Atomos Ninja CAST – Ninja V 5″ Monitor + AtomX Cast Bundle

Tuotetunnus (SKU): 121945

749,19 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Atomos Ninja CAST – Ninja V 5″ Monitor + AtomX Cast Bundle

Näytä enemmän

Kuvaus

AtomX CAST on Atomos NINJA V- tai NINJA V+ -monitoritallentimen modulaarinen lisälaite, joka käyttää NINJA V/V+:n AtomX-laajennusliitäntää muuttaakseen sen edistyneeksi monitulovalitsimeksi. NINJA V:n ja AtomX CASTin yhdistelmästä tulee NINJA CAST, joka on täysin toimiva itsenäinen valitsin, monikatselumonitori ja lähetyslaatuinen tallennin, joka ei tarvitse tietokonetta toimiakseen. Laadukkaalla 5 tuuman HDR-kosketusnäytöllä, 4 x HDMI-sisääntulolla ja fyysisillä painikkeilla varustettu NINJA CAST on äärimmäinen kannettava live-kytkentä- ja suoratoistoratkaisu.

Lähetysominaisuuksia kaikille

AtomX CAST on tarkoitettu videoiden tekijöille ja kaikille, jotka haluavat tehdä lähetyslaatuisia monikameraohjelmia yksinkertaisesti ja nopeasti mistä tahansa. Se on tarkoitettu myös kaikille, jotka haluavat lisätä ammattimaisia lähetyslaatuisia ominaisuuksia verkkokokouksiinsa, esityksiinsä, etäopiskeluun/koulutukseen, virtuaalikonferensseihin, esittelyihin tai kiinnostaviin yritysvideoihin. Koska CAST on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, sinun ei tarvitse olla videoammattilainen saadaksesi aikaan upeita tuloksia.

Yksinkertainen valitsin

Joustavien ohjausvaihtoehtojen ansiosta voit käyttää joko kosketusnäyttöä tai fyysisiä painikkeita lähteiden “valintaan”, kun päätät, mitä lähetystä varten ruudulla pitäisi olla milloinkin. Kunkin tulon valaistut painikkeet ja värillinen LED-valaistus ohjelman ja esikatselun tilaa varten mahdollistavat CASTin käytön hämärässä valaistussa ympäristössä.

Liitä mikä tahansa Full HD -videolähde

Liitä peilittömiä tai DSLR-kameroita, videokameroita, tietokoneita, konsoleita tai jopa valmiiksi nauhoitettua sisältöä HDMI:n kautta. Synkronoinnista ei tarvitse huolehtia, sillä voit sekoittaa ja sovittaa yhteen jopa 60p:n kuvataajuuksia sekä lomitettuja ja progressiivisia HD-lähteitä automaattisesti.

Integroituu saumattomasti

Kun NINJA V/V+ on telakoituna, AtomX CAST liitetään USB-C:n kautta tietokoneeseen ja se näkyy korkealaatuisena webbikamerana. Plug and play -toiminnon ansiosta se toimii välittömästi kaikkien videosovellusten, kuten Zoomin, Teamsin ja Skypen kanssa ilman, että tietokoneeseen tarvitsee asentaa ensin ajureita. Lisää jopa 4 kameratuloa, jotta esityksesi tai kokouksesi nousee seuraavalle tasolle.

Integroitu monitori

Integroidun monitorin ansiosta näet saapuvat signaalit sekä ohjelmasi ulostulon ilman, että sinun tarvitsee liittää lisämonitoria. Kun NINJA V/V+ on telakoituna AtomX CAST -laitteeseen, voit käyttää sen laadukasta 5-tuumaista kosketusnäyttöä asetusten määrittämiseen ja monitorin aputyökaluja valotuksen, tarkennuksen ja kuva-analyysin optimoimiseksi. Vaihda sitten monikatselukuvaan nähdäksesi kaikki neljä tuloa kerralla, ja lisäksi voit tarkkailla äänitasoa.

Paranna brändiäsi, videotasi ja tavoittavuuttasi

Hienostuneet ominaisuudet, kuten logot, näytön yläosan grafiikka ja alemman kolmanneksen tekstit, tekevät tuotannostasi uskomattoman näköistä, ja näiden toimintojen omat säätimet tekevät niistä helppokäyttöisiä. Voit lisätä mukautettua grafiikkaa sisällön brändäämistä varten, tuella läpinäkyvyyttä varten, sponsoreiden logoja ja muita ruudulla näkyviä tietoja tuotantoosi ja määrittää ulkoasun Ninjan kosketusnäytöllä.

Kuva kuvassa

Yksi CASTin käytön eduista monikamerakokoonpanon kanssa on se, että voit käyttää kuva kuvassa -toimintoa kahden tulon näyttämiseen samanaikaisesti. Mitä tahansa neljästä HDMI-tulosta voidaan käyttää Kuva kuvassa -efektiä varten, ja päällekkäisen kuvan kokoa ja sijaintia voidaan säätää. Voit näyttää lähikuvan pöydälläsi olevasta tuotteesta ja näyttää kasvosi kuvana kuvassa samaan aikaan, kun puhut tuotteesta.

Konfiguroitavissa ja muunneltavissa

Koska AtomX CAST on niin pienikokoinen ja monipuolinen, käyttäjät voivat helposti työskennellä yksin tai tiimin kanssa tuotantojensa tehostamiseksi. Yksittäiset toimijat voivat kuljettaa Ninja CASTia pienessä repussa ja käyttää sitä sitten huomaamattomasti pienikokoisten peilittömien kameroiden kanssa kaikenkokoisissa tuotannoissa. Suurempia kokoonpanoja varten NINJA V/V+ HDMI-lähtöä voidaan käyttää toissijaisena lähtönä, joka voidaan määrittää päällekkäiseksi ohjelmalähdöksi, esikatselumonitoroinniksi kuvausryhmälle tai esiintyjille tai liittää suurempaan monikatselunäyttöön.

Valmis edistyneeseen työnkulkuun

AtomX CAST, joka on liitetty NINJA V/ V+ -laitteeseen, on täysin toimiva itsenäinen valitsin, mutta voit käyttää sitä myös tietokoneen kanssa edistyneempään videotyöskentelyyn. Tässä tilassa AtomX CAST ja NINJA V/V+ hoitavat raskaat työt, jolloin tietokoneen kuormitus vähenee ja ohjelmiston kaatumisen todennäköisyys pienenee, kun käytössä on oma ulkoinen videonkäsittely. Lisää vain AtomX CAST medialähteeksi OBS-, X-Split- ja VMix-ohjelmissa, jotta voit hyödyntää ohjelmistosovelluksen ylimääräistä grafiikkaa ja kohtauskonfiguraatiota samalla kun käytät CASTia videotulon vaihtamiseen.

Lähetyslaatuinen valinta ja tallennus

Ammattikäyttöön tarkoitettujen 10bit/4:2:2-sisääntulojen ansiosta saat lähetyslaatuisen kytkennän sekä mahdollisuuden tallentaa lähetyslaatuisilla koodekkeilla, kuten Apple ProRes tai Avid DNx.

Sisäänrakennettu monipuolisuus

AtomX CAST voi toimittaa videon maailmanlaajuiselle yleisölle lähettämällä suoratoiston haluamallesi suoratoisto-isännälle, lähettämällä lähetyslaatuisen videosignaalin paikalliselle näytölle, digitaaliselle opasteelle tai videoseinälle ja tallentamalla korkealaatuisilla editointivalmiilla videokoodekeilla.

Erotu joukosta

Käyttämällä Ninja CASTia kunnollisen kameran ja lähes minkä tahansa sopivan objektiivin kanssa saat ammattimaisen lähetysratkaisun uskomattomalla kuvanlaadulla. Voit asettaa matalan syväterävyyden ja luoda elokuvamaisen ulkoasun, joka eroaa huomattavasti tavallisesta webbikamerasta saatavasta kuvasta. Kiinnitä huomiota valaistukseen, kamerakulmiin ja ääneen, ja pian teet ammattimaisia videotuotantoja. Jopa vanhempi HD-videokamera voi tuottaa upeaa videokuvaa HDMI-portin kautta, joten sinulla on todennäköisesti jo kameroita usean kameran tuotantoa varten.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • WebCAST – Plug and Play UVC-yhteys suosikkiohjelmistoihisi, kuten Zoom, MS Teams, Skype, OBS ja muut
 • BroadCAST – Laadukas valitsin ja tallennus ProRes- ja DNx-muodossa sekä mahdollisuus h.265-koodekkiin
 • MultiCAST – samanaikainen tallennus, suoratoisto ja tulo paikallisille näytöille. Erilliset HDMI-ulostulot – yksi erilliselle ohjelmalähdölle ja yksi monitoimilähtö monikatselulle, esikatselulle tai ohjelmalle
 • Lisää mukautettuja grafiikoita, logoja, alempia kolmanneksia ja sisältöbrändäyksiä ja käytä kuva kuvassa -efektiä millä tahansa syötteiden yhdistelmällä
 • Käyttäjäystävällinen muotoilu, jossa on sekä Ninja V:n / Ninja V+:n kosketusnäyttö että telakan fyysiset painikkeet, mikä helpottaa käyttöä ja käyttöönottoa kompaktissa ratkaisussa.

Pakkaus sisältää:

 • AtomX CAST
 • Ninja V -yksikkö
 • EVA-tyylinen kovakotelo, neopreenisuoja
 • 1x Master Caddy II -asemakotelo
 • 1x DC-lukitusliitin
 • 1x AtomX SSD -minikahva
 • 1x USB-C-kaapeli

Tekniset tiedot

 • Näytön koko: 5 tuumaa
 • Kosketusnäyttö: Kyllä
 • Inputs: 1 x HDMI 2.0 Input
 • Outputs: 1 x HDMI 2.0 Output
 • Screen Resolution: 1920 x 1080
 • Brightness: 1000 cd/m2

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006