akkuja, saumattomat laiteohjelmistopäivitykset Profoto AirX:n kautta, saat kaukosäätimen, joka vie liitettävyyden uusiin ulottuvuuksiin.

  • Voit ohjata jokaista yksittäistä valoa absoluuttisina lukuina suoraan kaukosäätimestä.
  • Synkronoi ja ohjaa manuaalisesti mitä tahansa Profoto-valoa, joka on yhteensopiva Air tai AirX:n kanssa.
  • Intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä.
  • Synkronointi ja kaukosäädin 0,5-300 m (1,5-1000 ft) TTL: 0,5-100 m (1,5-330 ft)
  • Jopa 100 kanavaa.
  • TTL-ryhmäohjaus.
  • Vaihda TTL-tilasta manuaaliseen tilaan automaattisten TTL-asetusten ollessa ennallaan
  • Langattomat päivitykset Profoto Control -sovelluksen kautta

Muut kohokohdat ominaisuuksista:

– Parannettu TTL/Group Control. 6 ryhmää hallittavissa suoraan lähettimestä.
– Parempi akun käyttöikä ja ilmaisin.
– Mahdollisuus käyttää ladattavia AAA-paristoja.
– 100 kanavaa tulee saataville myös D2:lle ja D2i:lle kolmannella vuosineljänneksellä
– Suuri ja intuitiivinen näyttö.
– Leica ja Sony -versio tulee saataville myöhemmin syksyllä 2022.

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006