ATOMOS Ninja monitoritallennin (2023)

Tuotetunnus (SKU): 125037

595,97 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Ninja on 5-tuumainen kevyt, kompakti kameraan asennettava 10-bittinen HDR-monitori, joka tallentaa jopa 4Kp60 videota eri kodeekeilla.

Näytä enemmän

Kuvaus

Ninja on 5-tuumainen kevyt, kompakti kameraan asennettava 10-bittinen HDR-monitori, joka tallentaa jopa 4Kp60 ProRes-, ProRes RAW-, Avid DNx- ja H.265-koodekkeilla ja vahvistaa monitorointiominaisuuksia ja liitäntäominaisuuksia.
AtomIC-piirisarjalla ja uudella käyttöliittymällä AtomOS 11, joka optimoi muistinhallinnan, rakennettu Ninja asettaa uuden luovuuden standardin kaikenlaisille luojille. AtomOS 11 tuo luojille joukon upeita uusia ja kehittyneitä seuranta- ja tallennusominaisuuksia, kuten RecordAssist, PlayBackAssist, SegmentPro, ELZone, Arri False color.

Lisää Atomos Connect -moduuli Ninjaan, jotta voit jakaa Atomos-näytölläsi näkyvän muiden Connectiin liittyvien laitteiden, iPadien, Macien ja Apple TV -johtojen kanssa samoissa tiloissa tai missä tahansa maailmassa Atomos RemoteView -ohjelmassa. Tee Ninjasta vieläkin monipuolisempi yhdessä Atomos Connectin kanssa, jotta voit käyttää pilvipohjaisia työnkulkuja, kuten C2C:tä, Atomos Editiä ja Atomos RemoteViewta Atomos Cloud Studion kautta. Connectissa on myös 12G-SDI, langaton AirGlu-aikakoodi ja ohjaus, Wi-Fi 6 ja NDI. Atomosin läheiset kumppanuudet tärkeimpien kameravalmistajien kanssa varmistavat, että Ninja toimii moitteettomasti yhä useampien DSLR- ja peilittömien kameroiden kanssa.

Avainominaisuudet:

 • Kevyt, kestävä ja luotettava laite, jossa on uusi puhdas ja moderni käyttöliittymä ja joka on yhteensopiva HDMI-ulostulolla varustettujen kameroiden kanssa
 • Tallentaa jopa 4Kp60:een asti Apple ProRes-, Avid DNxHD- ja nyt myös H.265 (HEVC) -muodossa ja jopa 6Kp30:een asti Apple ProRes RAW-muodossa.
 • Uusi AtomOS 11 parantaa muistinhallintaa, parantaa reagointikykyä ja tarjoaa uusia toimintoja käyttöön
 • Jaa Atomos-näytölläsi näkyvät asiat muiden Atomos Connect -käyttäjien sekä Shogun Connectin, iPadien, Macien ja Apple TV:n kanssa langattomasti samoissa tiloissa tai missä tahansa maailmassa Atomos RemoteView*:n avulla.
 • Uudet työkalut tallentamisen ja toiston järjestämiseen etukäteen RecordAssist- ja PlayBackAssist-ohjelmilla.
 • Lisää kehittyneitä alan johtavia valvontatyökaluja yhdellä painalluksella: SegmentPro**, EL Zone, ARRI False Color lisätty yhdessä muiden valvontatyökalujen, kuten Vectorscopes, Zebra, Atomos False Color, Onion Skin jne. kanssa.
 • Sisäänrakennettu AtomX-laajennusportti, joka tarjoaa SDI-liitännän ja NDI-työnkulkujen ekosysteemin Atomos Connectin ja AtomX Castin avulla.
 • Lisää Atomos Connect, niin saat portin pilveen ja kaikki Atomos Cloud Studion edut.
 • Sama muoto kuin Ninja V:ssä, kaikki lisävarusteet ovat yhteensopivia uuden Ninja-sarjan (Ninja & Ninja Ultra) kanssa.
  *vaatii Atomos Connectin
  **Tulossa syyskuussa 2023.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006