Canon RF 24-70MM F/2.8 L IS USM

Tuotetunnus (SKU): 3680C005

2.015,32 alv 0 %

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

 

Canon RF 24-70mm f/2.8L IS USM on on yksi keskeisimmistä työjuhdista. Ammattilaisten ja aktiiviharrastajien “vakiolinssi”. Canonin ensimmäinen vakaajallinen 24-70mm f2.8 objektiivi.

Pakkauksessa mukana:

  • RF 24-70mm F2.8L IS USM -objektiivi
  • Vastavalosuoja EW-88E
  • Objektiivin suojapussi LP1222
  • Objektiivin takatulppa RF
  • E-82 II linssinsuoja

Näytä enemmän

Kuvaus

 

Työjuhdaksi suunniteltu Canon RF 24–70 mm f/2.8L IS USM on monipuolinen laajakulma- ja muotokuvaobjektiivi, jolle on tunnusomaista sen huipputerävä kuva ja hyvä värintoisto. Valovoimansa johdosta se sopii työskentelyyn vaikeissa valaistusolosuhteissa ja mahdollistaa myös paremman syväterävyyden hallinnan. Optinen rakenne sisältää sarjan asfäärisiä ja matalan dispersion elementtejä, jotka vähentävät erilaisia ​​poikkeamia koko zoom-alueella tuottaakseen teräviä ja selkeitä kuvia. Air Sphere Coating -pinnoite ehkäisee heijastuksia ja haamukuvia, kun työskennellään voimakkaissa valaistusolosuhteissa. Pyöristetyt yhdeksän lehdykkää sulkimessa luovat miellyttävän bokehin.

Erinomaista optista suorituskykyä tukee Nano USM -tarkennusjärjestelmä, joka tarjoaa nopean ja lähes äänettömän automaattisen tarkennuksen sekä manuaalisen tarkennuksen ohituksen. Ensimmäistä kertaa Canonin 24-70mm f/2.8 objektiivista löytyvä kuvanvakaaja kompensoi kameran tärinää 5 aukon verran. Vakaaja helpottaa käsivaralta kuvaamista sekä valokuvauksessa että videoidessa. Ainutlaatuinen ohjausrengas on myös integroitu objektiivin suunnitteluun ja seiihen voidaan ohjelmoida mm. aukon hallinta. Lisäksi objektiivi on muiden L-sarjalaisten tapaan säänkestävä ja siinä on pinnoite suojaamassa etu- ja takaelementtejä.

Kolme UD (Ultra-Low Dispersion) -elementtiä auttavat minimoimaan kromaattista aberraatiota ja väripoikkeamia ja nämä ominaisuudet auttavat saamaan sävykylläisiä ja selkeitä kuvia.

Kolmea asfääristä elementtiä korjaa puolestaan linssien ​poikkeamia ja vääristymiä, mikä parantaa terävyyttä ja tarkkaa piirtoa. Linssielementeistä löytyy Air Sphere Coating (ASC) -pinnoite, joka vähentää haamukuvia voimakkaissa valaistusolosuhteissa.

Canon -tuotteilla 2v. takuu. Muista rekisteröidä tuotteesi Canonin sivuilla.

Tekniset tiedot:

Kuvakulma (vaaka, pysty, kulmittain)

74° – 29°,
53° – 19° 30′,
84° – 34°

Objektiivin rakenne (elementtiä/ryhmää)

21/15

Himmentimen lamellien määrä

9

Pienin himmenninaukko

22

Lyhin tarkennusetäisyys (m)

0,21 laajakulma/ 0,38 tele

Suurin suurennuskerroin (x)

0,30x (32 mm)

Etäisyystiedot

Kyllä

Kuvanvakain

5

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006