Capture One Pro 23

Tuotetunnus (SKU): 88200202

332,00 sis. alv

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Capture One 23 on julkaistu!

Capture One Pro bundle – lisää mikä tahansa kamera tai kamerakitti ostoskoriin, niin saat suoraan -150€ hinnasta pois.

Capture One Pro 23 kuvankäsittelyohjelmiston täyslisenssi. Tämä lisenssi on kertamaksullinen, eli se on voimassa niin kauan kuin haluat käyttää tätä versiota! Voit aktivoida ohjelman tällä lisenssillä kolmelle laitteelle. Toimitamme lisenssiavaimen pian tilauksen jälkeen kuittisi mukana. Voit ladata ohjelman jo valmiiksi ja hyödyntää 30 päivän testijakson:

Capture One on olennainen osa kuvaajan työnkulkua. Kuvaa suoraan tietokoneelle tai hyödynnä nopeaa import-työkalua ja viimeistele kuvasi Capture Onessa jälkeenpäin. Nopea tiedostojen siirto ja käsittely, edistyneet värihallintatyökalut, markkinoiden paras raw-konvertteri, healing- ja clone brush sekä paljon muuta auttavat sinua pääsemään parhaimpaan lopputulokseen.

Tutustu Capture One Pro 23:n uusiin ominaisuuksiin Capture Onen verkkosivuilla.

Näytä enemmän

Kuvaus

Capture Onen tehokkaan editointiohjelmiston avulla voit herättää valokuvauksen nopeasti eloon hetkessä yhdistettävillä ja aikaa säästävillä editointityökaluilla, joiden avulla voit hallita luovuuttasi, sekä räätälöidyllä työnkululla, jossa on mukautettava käyttöliittymä. Capture One Pro on tunnettu RAW- eli raakakuvien käsittelystään ja todenmukaisista väreistään, sillä siinä on räätälöidyt profiilit lähes 600 kameramallille ja objektiiville. Saat parhaan mahdollisen kuvan alusta alkaen.

Älykkäät säädöt

Älykkäät säädöt lyhentävät editointiaikaa merkittävästi. Saat samanlaisen kuvan eri valaistusoloissa otetuista valokuvista säätämällä automaattisesti valotusta ja valkotasapainoa. Optimoitu häihin, muotokuviin, tapahtumiin ja kaupallisiin kuviin, joissa esiintyy ihmisiä.

Nopeampi poiminta

Entistä nopeampi kuvien poiminta. Arvioi ja merkitse valokuvasi suoraan tuontivälineessä tai käytä erityistä poimintanäkymää, kun kuvasi ovat jo Capture One Prossa. Automaattisella ryhmänäkymällä saat helpomman yleiskuvan samankaltaisista kuvista ja voit valita niistä parhaimmat entistä nopeammin. Lisäksi voit selata valokuviasi ilman viiveitä.

Tasotyylit

Voit hallita muokkausta paremmin tasotyyleillä. Tarjoaa täyden joustavuuden tyylien työnkulkuun, sillä voit lisätä kerroksia. Voit käyttää muokkauksia useisiin tasoihin yhdestä tyylistä, mikä auttaa peittävyyden hallintaa ja lisää monipuolisuutta.

Kuvausajan muuttaminen

Voit varmistaa valokuvien tarkan järjestyksen ja helpottaa poimintaa muuttamalla kuvausaikaa. Jos kahta tai useampaa kameraa ei ole synkronoitu tai kuvausaika on asetettu väärälle aikavyöhykkeelle, voit helposti säätää kuvien ajat niin, että ne näkyvät aikajärjestyksessä. Poiminta on helpompaa, kun tietyistä hetkistä näytetään kaikki kuvat tai vastaavat kuvat näytetään oikeassa järjestyksessä.

Versioiden erilliset albumit

Voit lajitella kuvien eri versiot helposti erillisiin albumeihin, mikä tehostaa kuvien järjestämistä.


Capture One Pron ominaisuudet:

 • Kehittynyt raakakuvien käsittely tuottaa todenmukaisia värejä alusta alkaen
 • Tehokkaat muokkaustyökalut, kehittyneet värinmuokkaus- ja ihonsävyn hallintatyökalut luovuuden hallintaan
 • Nopea poiminta luokitus- ja väritunnisteiden avulla, automaattinen samankaltaisten kuvien ryhmänäkymä ja välitön selaaminen
 • Älykkäät säädöt antavat samanlaisen kuvan eri valaistusolosuhteissa otetuista kuvista ja auttavat säästämään muokkaustunteja
 • Pikamuokkaustyylit
 • Edistyneet kerros- ja peiteominaisuudet
 • Alan nopein Tethering-kuvaus suoraan tietokoneelle
 • Mukautettavat pikavalinnat ja käyttöliittymä henkilökohtaisiin työnkulkutarpeisiin
 • Älykkäät hallintatyökalut pitävät kaikki tiedostot järjestyksessä
 • Tuki lähes 600 kameramallille
 • Linssiprofiilit ja kuvankorjaustuki yli 700 linssille
 • Monia eri muotoja, kokoja ja sijainteja tukeva ohjeiden vienti

Tee näin:

 1. Mene osoitteeseen https://www.captureone.com/en/download-trial.
 2. Luo itsellesi Capture One tili – ei vaadi maksutietoja
 3. Lataa ohjelman täysversion testiversio. Se on voimassa 30 päivää ja käytössä on kaikki ominaisuudet
 4. Osta haluamasi lisenssiversio meiltä ja aktivoi ohjelma meiltä saamallasi lisenssikoodilla. Lisenssikoodi löytyy automaattisesti tilausvahvistuksestasi.

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006