Atomos Shinobi 7

Tuotetunnus (SKU): 121944

700,81 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

ISO, kirkas ja kaunis. Shinobi 7 tarjoaa Shogun 7:n laajan näytön ja alkuperäisen Shinobin kevyen, vain monitorointiin tarkoitetun toiminnon ja vie sen seuraavalle tasolle. Shinobi 7:n kalibroitu huippukirkkaus on 2200 nitiä, joten sitä voidaan käyttää kirkkaimmissa ympäristöissä ilman aurinkohuppua tai Log-syötteiden muuntamista HDR-seurantaa varten. Ison, kirkkaan ja kauniin kevyen näytön konfigurointivaihtoehdot ovat loputtomat, ja se tarjoaa ihanteellisen monitorin ohjaajalle tai skarppaajalle, ohjelman tai esikatselun näytön videovalitsimille ja täydellisen näkymän kameralle esittäville vloggaajille. Kameran ohjaimet sormiesi ulottuvilla Hallitse suosikkikameroitasi Shinobi 7:n intuitiivisella kosketusnäytöllä, joka on suunniteltu antamaan sinulle nopean pääsyn tärkeimpiin kameran ominaisuuksiin. Keskity kauniiseen kuvaan ja tee himmentimen, valkotasapainon, suljinkulman ja ND:n dynaamiset säädöt. Lisävarusteena saatavan Atomos USB-C-sarjakytkentäkaapelin avulla tuki on saatavana suoraan Z Cam E2 -sarjan kameralle, jolloin kaikkia valikkokokoonpanoja voidaan hallita suoraan. Shinobi 7:n ylimääräiset USB- ja RJ45-ohjausportit tukevat myös tulevaa kehitystä, kun kameran kosketusnäytön ohjaukseen lisätään lisää vaihtoehtoja.

Näytä enemmän

Kuvaus

Iso, kirkas ja kaunis

Shinobi 7 tarjoaa Shogun 7:n laajan näytön ja alkuperäisen Shinobin kevyen, vain monitorointiin tarkoitetun toiminnon ja vie sen seuraavalle tasolle. Shinobi 7:n kalibroitu huippukirkkaus on 2200 nitiä, joten sitä voidaan käyttää kirkkaimmissa ympäristöissä ilman aurinkohuppua tai Log-syötteiden muuntamista HDR-seurantaa varten. Ison, kirkkaan ja kauniin kevyen näytön konfigurointivaihtoehdot ovat loputtomat, ja se tarjoaa ihanteellisen monitorin ohjaajalle tai skarppaajalle, ohjelman tai esikatselun näytön videovalitsimille ja täydellisen näkymän kameralle esittäville vloggaajille.

Kameran ohjaimet sormiesi ulottuvilla

Hallitse suosikkikameroitasi Shinobi 7:n intuitiivisella kosketusnäytöllä, joka on suunniteltu antamaan sinulle nopean pääsyn tärkeimpiin kameran ominaisuuksiin. Keskity kauniiseen kuvaan ja tee himmentimen, valkotasapainon, suljinkulman ja ND:n dynaamiset säädöt. Lisävarusteena saatavan Atomos USB-C-sarjakytkentäkaapelin avulla tuki on saatavana suoraan Z Cam E2 -sarjan kameralle, jolloin kaikkia valikkokokoonpanoja voidaan hallita suoraan. Shinobi 7:n ylimääräiset USB- ja RJ45-ohjausportit tukevat myös tulevaa kehitystä, kun kameran kosketusnäytön ohjaukseen lisätään lisää vaihtoehtoja.

ATOMOS SHINOBI 7 – 7” 4K HDMI & SDI HDR PHOTO & VIDEO MONITOR

HDR kentällä

Shinobi 7 -näytöllä näytetään huikea yli 10 arvon dynaaminen alue reaaliajassa Log/PQ/HLG-signaaleista. Yhdessä ainutlaatuisten HDR-seurantaominaisuuksiemme kanssa Shinobi 7 yksinkertaistaa Log- ja HDR-kuvauksen monimutkaisuutta ja auttaa sinua jäljittelemään jälkituotannon työnkulkuja sillä hetkellä, kun sillä on eniten merkitystä – kuvauksen aikana. Adaptiivisen jäähdytyksen avulla voit myös asettaa etusijalle tuulettimen vähennetyn melun tai näytön huippukirkkauden, jolloin voimme huolehtia tekniikasta, jotta voit keskittyä tarinan kertomiseen.

Sisäänrakennettu 3D LUT -hakutaulu

Log-HDR-muunnosten lisäksi voit käyttää omaa mukautettua 3D LUT:ia, jota voit syöttää alaspäin muihin laitteisiin tai suorana lähetyksenä. Lataa SD-korttipaikan kautta milloin tahansa jopa kahdeksan mukautettua LUT:ia ja valitse niiden välillä välittömästi, jolloin luovuus säilyy koko ajan. Kun käytät selfie-tilaa, suuri näyttö toimii täydellisenä luottamusnäyttönä, jonka avulla voit soveltaa LUT:ia kameran ulostuloon, jotta saavutat haluamasi ulkoasun kaappauksen aikana ja saat täydellisen kuvan kameraan.

AtomOS 10:n parhaat ominaisuudet

Shinobi 7 hyödyntää nopeaa ja intuitiivista AtomOS 10 -alustaa, ja se on täynnä laajaa valikoimaa laajennusalueita ja yksinkertaisia yhden kosketuksen toimintoja. Shinobi sisältää tarkennuksen, kehystyksen ja valotuksen seurantatyökalut, mukaan lukien Focus Peaking, Focus Assist -reunan terävöitys, 4:1 / 2:1 / 1:1 Zoom punch in, Zebra, False Color, Cine- ja sosiaaliset kehysoppaat, SMPTE Safe Area, Waveform, RGB parade, vektoriskooppi, anamorfinen venytys ja 3D LUT -tuki.

Atomos ‘Analysis’ -tila

Ymmärrämme, kuinka tärkeää on nähdä, mitä kuvaat koko ajan. Uuden analyysi-toiminnon avulla voit nyt nähdä samanaikaisesti, mitä kuvaat, tarkastella aaltomuotoa, histogrammia ja vektoriskooppia, mikä takaa kuvan täydellisen hallinnan. Voit jopa vaihtaa eri aaltomuoto-, histogrammi- ja vektoriskooppivaihtoehtojen välillä lennossa yhdellä kosketuksella.

ATOMOS SHINOBI 7 – 7” 4K HDMI & SDI HDR PHOTO & VIDEO MONITOR

Striimaa

Paranna videoneuvottelujasi käyttämällä lisävarusteena saatavaa Atomos Connect 4K:ta, jolla voit muuntaa Shinobi 7:n HDMI-ulostulon USB:ksi, jolloin saat plug and play UVC (USB Video Class) -ulostulon tietokoneen suoratoistoa varten. Luo helposti ammattimaista elokuvamaista ilmettä ja tuo videoneuvotteluihis ammattimaiset tuotantoarvot.

Jatkuva virta

Kahden akkupaikan ansiosta voit helposti vaihtaa akkuja kuvausten aikana, etkä jää koskaan ilman virtaa. Shinobi suunniteltiin alusta alkaen optimoimaan akun käyttö seurannan aikana, sillä kahden korttipaikan yhdistelmä mahdollistaa käytön koko päivän ajaksi. Erillisen lukittavan DC-liitäntätulon avulla voit kytkeä verkkovirran kuvauspaikalla, ja sitä voidaan käyttää valinnaisen DC-DTAP-kaapelin ja V-lock-akkujen kanssa, jos tarvitset virtaa kentällä.

Pro I/O ja ristimuunnos

Shinobi 7 tukee HDMI-tulojen kautta jopa 4Kp60:tä, ja se kiinnittyy mihin tahansa videotyönkulkuun mahdollistamalla 4K HDMI- ja 3G-SDI-signaalien ristimuunnoksen. Matalan viiveen videosignaalien ulostulon ansiosta HDMI-kamerat voidaan liittää SDI-työnkulkuun tai päinvastoin ilman lisämuuntimia.

Tehdas- ja käyttäjäkalibrointi

Tehdaskalibroitu Rec.709:lle, Shinobi 7 tukee myös käyttäjäkalibrointia ilmaisen Atomos Calibration -ohjelmiston kautta jatkuvaa kalibrointia varten, sillä kaikki näytöt voivat ajautua ajan myötä. Lisävarusteena saatavan USB-A- tai USB-C-sarjaliitäntäkaapelin ja X-Riten i1DisplayPro /Plus -ohjelmiston avulla kalibrointiohjelmisto automatisoi helposti näytön kalibroinnin tarkkojen ja luotettavien seurantatulosten varmistamiseksi.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • 2200 nitin HDR / päivänvalossa katselukykyinen näyttö.
  • HDMI 2.0 -tuki 4Kp60:lle, 3G SDI -tuki jopa 2Kp60:lle. Kaksisuuntainen HDMI <=> SDI-signaalin ristimuunnos
  • Kaksi NPF-akkupaikkaa jatkuvaa virransyöttöä varten
  • Kameraohjaus kosketusnäytöllä yhteensopivien kameroiden valinnaisen kaapelin kautta: himmennin, WB, suljinaika ja ND
  • 3D LUT -tuki esikatselulla ja Loop out -toiminnolla, valotustyökalut – histogrammi, aaltomuoto, väärävärikuvat ja seeprakuvio, skarppaus luotettavasti käyttämällä zoomia 4:1, 2:1, 1:1, kameran äänen seuranta kuulokkeilla

Laatikossa

  • Shinobi 7 -yksikkö
  • Pikaopas
  • 12V-15W AC-virtalähde

Tekniset tiedot

Aspect Ratio16:9
SDI Support Format3G
Inputs1 x HDMI 2.0 Input, 1 x BNC (3G-SDI) Input
Outputs1 x HDMI 2.0 Loop Output, 1 x BNC (3G-SDI) Loop Output
Screen Size7.0″ / 17.8 cm
Color Depth10-Bit (1.07 Billion Colors)
Screen Resolution1920 x 1200
Brightness2200 cd/m2

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006