Canon RF 24-70MM F/2.8 L IS USM

Tuotetunnus (SKU): 3680C005

2.380,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Canon RF 24-70mm f/2.8L IS USM on on yksi keskeisimmistä työjuhdista. Ammattilaisten ja aktiiviharrastajien “vakiolinssi”. Canonin ensimmäinen vakaajallinen 24-70mm f2.8 objektiivi.

Pakkauksessa mukana:

  • RF 24-70mm F2.8L IS USM -objektiivi
  • Vastavalosuoja EW-88E
  • Objektiivin suojapussi LP1222
  • Objektiivin takatulppa RF
  • E-82 II linssinsuoja

Näytä enemmän

Kuvaus

Työjuhdaksi suunniteltu Canon RF 24–70 mm f/2.8L IS USM on monipuolinen laajakulma- ja muotokuvaobjektiivi, jolle on tunnusomaista sen huipputerävä kuva ja hyvä värintoisto. Valovoimansa johdosta se sopii työskentelyyn vaikeissa valaistusolosuhteissa ja mahdollistaa myös paremman syväterävyyden hallinnan. Optinen rakenne sisältää sarjan asfäärisiä ja matalan dispersion elementtejä, jotka vähentävät erilaisia ​​poikkeamia koko zoom-alueella tuottaakseen teräviä ja selkeitä kuvia. Air Sphere Coating -pinnoite ehkäisee heijastuksia ja haamukuvia, kun työskennellään voimakkaissa valaistusolosuhteissa. Pyöristetyt yhdeksän lehdykkää sulkimessa luovat miellyttävän bokehin.

Erinomaista optista suorituskykyä tukee Nano USM -tarkennusjärjestelmä, joka tarjoaa nopean ja lähes äänettömän automaattisen tarkennuksen sekä manuaalisen tarkennuksen ohituksen. Ensimmäistä kertaa Canonin 24-70mm f/2.8 objektiivista löytyvä kuvanvakaaja kompensoi kameran tärinää 5 aukon verran. Vakaaja helpottaa käsivaralta kuvaamista sekä valokuvauksessa että videoidessa. Ainutlaatuinen ohjausrengas on myös integroitu objektiivin suunnitteluun ja seiihen voidaan ohjelmoida mm. aukon hallinta. Lisäksi objektiivi on muiden L-sarjalaisten tapaan säänkestävä ja siinä on pinnoite suojaamassa etu- ja takaelementtejä.

Kolme UD (Ultra-Low Dispersion) -elementtiä auttavat minimoimaan kromaattista aberraatiota ja väripoikkeamia ja nämä ominaisuudet auttavat saamaan sävykylläisiä ja selkeitä kuvia.

Kolmea asfääristä elementtiä korjaa puolestaan linssien ​poikkeamia ja vääristymiä, mikä parantaa terävyyttä ja tarkkaa piirtoa. Linssielementeistä löytyy Air Sphere Coating (ASC) -pinnoite, joka vähentää haamukuvia voimakkaissa valaistusolosuhteissa.

Canon -tuotteilla 2v. takuu. Muista rekisteröidä tuotteesi Canonin sivuilla.

Tekniset tiedot:

Kuvakulma (vaaka, pysty, kulmittain)

74° – 29°,
53° – 19° 30′,
84° – 34°

Objektiivin rakenne (elementtiä/ryhmää)

21/15

Himmentimen lamellien määrä

9

Pienin himmenninaukko

22

Lyhin tarkennusetäisyys (m)

0,21 laajakulma/ 0,38 tele

Suurin suurennuskerroin (x)

0,30x (32 mm)

Etäisyystiedot

Kyllä

Kuvanvakain

5

Lisätiedot

Paino 1 kg

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006