Sony A7R Mark V järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): ILCE7RM5B

3.789,52 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tämä tuote on myös vuokratuote

Vuokraa tuote

Sonyn uutuus A7R Mark V toimitukset alkaneet

A7r mark V mahdollistaa todella yksityiskohtaiset kuvat 61 megapikselin kennonsa ansiosta. Siinä on Sonyn uusin tarkennusjärjestelmä, tehokkain kuvanvakaaja ja pystyy jopa 8K videokuvaukseen.

Kameraan pääset tutustumaan myymälässämme!

Näytä enemmän

Kuvaus

Alpha 7RV mullistaa tarkkuuden käsityksen. Kokonaisuudessa on mukana luotettava tekoälyyn pohjautuva automaattitarkennus ja uusi, nopea BIONZ XR™ -prosessointi, jotka tuottavat täyden kennokoon 61 megapikselin kuvanlaadun ja 8K-videotallennuksen. Lopputuloksena ovat ennennäkemättömän yksityiskohtaiset kohteet ja tekstuuri. Kamerassa on myös 8 askeleen sisäinen vakautusjärjestelmä, ainutlaatuinen 4-suuntainen kääntyvä näyttö ja korkean resoluution elektroninen etsin, jotka tuottavat ammattitasoisen kuvauskokemuksen. Huippunopeaan liitettävyyteen yhdistettynä ne tekevät Alpha 7RV -kamerasta ihanteellisen harrastaja- ja ammattikuvaajille, jotka haluavat tallentaa kaikki yksityiskohdat esimerkiksi maisema-, luonto ja muotokuviinsa. 

TEKOÄLYYN PERUSTUVA AUTOMAATTITARKENNUS: 

Saavuta tarkka, nopea ja tasainen reaaliaikainen automaattitarkennus, joka seuraa kohteita ainutlaatuisen tekoälytekniikan avulla. Pääset myös kokemaan edistyneen ja saumattoman lisäkohteiden tunnistuksen (ihminen, eläin, lintu, hyönteiset, auto, lentokoneet). Tämä ammattitason kamera mahdollistaa tarkat kuvat ja videosisällön haastavissakin olosuhteissa. Silmätarkennusta on parannettu jopa 60% ja eläinten sekä lintujen tarkennusta 40%.

UPEAT YKSITYISKOHDAT: 

Upea 61 megapikselin taustavalaistu täyden koon kenno ja BIONZ XR™ -kuvaprosessorimoottori tuottavat upeita yksityiskohtia ja tarkat värit haastavissakin valaistusolosuhteissa. Kuvaa 10 kuvaa/s kestävän puskurin avulla tai käytä uutta Pixel Shift -kuvaustilaa ja taltioi jopa 240 megapikselin yksikohtaisia kuvia. Luonnon ystävät voivat päästä lähemmäs kohdettaan käyttämällä APS-C-rajausta ja säilyttää 26 megapikselin enimmäistarkkuuden.

8K- JA 4K60P-VIDEOTALLENNUS:

8K- ja 4K-tallennuksen lisäksi Alpha 7RV tarjoaa ammattitason videokuvauskokemuksen 10-bittisen 4:2:2-tallennuksen, S-Cinetonen ja S-LOG-kuvaprofiilien avulla lämmönhaihdutusjärjestelmän mahdollistamia pitkiä tallennusaikoja unohtamatta. Kamera sisältää myös Sonyn ainutlaatuisia toimintoja, kuten aktiivisen kuvanvakaimen ja objektiivin hengityksen kompensoinnin, kun käytät natiiveja Sony objektiiveja. 

TEHTY AMMATTILAISILLE:

Alpha 7RV parantaa ammattilaistason kuvauskokemusta 8 askeleen kuvanvakaajan (runkovakajaa), korkean tarkkuuden elektronisella etsimellä (EVF), jossa on 9 miljoonaa kuvapistettä, sekä uuden ainutlaatuisen 4-akselisen kosketusnäytön avulla. Alpha 1 -kamerasta lainattujen kestävän alumiinirungon ja sulkimen avulla Alpha 7RV pyrkii tarjoamaan valo- ja videokuvaajille sulavan alustan sisällön luomiseen.

HUIPPUNOPEAA SIIRTOA JA LIITETTÄVYYTTÄ:

α7RV vastaa ammattitason vaatimuksiin ja tarjoaa päivitettyä liitettävyyttä huippunopealla Wi-Fi 2,4 Ghz / 5 Ghz -siirtonopeudella ja 10 Gb/s:n SuperSpeed USB-C -liittimellä. Etäohjaus ja sisällön siirto onnistuvat nopeammin. Kamera mahdollistaa myös sekä CFexpress Type A- että SD-tallennuksen, sillä siinä on kaksi muistikorttipaikkaa. 

PARAS KOKEMUS AIDOILLA SONY-OBJEKTIIVEILLA:

Valittavissa on yli 60 Sony-objektiivia, joten voit ottaa Alpha-kamerasta kaiken irti uusimmilla GMaster- ja G-sarjan objektiiveilla. Hyödynnä kameran tarkkuus ja ainutlaatuinen automaattitarkennusjärjestelmä sekä Sonyn ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten objektiivin hengityksen kompensointi.

Ominaisuudet

 • 61 megapikselin täyden koon taustavalaistu Exmor R CMOS-kenno
 • Jopa 240 megapikselin Pixelshift-toiminto
 • 8K/24p-videokuvaa 10-bit 4:2:2 sisäisesti
 • 693 pistettä (automaattitarkennuksen vaiheentunnistus)
 • Jopa 8 askeleen sisäänrakennettu kuvanvakain
 • 15-portainen dynaaminen alue
 • 10 kuvaa sekunnissa täydellä resoluutiolla
 • Reaaliaikainen seuranta, silmän AF ja AI-tarkennus, myös videokuvauksessa
 • Silmien automaattitarkennus eläimille, ihmisille, linnuille ja hyönteisille
 • Kaksi muistikorttipaikkaa
 • Elektroninen OLED-etsin, jossa on 9,44 miljoonaa pikseliä

Paketin sisältö:

 • Sony A7R V
 • Akku NP-FZ100
 • Akkulaturi BC-QZ1
 • Olkahihna
 • Silmälasit
 • Kamerarungon suojus ALC-B1EM
 • Lisävarusteena kengänsuojus
 • Virtajohto
 • Kaapelisuojus
 • USB-C-kaapeli

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006