Sony FE 24-70mm F2.8 GM Zoom-objektiivi

Tuotetunnus (SKU): SEL2470F28G

2.199,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Tämä tuote on myös vuokratuote

Vuokraa tuote

Ensimmäisen sukupolven valovoimainen normaalizoom.

Näytä enemmän

Kuvaus

 width=

Odotettu Sony G Master-sarjan objektiivi F2,8 valovoimalla vakiozoomin polttovälialueella. Objektiivi on suunniteltu erityisesti vastaamaan uusimpien sekä tulevien kameramallien kennojen suurta erottelukykyä.

Asfäärinen XA- sekä ED-linssielementit takaavat hämmästyttävän tarkan toiston kaikkine vivahteineen ja yksityiskohtineen. Direct Drive SSM (DDSSM) automaattitarkennus algoritmeineen tarkka, hiljainen ja nopea. Objektiivissa on myös automaatti- ja käsitarkennuksen asetuskytkin, tarkennuksen ja zoomauksen lukitusnäppäimet. Objetiivin runko hylkii pölyä ja kosteutta.

Salamannopea tarkennus

Direct Drive SSM (DDSSM) vähentää epätoivottua liikettä, ja hiotut algoritmit tehostavat automaattitarkennuksen toimintanopeutta. Tekniikka takaa tasaiset ja hiljaiset videot ja valokuvat.

Ammattitasoiset objektiivin säätöominaisuudet

Tarkennustilakytkin, tarkennuksen pitopainike ja zoomin lukituskytkin mahdollistavat ammattimaiset säädöt erilaisissa kuvaustilanteissa.

Zoomin lukitus parantaa kannettavuutta

Zoom-objektiivit voivat harmillisesti joskus laajentua oman painonsa vuoksi kuljetuksen aikana, mikä lisää tahattomien vahinkojen mahdollisuutta. Zoomin lukituskytkin on yksinkertainen ja varma tapa lukita zoomausmekanismi kuljetuksen ajaksi.

Kuva tuotteesta FE 24–70 mm F2,8 GM

Erinomainen selkeys ja kontrasti

Sonyn alkuperäinen Nano AR -pinnoite vähentää epätoivottuja heijastuksia, jotka aiheuttavat heijastumia ja haamukuvia etenkin taustavalaistuissa olosuhteissa. Tuloksena on suuren kontrastin selkeä kuva, jossa näkyy mustien sävyjen koko skaala. (1. Nano AR -pinnoite / 2. Lasi / 3. Välitetty valo)

Kuva tuotteesta FE 24–70 mm F2,8 GM

Monipuolinen tarkennus sormenpäällä

Kyky mukautua nopeasti muuttuviin kuvaustilanteisiin voi olla avain sen täydellisen kuvan ottamiseen. Optimaalisesti sijoitetut manuaalisen/automaattisen tarkennustilan kytkin ja tarkennuksen pitopainike tarjoavat monipuoliset, ammattitasoiset hallintaominaisuudet, jotka sopivat eri kuvauskohteille ja ympäristöille.

Rekisteröintiohjeet vuoden jatkoturvaan:
Aloita rekisteröimällä tuotteesi https://www.sony.fi/exwarranty -sivustolla. Tuotteen rekisteröinti ja jatkoturvan aktivointi on tehtävä 60 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta. Saat jatkoturvan aktivointikoodin ja -ohjeet sähköpostitse heti, kun olet rekisteröinyt tuotteesi. Jos olet jo ostanut tai muutoin saanut laajennetun takuun tälle tuotteelle, huomioi, että sinulla ei ole oikeutta pidentää takuuaikaa yhdellä lisävuodella käyttämällä tätä koodia. Jatkoturva ei ole siirrettävissä. Tarjous koskee tuoteostoja kaikissa EU:n jäsenmaissa, pois lukien Luxemburg, Alankomaat ja Norja (mutta mukaan lukien Iso-Britannia), sekä Bosnia ja Hertsegovinassa, Montenegrossa, Serbiassa, Sveitsissä ja Turkissa. Tarjous päättyy 31.1.2022 – tuote on ostettava tähän päivämäärään mennessä.

Lisätiedot

Kiinnike

Somy E-mount

Kuvakulma

84°–34°

Suurin aukko

2,8

Pienin aukko

22

Objektiivin rakenne

13 ryhmää / 18 osaa

Lähin tarkennusetäisyys

38cm

Suurin suurennussuhde

0,24x

Suodinkierre

82mm

Mitat

87,6 x 136 mm

Paino

886 g

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006