Sony A7 IV -järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): ILCE7M4B.CEC

2.176,61 alv 0 %

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Sony a7IV kamera on mukana Sonyn Summer Cashback -kampanjassa ja tähän runkoon saat 400€ cashbackin!

Cashback haetaan valmistajalta 30vrk päästä ostosta, saat siis vielä Sonyltä 400€ palautuksen, kun hankit Sony A7IV kameran Studiovarustamolta.
Tutustu alennuksiin ja cashbackiin tästä

Näytä enemmän

Kuvaus

Sony A7IV – järjestelmäkamera.

Yksi markkinoiden suosituimmista peilittömistä järjestelmäkameroista. Hintalaatusuhteeltaan erinomainen järkkäri, joka sopii niin still- kuin videokuvaukseen.
Uusi 33 megapikselin taustavalaistu Exmor R -kenno sekä Bionz XR -prosessori tuottaa erittäin laadukasta kuvaa myös heikommassa valaistuksessa. Automaattitarkennusta on parannettu entisestään ja uuden algoritmin ansiosta myös silmätarkennus on entistä parempi (toimii ihmisillä, eläimillä sekä linnuilla). Sarjakuvaus uudella rungolla on 10 kuvaa sekunnissa ja siihen kun yhdistetään parempi automaattitarkennus, niin kuvien onnistumisprosentti nousee huimasti! Videopuolella A7 Mark IV tarjoaa editointia helpottavat S-Cinetone sekä S-LOG3 väriprofiilit sekä oversamplatyn 4K 60p laadun. Lisänä liuta innovatiivisia ominaisuuksia kuten focus breathingin kompensointi ja uusi lämmönhaihdutus pitkiä kuvaussessioita varten. Sisäänrakennettu striimaus 4K 15fps / FullHD 60fps.

Muotoilu on samankaltainen, kun A7- sarjassa aiemminkin, mutta sillä erotuksella, että Mark IV:ssa on täysin kääntyvä 3 tuuman kosketusnäyttö. Samalla etsin on päivitetty nopeaan ja selkeään 3,69mpx versioon. Viisiakselinen runkovakaaja takaavat sulavan kuvauksen. Rungosta löytyy 2 korttipaikkaa, joista toinen on tuplapaikka SD ja CFexpress Type A kortille ja toinen SD:lle.

Rungon kaveriksi Sonyn valikoimasta löytyy yli 40 yhteensopivaa laatuoptiikkaa, jotka takaavat parhaan mahdollisen laadun.

Tärkeimmät ominaisuudet:

– 33 megapikselin taustavalaistu kenno
– täysin kääntyvä näyttö
– ohjelmoitava ja lukittava säätörulla esim. valotuksen korjailua varten
– uusi valikkorakenne, selkeämpi ja käyttäjäystävällisempi
– Sonystä tuttu automaattitarkennus on nyt vieläkin parempi
– 2 korttipaikkaa (toinen SD/ CFExpress type A ja SD)

 

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Ominaisuudet

Laatikossa mukana:

 • Ladattava akku, NP-FZ100, verkkolaite, virtajohto, olkahihna, rungon suojus, lisävarustesovittimen suojus, etsimen suojus, USB-A–USB-C-kaapeli (USB 3.2)
 • kenno: 35,6 x 23,8 mm Exmor R, 33 Mpix
 • bajonetti: Sony E / FE
 • prosessori Bionz XR
 • tarkennuspisteet: 759
 • herkkyys: ISO 100 – 51200 (laajennettavissa 50 – 204 800)
 • suljinajat: 30 – 1/8000 s
 • salamatäsmäys: 1/200 s
 • sarjakuvaus: 10 kuvaa/s
 • videokuvaus: muistikortille maks. 3840 x 2160 30 kuvaa/s 10 bit 4:2:2
 • etsin: EVF 3,69 M, 100% 0,9x suurennus
 • kääntyvä näyttö: 7,7 cm kosketusnäyttö, 0,9M pistettä
 • muistikorttipaikka 1: SD (HC/XC) UHS-II -tuki tai CFexpress Type A
 • muistikorttipaikka 2: SD (HC/XC) UHS-II -tuki
 • mikrofoniliitäntä: 3,5 mm
 • kuulokeliitäntä: 3,5 mm
 • muut liitännät: HDMI A, USB Type-C
 • langattomat: Wi-Fi ja NFC
 • mitat: 128,9 x 96,9 x 69,7 mm
 • paino: 699 g

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006