Atomos Ninja Phone Base Model

Tuotetunnus (SKU): 127941

394,35 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Atomos Ninja Phone Base Model

Näytä enemmän

Kuvaus

Atomos Ninja Phone on suunniteltu käytettäväksi iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max -puhelimien ja niiden upean OLED-näytön kanssa. Yhdessä se on tehokas yhdistelmä, jossa hyödynnetään Atomosin maailmanluokan osaamista Apple ProRes -koodauksesta ja Applen huippuluokan pii- ja näyttöteknologiaa ja luodaan maailman kannettavin ja yhdistetyin ammattikäyttöön tarkoitettu monitoritallennin.

Ninja Phone esittelee vallankumouksellisen tavan parantaa iPhonen ominaisuuksia ammattikäyttöön tarkoitetun kameran liitettävyydessä ja tuottaa upeaa HDR-visuaalista kuvaa suoraan Applen OLED-näytölle. Koodaamalla HDMI-signaalit ProRes- tai H.265-muotoon 10-bittisellä laadulla Ninja Phone välittää saumattomasti sisältöä mistä tahansa ammattikamerasta iPhone 15 Pro tai Pro Max -malliin USB-C:n kautta.

  • Suunniteltu iPhone 15:lle ja iPhone 15 Prolle
  • Massiivinen parannus sisäänrakennettuihin näyttöihin verrattuna
  • Koodaa kameran HDMI-signaalin ProRes- tai H.265-muotoon.
  • Suora suoratoisto iPhonen sisäänrakennetun 5G:n ja Wi-Fi 6E:n kautta
  • Kamerasta pilveen -toiminnot
  • Kevyt ja kirkas näyttö

Atomos Ninja Phone tarjoaa käyttäjälle tehokkaan tallentimen lisäksi myös erinomaisen monitorin, jossa on korkea 2 000 000:1 kontrastisuhde ja tuki Dolby Vision-, HDR10- ja HLG-standardeille. Se pystyy näyttämään 11 stopin dynaamisen alueen ja saavuttaa 1600 nitsin huippukirkkauden, joten se on ihanteellinen HDR-sisällön luomiseen ja ulkokatseluun. Atomosin tehokkaan ProRes-putken ansiosta kameran ulostulo näkyy iPhonen näytöllä nollaviiveellä, mikä mahdollistaa laadukkaan materiaalin reaaliaikaisen seurannan ja toiston. Käyttäjät voivat joustavasti tallentaa ProRes-koodatun videon paikallisesti .mov-tiedostoina tai transkoodata sen 10-bittiseksi H.265:ksi virtaviivaistettuja kamerasta pilveen -työnkulkuja tai suoratoistoa varten 5G- ja Wi-Fi 6E -yhteyden kautta. Video-ominaisuuksiensa lisäksi Ninja Phone integroi USB-C-keskittimen, joka tukee ulkoisia iPhone-lisävarusteita, kuten langattomia mikrofoneja, saumatonta ammattimaista äänen ja videon synkronointia varten. Se tarjoaa monipuolisia virtalähdevaihtoehtoja, mukaan lukien yhteensopivuus tavallisten NP-sarjan akkujen, akunpoistolaitteen tai USB-C 5V/3A -tulon kanssa, mikä takaa iPhonen jatkuvan toiminnan pitkien kuvausten aikana. Ninja Phonen ja iPhonen hallinta on vaivatonta erillisellä Ninja Phone -sovelluksella, joka on ladattavissa App Storesta. Sovellus tarjoaa intuitiivisen hallinnan molemmille laitteille ja mukautuu saumattomasti 9:16-muotokuvatilaan optimoitua sosiaalisen median sisällön luomista varten.

**Ylitysturvalliset lukituskaapelit **

Kestävyyttä ja luotettavuutta varten suunnitellussa Ninja Phonessa on kestävä lukitusjärjestelmä HDMI- ja USB-C-kaapeleille, mikä takaa turvallisen ja vakaan yhteyden. Atomosin lukituskaapeleilla. myös tavallisia kaapeleita voidaan käyttää. Ninja Phone on älykkäästi suunniteltu kahteen osaan: Ninja Phone -videoprosessori ja sovitinkotelo. Adaptor Case tarjoaa turvallisen kiinnikkeen, jolla Ninja Phone voidaan kiinnittää iPhoneen. Tämä järjestely takaa myös tulevan fyysisen yhteensopivuuden. Jos tulevat iPhonen fyysiset ominaisuudet muuttuvat, tarvitset vain uuden kotelon.

Kevyt paino

Kehittyneistä ominaisuuksistaan huolimatta Ninja Phone on kompakti ja kevyt, sillä se painaa yksinään vain 95 g ja yhdessä iPhone 15 Pro -puhelimen kanssa 335 g. Tämä kannettavuus tekee siitä ihanteellisen kumppanin liikkeellä oleville sisällöntuottajille, jotka vaativat ammattitason video-ominaisuuksia tinkimättä liikkuvuudesta tai suorituskyvystä.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006