Sony Tough CFexpress Type A muistikortti 80Gb

Tuotetunnus (SKU): CEAG80T.SYM

279,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Uusi CFExpress Type A sarjan kortti Sonylta. Taattua Sony Tough -laatua. Ensimmäinen kamera joka käyttää tätä uutta korttityyppiä on Sony A7SIII.

Näytä enemmän

Kuvaus

Pienikokoisten tallennuslaitteiden uusi vakio

CFexpress Type A -kortit ovat uusi vakio kompaktille ja tehokkaalle tallennukselle. Perinteistä SD-korttia pienemmästä koosta huolimatta niiden PCIe Gen3 -liitäntä tarjoaa huippunopeaa tiedonsiirtoa. Ihanteellinen tallennusväline tulevaisuuden kompakteihin huippunopeisiin video- ja still-kameroihin.

Sonyn CFexpress Type A -muistikortit on suunnattu ammattivalokuvaajille, -videokuvaajille ja harrastelijoille tehostamaan työntekoa verrattomalla nopeudellaan ja luotettavuudellaan. Kompaktissa ja kestävässä rungossa on huippunopea suorituskyky (jopa 800 Mt/s:n luku- ja 700 Mt/s:n kirjoitusnopeus¹), jotta saisit kaiken irti uusimmista huippukameroista.

Sonyn ainutlaatuisen TOUGH-rakenteen ansiosta CFexpress Type A -korttien taivutuksenkestävyys on jopa kymmenkertainen verrattuna CFexpress Type A -standardiin. Hartsirunko on viisi kertaa kestävämpi kuin CFexpress Type A -standardissa, ja IP57-luokitus takaa suojan pölyltä ja vedeltä. Uudet lämpöä vähentävät materiaalit takaavat nopean ja sujuvan tiedonsiirron sekä suojaavat röntgensäteiltä, UV-valolta ja staattiselta sähköltä.

Nopeaa valokuvausta

Laajenna valokuvauksen mahdollisuuksia nopean liikkeen, kuten moottoriurheilun tai luonnon eläinten, pakkaamattomalla jatkuvalla RAW-kuvauksella. Jopa 700 Mt/s:n kirjoitusnopeus varmistaa kameran puskurin tyhjennyksen erittäin nopeaa jatkuvaa kuvausta varten.

Luotettavaa videokuvausta

Sonyn CFexpress Type A -kortit on optimoitu jatkuvaa nopeaa tallennusta varten, joten ne sopivat ammattimaiseen nopeaan videotallennukseen esimerkiksi 4K 120p -muodossa, jossa luotettavuus on tärkeää. Lisävarmuutta ja vakautta videotallennukseen tuo VPG 400 (Video Performance Guarantee).

Nopeutta CFexpress Type A -kortinlukijalla

Sony CFexpress Type A -muistikorteille optimoidulla valinnaisella MRW-G2-kortinlukijalla voit siirtää tietoja SuperSpeed USB 10 Gt/s (USB 3.2) -liitännän kautta sekä hyödyntää nopeaa varmuuskopiointia ja tehostaa työtä. Se on kompakti, helppo kuljettaa mukana ja tukee Sony CFexpress Type A- ja SDXC UHS-II/UHS-I -muistikortteja.

File Rescue -tiedostonpalautus palauttaa kadonneet tiedostot

Pahimmassakin tilanteessa voit välttää katastrofin maksuttomalla ladattavalla Sonyn CFexpress Type A -muistikorttien palautusohjelmistolla, joka palauttaa epähuomiossa poistetut tiedostot sekä vioittuneet valokuvat ja videot yleisissä nykymuodoissa.

Lataa File Rescue

 

MITAT (L X K X S)
20,0 x 28,0 x 2,8 mm

KAPASITEETTI
80Gt

LIITTYMÄ
PCI Express Gen3 x1

SIIRTONOPEUS (LUKU)
800 Mt/s

SIIRTONOPEUS (KIRJOITUS)
700 Mt/s

KÄYTTÖLÄMPÖTILA
10…+70 °C (ei tiivistymistä)

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006