Capture One Pro

Tuotetunnus (SKU): 88200202

267,74 alv 0 %

Alin hinta viimeisen 30pv aikana: 332,00 (sis. alv)

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Capture One Pro bundle – lisää mikä tahansa kamera tai kamerakitti ostoskoriin, niin saat suoraan -150€ hinnasta pois.

Capture One Pro kuvankäsittelyohjelmiston täyslisenssi. Tämä lisenssi on kertamaksullinen, eli se on voimassa niin kauan kuin haluat käyttää tätä versiota! Voit aktivoida ohjelman tällä lisenssillä kolmelle laitteelle. Lisenssi toimitetaan sinulle tilausvahvistuksessa heti maksutapahtuman jälkeen. Voit myös ladata ohjelman jo valmiiksi ja hyödyntää 30 päivän testijakson.

Capture One on olennainen osa kuvaajan työnkulkua. Kuvaa suoraan tietokoneelle tai hyödynnä nopeaa import-työkalua ja viimeistele kuvasi Capture Onessa jälkeenpäin. Nopea tiedostojen siirto ja käsittely, edistyneet värihallintatyökalut, markkinoiden paras raw-konvertteri, healing- ja clone brush sekä paljon muuta auttavat sinua pääsemään parhaimpaan lopputulokseen. Uusimmassa versiossa kehittyneet AI työkalut ja tehostettu kuvien prosessointi ja käsittely työnkulun nopeuttamiseksi

Tutustu Capture One Pro uusimpiin ominaisuuksiin Capture Onen verkkosivuilla.

Näytä enemmän

Kuvaus

Capture Onen tehokkaan editointiohjelmiston avulla voit herättää valokuvauksen nopeasti eloon hetkessä yhdistettävillä ja aikaa säästävillä editointityökaluilla, joiden avulla voit hallita luovuuttasi, sekä räätälöidyllä työnkululla, jossa on mukautettava käyttöliittymä. Capture One Pro on tunnettu RAW- eli raakakuvien käsittelystään ja todenmukaisista väreistään, sillä siinä on räätälöidyt profiilit lähes 600 kameramallille ja objektiiville. Saat parhaan mahdollisen kuvan alusta alkaen.

Älykkäät säädöt

Älykkäät säädöt lyhentävät editointiaikaa merkittävästi. Saat samanlaisen kuvan eri valaistusoloissa otetuista valokuvista säätämällä automaattisesti valotusta ja valkotasapainoa. Optimoitu häihin, muotokuviin, tapahtumiin ja kaupallisiin kuviin, joissa esiintyy ihmisiä.

Nopeampi poiminta

Entistä nopeampi kuvien poiminta. Arvioi ja merkitse valokuvasi suoraan tuontivälineessä tai käytä erityistä poimintanäkymää, kun kuvasi ovat jo Capture One Prossa. Automaattisella ryhmänäkymällä saat helpomman yleiskuvan samankaltaisista kuvista ja voit valita niistä parhaimmat entistä nopeammin. Lisäksi voit selata valokuviasi ilman viiveitä.

Tasotyylit

Voit hallita muokkausta paremmin tasotyyleillä. Tarjoaa täyden joustavuuden tyylien työnkulkuun, sillä voit lisätä kerroksia. Voit käyttää muokkauksia useisiin tasoihin yhdestä tyylistä, mikä auttaa peittävyyden hallintaa ja lisää monipuolisuutta.

Kuvausajan muuttaminen

Voit varmistaa valokuvien tarkan järjestyksen ja helpottaa poimintaa muuttamalla kuvausaikaa. Jos kahta tai useampaa kameraa ei ole synkronoitu tai kuvausaika on asetettu väärälle aikavyöhykkeelle, voit helposti säätää kuvien ajat niin, että ne näkyvät aikajärjestyksessä. Poiminta on helpompaa, kun tietyistä hetkistä näytetään kaikki kuvat tai vastaavat kuvat näytetään oikeassa järjestyksessä.

Versioiden erilliset albumit

Voit lajitella kuvien eri versiot helposti erillisiin albumeihin, mikä tehostaa kuvien järjestämistä.


Capture One Pron ominaisuudet:

 • Kehittynyt raakakuvien käsittely tuottaa todenmukaisia värejä alusta alkaen
 • Tehokkaat muokkaustyökalut, kehittyneet värinmuokkaus- ja ihonsävyn hallintatyökalut luovuuden hallintaan
 • Nopea poiminta luokitus- ja väritunnisteiden avulla, automaattinen samankaltaisten kuvien ryhmänäkymä ja välitön selaaminen
 • Älykkäät säädöt antavat samanlaisen kuvan eri valaistusolosuhteissa otetuista kuvista ja auttavat säästämään muokkaustunteja
 • Pikamuokkaustyylit
 • Edistyneet kerros- ja peiteominaisuudet
 • Alan nopein Tethering-kuvaus suoraan tietokoneelle
 • Mukautettavat pikavalinnat ja käyttöliittymä henkilökohtaisiin työnkulkutarpeisiin
 • Älykkäät hallintatyökalut pitävät kaikki tiedostot järjestyksessä
 • Tuki lähes 600 kameramallille
 • Linssiprofiilit ja kuvankorjaustuki yli 700 linssille
 • Monia eri muotoja, kokoja ja sijainteja tukeva ohjeiden vienti

 

Tee näin:

 

 1. Mene osoitteeseen https://www.captureone.com/en/download-trial.
 2. Luo itsellesi Capture One tili – ei vaadi maksutietoja
 3. Lataa ohjelman täysversion testiversio. Se on voimassa 30 päivää ja käytössä on kaikki ominaisuudet
 4. Osta haluamasi lisenssiversio meiltä ja aktivoi ohjelma meiltä saamallasi lisenssikoodilla. Lisenssikoodi löytyy automaattisesti tilausvahvistuksestasi.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006