Sony Tough CFexpress Type A muistikortti 160Gb

Tuotetunnus (SKU): CEAG160T.SYM

402,42 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

CFExpress Type A sarjan kortti Sonylta. Taattua Sony Tough -laatua.

Näytä enemmän

Kuvaus

Pienikokoisten tallennuslaitteiden uusi vakio

CFexpress Type A -kortit ovat uusi vakio kompaktille ja tehokkaalle tallennukselle. Perinteistä SD-korttia pienemmästä koosta huolimatta niiden PCIe Gen3 -liitäntä tarjoaa huippunopeaa tiedonsiirtoa. Ihanteellinen tallennusväline tulevaisuuden kompakteihin huippunopeisiin video- ja still-kameroihin.

Sonyn CFexpress Type A -muistikortit on suunnattu ammattivalokuvaajille, -videokuvaajille ja harrastelijoille tehostamaan työntekoa verrattomalla nopeudellaan ja luotettavuudellaan. Kompaktissa ja kestävässä rungossa on huippunopea suorituskyky (jopa 800 Mt/s:n luku- ja 700 Mt/s:n kirjoitusnopeus¹), jotta saisit kaiken irti uusimmista huippukameroista.

Sonyn ainutlaatuisen TOUGH-rakenteen ansiosta CFexpress Type A -korttien taivutuksenkestävyys on jopa kymmenkertainen verrattuna CFexpress Type A -standardiin. Hartsirunko on viisi kertaa kestävämpi kuin CFexpress Type A -standardissa, ja IP57-luokitus takaa suojan pölyltä ja vedeltä. Uudet lämpöä vähentävät materiaalit takaavat nopean ja sujuvan tiedonsiirron sekä suojaavat röntgensäteiltä, UV-valolta ja staattiselta sähköltä.

Nopeaa valokuvausta

Laajenna valokuvauksen mahdollisuuksia nopean liikkeen, kuten moottoriurheilun tai luonnon eläinten, pakkaamattomalla jatkuvalla RAW-kuvauksella. Jopa 700 Mt/s:n kirjoitusnopeus varmistaa kameran puskurin tyhjennyksen erittäin nopeaa jatkuvaa kuvausta varten.

Luotettavaa videokuvausta

Sonyn CFexpress Type A -kortit on optimoitu jatkuvaa nopeaa tallennusta varten, joten ne sopivat ammattimaiseen nopeaan videotallennukseen esimerkiksi 4K 120p -muodossa, jossa luotettavuus on tärkeää. Lisävarmuutta ja vakautta videotallennukseen tuo VPG 400 (Video Performance Guarantee).

Nopeutta CFexpress Type A -kortinlukijalla

Sony CFexpress Type A -muistikorteille optimoidulla valinnaisella MRW-G2-kortinlukijalla voit siirtää tietoja SuperSpeed USB 10 Gt/s (USB 3.2) -liitännän kautta sekä hyödyntää nopeaa varmuuskopiointia ja tehostaa työtä. Se on kompakti, helppo kuljettaa mukana ja tukee Sony CFexpress Type A- ja SDXC UHS-II/UHS-I -muistikortteja.

File Rescue -tiedostonpalautus palauttaa kadonneet tiedostot

Pahimmassakin tilanteessa voit välttää katastrofin maksuttomalla ladattavalla Sonyn CFexpress Type A -muistikorttien palautusohjelmistolla, joka palauttaa epähuomiossa poistetut tiedostot sekä vioittuneet valokuvat ja videot yleisissä nykymuodoissa.

Lataa File Rescue

 

MITAT (L X K X S)
20,0 x 28,0 x 2,8 mm

KAPASITEETTI
160Gt

LIITTYMÄ
PCI Express Gen3 x1

SIIRTONOPEUS (LUKU)
800 Mt/s

SIIRTONOPEUS (KIRJOITUS)
700 Mt/s

KÄYTTÖLÄMPÖTILA
10…+70 °C (ei tiivistymistä)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006