Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II- objektiivi

Tuotetunnus (SKU): SEL2470GM2

2.499,00 sis. alv

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II on vakiozoomin toinen sukupolvi. Edeltäjää pienempi, kevyempi ja terävämpi.

Näytä enemmän

Kuvaus

Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II on Sonyn sarjassaan 67 E-mountin objektiivi. Ensimmäisen sukupolven 24-70mm tuli markkinoille aikalailla 6 vuotta sitten. Nyt Sony kehitti maailman kevyimmän 24-70mm f/2.8 objektiivin käyttämällä johtavaa linssiteknologiaa, joka tuottaa entistä terävämpää kuvaa ja luo G Master- sarjalle sen tunnusommaisen kauniin bokehin. Täydellinen pari keveiden Sony Alpha runkojen kanssa. GM II painaa vain 695g eli noin 20% vähemmän kuin edeltäjänsä ja pituudesta on saatu 16mm ja äänenvoimakuutta 18% hiljaisemmaksi.

Uusi 24-70 on valikoiman monipuolisimpia objektiiveista ja se on luotu valokuvaajille sekä videokuvaajille sekä hybridisisällöntuottajille. Kyseinen polttoväli on Sonylle äärimmäisen tärkeä, niin oli luonnollista, että sen kehittämistä jatketaan ja julkaistaan toinen sukupolvi.

Täysin uudelleen suunniteltu optinen rakenne sisältää viisi asfääristä elementtiä mukaan lukien kaksi erittäin tarkkaa XA (extreme aspherical) -elementtiä sekä kaksi Super ED -lasielementtiä ja kaksi ED -elementtiä. Yhdessä uuden kelluvan tarkennusmekanismin kanssa objektiivi hallitsee tehokkaasti kromaattista aberraatiota sekä vääristymiä. Jopa haastavissa olosuhteissa kuvatessa 24-70 saavuttaa kirkkauden häivyttämällä tehokkaasti heijastuksia ja haamukuvia. Tämä on Sonyn Nano AR Coating II -pinnoitteen ansiota, joka tuottaa tasaisen heijastamattoman pinnoitteen linssin pintaan. Bokeh on lähes täydellisen pyöreä kaikilla polttoväleillä uuden 11 -lamellisen himmentimen johdosta. Vähimmäistarkennusetäisyys 24mm päässä on 21cm ja 70mm polttovälillä 30cm.

Nopean ja tarkan automaattitarkennuksen takaa Sonyn neljä lineaarista XD tarkennusmoottoria, jotka ovat omiaan nopeasti liikkuvia kohteita kuvatessa. Objektiivi tukee 30 fps jatkuvaa still kuvaamista ja 4K 120p videotallennusta automaattitarkennuksella. Ja linssi tukee focus breathing compensation toimintoa. Lisäksi objektiivissa on Linear Response MF manuaalitarkennus, joka reagoi suoraan tarkennusrenkaan hienovaraiseen liikkeeseen.

Erillinen aukkorengas mahdollistaa aukon hallinnan suoraan objektiivin rungosta. Uudella Tight / Smooth vivulla saat määriteltyä zoomrenkaan vastuksen, että kuinka herkästi zoomrengas liikkuu. Rungosta löytyy kaksi kustomoitavaa focus hold painiketta. Vastavalosuojan uusi design mahdollistaa säädettävien suotimien helpomman operoimisen. Objektiivin balanssia on siirretty lähemmäksi bajonettikiinnitystä käsittelyn parantamiseksi. Sää- ja pölysuojausta on paranneltu – eli haastavissa olosuhteissa kuvatessa voit luottaa suojaukseen paremmin. Painikkeet ja bajonettikiinnitys on tiivistetty kumisilla tiivisteillä.

Lisätiedot

Paino 0,695 kg

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006