Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II- objektiivi

Tuotetunnus (SKU): SEL2470GM2

Ensimmäinen vuokrauspäivä 80,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Rentals cannot start/end on highlighted days.
Yhteensä: € ()
Vuokratuotteen palautus päivää

Tämän tuotteen voi myös ostaa

Osta tuote

Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II on vakiozoomin toinen sukupolvi. Edeltäjää pienempi, kevyempi ja terävämpi.

Näytä enemmän

Kuvaus

Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II on Sonyn sarjassaan 67 E-mountin objektiivi. Ensimmäisen sukupolven 24-70mm tuli markkinoille aikalailla 6 vuotta sitten. Nyt Sony kehitti maailman kevyimmän 24-70mm f/2.8 objektiivin käyttämällä johtavaa linssiteknologiaa, joka tuottaa entistä terävämpää kuvaa ja luo G Master- sarjalle sen tunnusommaisen kauniin bokehin. Täydellinen pari keveiden Sony Alpha runkojen kanssa. GM II painaa vain 695g eli noin 20% vähemmän kuin edeltäjänsä ja pituudesta on saatu 16mm ja äänenvoimakuutta 18% hiljaisemmaksi.

Uusi 24-70 on valikoiman monipuolisimpia objektiiveista ja se on luotu valokuvaajille sekä videokuvaajille sekä hybridisisällöntuottajille. Kyseinen polttoväli on Sonylle äärimmäisen tärkeä, niin oli luonnollista, että sen kehittämistä jatketaan ja julkaistaan toinen sukupolvi.

Täysin uudelleen suunniteltu optinen rakenne sisältää viisi asfääristä elementtiä mukaan lukien kaksi erittäin tarkkaa XA (extreme aspherical) -elementtiä sekä kaksi Super ED -lasielementtiä ja kaksi ED -elementtiä. Yhdessä uuden kelluvan tarkennusmekanismin kanssa objektiivi hallitsee tehokkaasti kromaattista aberraatiota sekä vääristymiä. Jopa haastavissa olosuhteissa kuvatessa 24-70 saavuttaa kirkkauden häivyttämällä tehokkaasti heijastuksia ja haamukuvia. Tämä on Sonyn Nano AR Coating II -pinnoitteen ansiota, joka tuottaa tasaisen heijastamattoman pinnoitteen linssin pintaan. Bokeh on lähes täydellisen pyöreä kaikilla polttoväleillä uuden 11 -lamellisen himmentimen johdosta. Vähimmäistarkennusetäisyys 24mm päässä on 21cm ja 70mm polttovälillä 30cm.

Nopean ja tarkan automaattitarkennuksen takaa Sonyn neljä lineaarista XD tarkennusmoottoria, jotka ovat omiaan nopeasti liikkuvia kohteita kuvatessa. Objektiivi tukee 30 fps jatkuvaa still kuvaamista ja 4K 120p videotallennusta automaattitarkennuksella. Ja linssi tukee focus breathing compensation toimintoa. Lisäksi objektiivissa on Linear Response MF manuaalitarkennus, joka reagoi suoraan tarkennusrenkaan hienovaraiseen liikkeeseen.

Erillinen aukkorengas mahdollistaa aukon hallinnan suoraan objektiivin rungosta. Uudella Tight / Smooth vivulla saat määriteltyä zoomrenkaan vastuksen, että kuinka herkästi zoomrengas liikkuu. Rungosta löytyy kaksi kustomoitavaa focus hold painiketta. Vastavalosuojan uusi design mahdollistaa säädettävien suotimien helpomman operoimisen. Objektiivin balanssia on siirretty lähemmäksi bajonettikiinnitystä käsittelyn parantamiseksi. Sää- ja pölysuojausta on paranneltu – eli haastavissa olosuhteissa kuvatessa voit luottaa suojaukseen paremmin. Painikkeet ja bajonettikiinnitys on tiivistetty kumisilla tiivisteillä.

Lisätiedot

Paino 0,695 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006