Tilta Nucleus Nano

Tuotetunnus (SKU): 60005001

369,00 sis. alv

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilta Nucleus Nano on kompakti mutta tehokas follow focus järjestelmä käytettäväksi gimbaalien kanssa. Voit myös käyttää sitä minkä tahansa videorigin kanssa, kunhan varmistat virransyötön moottorille esim. virtapankista.

Näytä enemmän

Kuvaus

Tiltan Nucleus-Nano on vallankumouksellinen linssinhallintajärjestelmä, joka on suunniteltu käytettäväksi gimbaalijärjestelmien kanssa (esimerkiksi Tilta Gravity G2X:n kanssa). Nano-järjestelmä on yhteensopiva kaikkien DSLR, peilittömien ja muokattujen “cine-tyylisten” vintage-linssien kanssa. Nano on täysin yhteensopiva Nucleus-M kontrollorien ja moottorien kanssa.

Nanon käsipyörä kontrollerissa on suunniteltu nuppimaiseksi, samaan tapaan kuin ammattilaisten follow focus käsilaitteet. Nanon käsipyörässä ei ole lainkaan viivettä – se on erittäin responsiivinen, langaton ja tarkka. Nanon virta tulee yhdestä 14500 uudelleenladattavasta akusta (joka toimitetaan pakkauksessa). Akku tarjoaa 6 tunnin toiminta-ajan.

Nucleus-Nano käyttää uudenlaista, todella virtatehokasta miniatyyrimoottoria. Moottori on hiljainen ja se kykenee toteuttamaan todella nopeita focus pulleja hiljaisella tarkkuudella. Sisäänrakennettu 15mm rod adapteri mahdollistaa joustavuuden ja yhteensopivuuden laajaan valikoimaan erilaisia kamerarigejä ja ammattilaisten käyttämiä jalustaratkaisuja.

Moottorissa on 5-18V virransyötön sietökyky Micro USB-portin kautta. Tämä mahdollistaa virran ottamisen G2X:n 5V Micro USB tilt moottorista, tai erikseen myytävän P-tap to 5V Micro USB kaapelin avulla. Nanon moottorissa on oma, sisäänrakennettu asemansa, joka kommunikoi suoraan Nanon käsipyöräkontrollerin kanssa. Näin et tarvitse erillistä MDR:ää enää rigiisi, kamerasi on nopeampi setupata ja kokonaisuus on kompaktimpi. Nano moottorin sekä käsipyörän langaton toiminta-alue on noin 90metriä.

Nanon moottori sallii automaattisen linssin kalibroinnin, sekä manuaalisen kalibroinnin. Moottori voidaan myös yhdistää Nucleus-M:n FIZ käsilaitteeseen ja käsikahvoihin, joka mahdollistaa erilaisia tapoja hallita moottoria tarpeidesi mukaan.

 

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006