Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS II objektiivi

Tuotetunnus (SKU): SEL70200GM2.SYX

3.099,00 sis. alv

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Sonyn uudistettu 70-200 GM II
– säädettävä aukkorengas
– paino 1045g jalustapannan kanssa
– 4 lineaarista tarkennusmoottoria
– heijastuksia vähentävä Sony Nano AR II -pinnoite

Näytä enemmän

Kuvaus

Vaihtotarjouksen vanhasta linssistäsi saat lähettämällä postia info@studiovarustamo.fi

Sonyn uusi FE 70-200mm f/2.8 GM II on erittäin kevyt ja valovoimainen objektiivi valo- ja videokuvaukseen. Edistynyt optinen suunnittelu, jossa on yksi XA (extreme aspherical) -elementti, joka mahdollistaa upean reunapiirron sekä kauniin bokeh efektin.

Jopa neljä lineaarista XD-moottoria, jotka antaa tarkan, nopean sekä hiljaisen automaattitarkennuksen ja seurannan tässä kevyessä Sony GM- sarjan objektiivissa. Objektiivi soveltuu myös erinomaisesti videokuvaukseen. Sony SEL70200GM2 objektiivi antaa pehmeän, nopean sekä jatkuvan tarkennuksen videokuvauksessa. Muotoilu ja -rakenne vähentävät merkittävästi epämieluisaa automaattitarkennuksen aikaista hengittämistä, aksiaalista liikettä tai tarkennuksen siirtymistä zoomauksen aikana.

Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne sekä monipuoliset painikkeet tässä telezoom objektiivissa tekee tästä ideaalisen erilaisiin haastaviin tilanteisiin, sekä sisätiloissa että ulkona.

11-lamellinen pyöreä himmenninaukkomekanismi tässä 70-200mm objektivissa mahdollistaa kauniin pyöreää bokeh-sumennusta suurella F2.8 aukolla.

Kirkkautta ja kontrastia kirkkaalla säällä vastavaloon kuvatessa. Sony Nano AR II -pinnoite vähentää heijastuksia ja haamukuvia haastavissa valo-olosuhteissa

Koko 88x200mm
Suodinkierre 77mm

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006