Canon EOS R5 -järjestelmäkamera

Varaa oma Canon EOS R5 ennakkoon Studiovarustamolta alla olevalla lomakkeella. Lähetämme sinulle lisätietoja heti kun niitä saadaan. Pyydämme sinulta erikseen tilausvahvistusta vielä lähempänä julkaisua, joten voit turvallisin mielin lisätä itsesi jonoon.

 

tuotetunnus (SKU) CANONEOSR5 (Tuote)Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , Brand:

Kuvaus

EOS R5 on loikka eteenpäin EOS R:stä. Vaikka R5 on edeltäjänsä tapaan täyden kennon peilitön kamera, on Canon ilmoittanut sen sisältävän mm. 8K-videokuvauksen, kaksi muistikorttipaikkaa, sekä nopea, sisäänrakennettu Wi-Fi, jonka yli kuvia voidaan siirtää mm. juuri julkaistuun image.canon palveluun. Kuvausnopeus elektronisella sulkimella on 20 kuvaa sekunnissa ja mekaanisella sulkimella 12 kuvaa sekunnissa. Suurin ero R5:ssä suhteessa kaikkiin muihin Canonin aiempiin malleihin on kuitenkin kennovakautus, joka tukee myös objektiivien vakautusta.

Canon EOS R5 tulee tallentamaan 8K videota sisäisesti ja vieläpä 30 kuvaa sekunnissa! Kaikissa 8K kuvaustiloissa on käytössä myös Canonin Dual Pixel automaattitarkennus. Lisävahvistusta tuli myös sille, että rungossa on sisäinen kennovakaaja, joka toimii yhdessä objektiivien vakautuksen kanssa.

EOS R5:n automaattitarkennus tunnistaa kehittyneesti myös eläimet, kuten kissat, koirat ja linnut. Pelkkien eläinten silmien lisäksi kameran AF tunnistaa eläinten muodon, joten tarkennus ei hukkaa kohdetta vaikka ei löytäisikään kohteen silmiä.

Canon R5:ssä on joystick R-mallissa olleen hipaisukytkimen tilalla. Nuolipainikkeet on korvattu 5D-sarjasta tutulla pyörövalitsimella!

Elokuvantekijän työkalut

Kuvaa uskomattomia 8K-videoita ja toteuta kuvausideasi uusilla edistyksellisillä ominaisuuksilla. EOS R5 avaa tarinankerrontaan uusia dynaamisia mahdollisuuksia. Täyden kennokoon kamera tarjoaa 8K-kuvanlaadun, sisäisen ja ulkoisen RAW-tallennuksen jopa 29,97 kuvaa sekunnissa (4K-tallennus jopa 119,88 kuvaa/s) 10-bittisessä Canon Log 4:2:2- tai HDR PQ 4:2:2 -muodossa.

*Ulkoinen tallennus on käytettävissä vain 4K-tarkkuudella 59,94 kuvaa/s.

Enemmän sisältöä kuvaan

Koe monipuolinen tarkennus. Edistyneen eläinten tarkennuksen seurannan ansiosta EOS R5 tunnistaa koirat, kissat ja linnut niiden kehon, kasvojen tai silmien perusteella.

Uusi standardi kuvanvakaudelle

Ensimmäistä kertaa Canon-kamerassa: sisäinen 5 askeleen kuvanvakautus, joka toimii yhdessä Canonin RF-objektiivien ja optisen kuvanvakaimen kanssa – jotta kuvasi ja videosi olisivat mahdollisimman teräviä ja tarkkoja.

Pilviyhteys

Voit siirtää ottamiasi valokuvia ja kuvaamiasi videoita missä tahansa kiinteän Wi-FI-yhteyden ansiosta. Kamerassa on suora linkki Canonin uuteen image.canon-palveluun. Automaattisen siirtotoiminnon ansiosta voit kuvata ja muokata kuvia liikkeellä ollessasi tai ladata ne automaattisesti kotitietokoneeseesi.

EOS R5 esittelyvideo

EOS R5


Video embedding powered by Webilop