Angelbird AV PRO CFexpress Type A 1TB

Tuotetunnus (SKU): 123931

499,19 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Angelbird AV PRO CFexpress Type A 1TB

Tässä on CFexpress Type A kortti, joka päihittää hintalaadultaan kilpailijat mennen tullen. Angelbirdin luotettava laatu yhdistettynä korkeaan kirjoitus- ja lukunopeuteen. Jos kuvaat videota type A korttia käyttävillä kameroille, tämä kortti on valintasi.

Näytä enemmän

Kuvaus

Ominaisuudet

Angelbirdin CFexpress Type A -kortti on suunniteltu käytettäväksi Sony Alpha- ja FX-kameroiden kanssa, ja se tarjoaa suurimman käytettävissä olevan 1 Tb kapasiteetin. Saat nopeuden ja suorituskyvyn pitkien, suuren datanopeuden videotallennusten, still-kuvien ja sarjakuvauksen tallentamiseen jopa 8K RAW -tarkkuudella. Angelbirdin Stable Stream™ -tekniikka tukee tasaisia ja keskeytymättömiä jatkuvaa 650 Mt/s kirjoitusnopeuksia kortin koko kapasiteetin ajan.

Nopealla tallennuksella varustettu muistikortti, joka tukee kaikkia saatavilla olevia ominaisuuksia ja asetuksia Sonyn CFexpress Type A -kameroiden valikoimassa, mukaan lukien Sony α1, Sony α7 IV, Sony α7S III, Sony FX3 ja Sony FX6. Suurikapasiteettinen AV PRO CFexpress Type A -kortti tukee 16-bittistä tallennusta. Jatkuva kirjoitusnopeus 650 Mt/s tukee tasalaatuista tallennusta kaikissa käytettävissä olevissa tiloissa pitkäkestoiseen video- ja sarjakuvaukseen. Päivitä kortin laiteohjelmisto Angelbird CFexpress Type A -kortinlukijalla varmistaaksesi jatkuvan kamerayhteensopivuuden ja ylläpitääksesi Angelbird CFexpress Type A -korttien kaikkia ominaisuuksia. Overheat Stable Stream™ -tekniikka takaa vakaan, keskeytymättömän luku-/kirjoitussuorituskyvyn, joka säilyy kortin koko kapasiteetin ajan.

CFexpress Type A -kortti on suunniteltu kestämään kosteutta, röntgensäteilyä, magneetteja, iskuja ja pölyä vastaan, ja se toimii minimaalisella virrankulutuksella kamerasta. Advanced Thermal Management suojaa korttia ja sisältöä ylikuumenemisen vaikutuksilta. Aktivoi tuoteetusi 30 päivän kuluessa ostosta ja saat 3 vuoden rajoitetun takuun, joka sisältää yksilöllisen asiakaspalvelun, teknisen tuen ja ilmaisen tietojen palautuspalvelun laitteisto- ja ohjelmistotasolla, jonka tarjoaa Angelbird-tekniikkatiimi Itävallassa.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006