Sony A7R Mark V järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): ILCE7RM5B

4.699,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Sonyn uutuus A7R Mark V nyt ennakkovarattavissa! Toimitukset alkavat marraskuun lopulla.ENNAKKOTILAAJILLE KAMPANJA:

Osta runko ja joku valituista alla olevista linsseistä niin saat 300€ alennuksen oston yhteydessä!
SEL1635GM, SEL2470GM2, SEL70200GM2, SEL100400GM, SEL24F14GM
Kampanja voimassa 30.11.2022 asti.

Näytä enemmän

Kuvaus

Alpha 7RV mullistaa tarkkuuden käsityksen. Kokonaisuudessa on mukana luotettava tekoälyyn pohjautuva automaattitarkennus ja uusi, nopea BIONZ XR™ -prosessointi, jotka tuottavat täyden kennokoon 61 megapikselin kuvanlaadun ja 8K-videotallennuksen. Lopputuloksena ovat ennennäkemättömän yksityiskohtaiset kohteet ja tekstuuri. Kamerassa on myös 8 askeleen sisäinen vakautusjärjestelmä, ainutlaatuinen 4-suuntainen kääntyvä näyttö ja korkean resoluution elektroninen etsin, jotka tuottavat ammattitasoisen kuvauskokemuksen. Huippunopeaan liitettävyyteen yhdistettynä ne tekevät Alpha 7RV -kamerasta ihanteellisen harrastaja- ja ammattikuvaajille, jotka haluavat tallentaa kaikki yksityiskohdat esimerkiksi maisema-, luonto ja muotokuviinsa. 

TEKOÄLYYN PERUSTUVA AUTOMAATTITARKENNUS: 

Saavuta tarkka, nopea ja tasainen reaaliaikainen automaattitarkennus, joka seuraa kohteita ainutlaatuisen tekoälytekniikan avulla. Pääset myös kokemaan edistyneen ja saumattoman lisäkohteiden tunnistuksen (ihminen, eläin, lintu, hyönteiset, auto, lentokoneet). Tämä ammattitason kamera mahdollistaa tarkat kuvat ja videosisällön haastavissakin olosuhteissa. Silmätarkennusta on parannettu jopa 60% ja eläinten sekä lintujen tarkennusta 40%.

UPEAT YKSITYISKOHDAT: 

Upea 61 megapikselin taustavalaistu täyden koon kenno ja BIONZ XR™ -kuvaprosessorimoottori tuottavat upeita yksityiskohtia ja tarkat värit haastavissakin valaistusolosuhteissa. Kuvaa 10 kuvaa/s kestävän puskurin avulla tai käytä uutta Pixel Shift -kuvaustilaa ja taltioi jopa 240 megapikselin yksikohtaisia kuvia. Luonnon ystävät voivat päästä lähemmäs kohdettaan käyttämällä APS-C-rajausta ja säilyttää 26 megapikselin enimmäistarkkuuden.

8K- JA 4K60P-VIDEOTALLENNUS:

8K- ja 4K-tallennuksen lisäksi Alpha 7RV tarjoaa ammattitason videokuvauskokemuksen 10-bittisen 4:2:2-tallennuksen, S-Cinetonen ja S-LOG-kuvaprofiilien avulla lämmönhaihdutusjärjestelmän mahdollistamia pitkiä tallennusaikoja unohtamatta. Kamera sisältää myös Sonyn ainutlaatuisia toimintoja, kuten aktiivisen kuvanvakaimen ja objektiivin hengityksen kompensoinnin, kun käytät natiiveja Sony objektiiveja. 

TEHTY AMMATTILAISILLE:

Alpha 7RV parantaa ammattilaistason kuvauskokemusta 8 askeleen kuvanvakaajan (runkovakajaa), korkean tarkkuuden elektronisella etsimellä (EVF), jossa on 9 miljoonaa kuvapistettä, sekä uuden ainutlaatuisen 4-akselisen kosketusnäytön avulla. Alpha 1 -kamerasta lainattujen kestävän alumiinirungon ja sulkimen avulla Alpha 7RV pyrkii tarjoamaan valo- ja videokuvaajille sulavan alustan sisällön luomiseen.

HUIPPUNOPEAA SIIRTOA JA LIITETTÄVYYTTÄ:

α7RV vastaa ammattitason vaatimuksiin ja tarjoaa päivitettyä liitettävyyttä huippunopealla Wi-Fi 2,4 Ghz / 5 Ghz -siirtonopeudella ja 10 Gb/s:n SuperSpeed USB-C -liittimellä. Etäohjaus ja sisällön siirto onnistuvat nopeammin. Kamera mahdollistaa myös sekä CFexpress Type A- että SD-tallennuksen, sillä siinä on kaksi muistikorttipaikkaa. 

PARAS KOKEMUS AIDOILLA SONY-OBJEKTIIVEILLA:

Valittavissa on yli 60 Sony-objektiivia, joten voit ottaa Alpha-kamerasta kaiken irti uusimmilla GMaster- ja G-sarjan objektiiveilla. Hyödynnä kameran tarkkuus ja ainutlaatuinen automaattitarkennusjärjestelmä sekä Sonyn ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten objektiivin hengityksen kompensointi.

 

Sonyn uutuus A7R Mark V nyt ennakkovarattavissa! Toimitukset alkavat marraskuun lopulla.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006